Guest Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 nisam hteo toliko da zalazim u detalje dok sam odgovarao liku koji budži postove za zoo/oglase. zapravo mu nije najveći problem ni to što je pička od čoveka ni to što je mator sa sjebanim vratom, nego to što nije pratio razvoj guma i aerodinamike nekoliko godina. gume su najveća probmena u f1 u poslednjih x godina i tu ko je ispao iz toka nema šta da traži. kapiram da će se čak i rajkonen mučiti sa gumama ako potpiše za reno za 2011, a znamo da kimi jede staklo za doručak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 nisam hteo toliko da zalazim u detalje dok sam odgovarao liku koji budži postove za zoo/oglase. zapravo mu nije najveći problem ni to što je pička od čoveka ni to što je mator sa sjebanim vratom, nego to što nije pratio razvoj guma i aerodinamike nekoliko godina. gume su najveća probmena u f1 u poslednjih x godina i tu ko je ispao iz toka nema šta da traži. kapiram da će se čak i rajkonen mučiti sa gumama ako potpiše za reno za 2011, a znamo da kimi jede staklo za doručak. mene je zachudilo da si mu uopshte odgovorio kad je evidentno da budzi :D shto se tiche razvoja guma, apsolutno se slazhemo al' to nije neshto nedostizhno.. mogu obojica da udju u fazon samo treba vremena, a pitanje je da li gazde imaju nerava za to :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 kad sam već spomenuo kimija: http://en.wikipedia.org/wiki/2005_Japanese_Grand_Prix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 (edited) au to su bile trke.. ovo sada je sprdacina a ne f1 @topic sumaher je bog F1 ,nema veze kako sada vozi i sta.. ali je najbolji Edited July 30, 2010 by ~MaRe100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Marestoposto=CRASH!!! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 ne hrani trolove, spu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Shumi strikes again.Umalo ne ubi coveka. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Nije on kriv, Barikelo je malo labilan. Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Meni je sumi uvijek bio favorit,i omiljeni vozac,al je ostarao i kurac,a i zadnjih par godina dok se trkao,kad su postavili neke zakone o masini ( mislim da je bila samo masina u pitanju ) se pokazalo da nije toliko dobar,bez onog ferarijevog cuda,i bez njegove prljave voznje. Iako je vozio kao picka,i vrlo ljigavo,imao bolju masinu - Ipak je bio i bice legenda F1 Btw mali OT... Sta bi sa kimijem :D? Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 aj ne lupetaj toliko plx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts