Jump to content

All inclusive za Novu Godinu?


Recommended Posts

  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja se uvek osetim kao crna ovca kada udjem u Supermarket jer budem jedini koji ne nosi Cosicke, nemam jaserku i ne tvitujem odande u stilu "....cekam moku u Spermarketu"...

Salu na stranu, to je pre bila prvenstveno hladnjacha od CMarketa pa u prostoru originilno nisu postojali ni rudimentarni sistemi grejanja. Kapiram da je ugradjena koja klima ali ipak sumnjam da nece biti ledara

i LOLOLOL na "Berlin Urban"

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Link to comment
Share on other sites

Meni je kod Supermarketa fascinantno što se leti napolju sedi na onim plastičnim stolicama što su skinuli sa stadiona ili iz Pionira, i nijednoj osobi nije problem da tu tako sedi, a ovamo, da je ta ista stolica u nekom drugom settingu bilo bi "ja na ovo da sednem, nema šanse".

Plus stolovi od šperploče. Ne znam... Meni i dalje ima nekog šmeka. Blejka tamo je 50 puta bolja od Obilića. Al' ne tripujem taj Berlin urban.

I ne dirajte mi Tube.

Link to comment
Share on other sites

TAUSEND_03.jpg

Bar Tausend.Na ovo sam aludirao kad sam rekao Berlin urban,u principu ni ne morate to da znate,ja znam jer me to interesuje,cela ta pricha oko bar Tausenda mi je vrh.A supermarket me barem malchice podseca na to.

I plus,podrzavam Ivketovu konstataciju za jebenu japi ekipu,napasu mi se muda.Ja se zabodem za shank u one fotelje i kul mi je skroz.

A sto se tiche klope,stvarno ne znam,jer nisam nijednom jeo tamo,uopsteno nemam muda da jedem po takvim mestima u Bgu,pocevsi od monte krista koji mi je pored faxa ili supermarketa ili tribeke gde mi radi ortak.

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

Možda zvuči rogobatno, ali ja sam sinoć bio u kafani "Korčagin" i proveo sam se bolje nego na svim fensi mestima na kojima sam bio u poslednja 3 meseca.

Imali smo rezervaciju, te nije bilo gužve i atmosfera je bila skroz opuštena. Bend je bio odličan, sviravši od Deep Purple-a preko Balaševića pa sve do Harisa i ovih kafanskih pesama. Gitara, dajre itd.

Cene pića skroz normalne (tipa 0.5 Jelen = 90 din). Meze takođe (porcija ćevapa 400 din). U suštini nas 6-7 sa po 1000 dinara smo pili i jeli do iznemoglosti. :)

Voleo bih eventualno na tako nekom mestu da provedem Novu Godinu. Sad tamo 27. ima all inclusive što se tiče pića (za 1000 din pij koliko hoćeš, za devojke 800).

Možda i tamo nešto bude za Novaka, ali čisto sumnjam... Ako neko ima tako neku ponudu neka javi. Meni i mojima je tamo bilo baš, baš dobro. :)

P.S. Šteta samo što je bilo 10ak riba i par likova koji su se obukli kao za neki klub/splav... Ljude majke mi, treba učiti od malena kako se ide u kafanu... :/

Edited by Vladica^.^

"This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..."

Link to comment
Share on other sites

Pih tek sad si otkrio Korchagin. Kad god vidish 10 likova u odelima (pochetak vecheri) ili gatjam (kraj vecheri) znaj da smo mi. Istripujemo se tako banemo u korchigani u totalnom kontrastu ahahahahah :D

Jel Sarić gazda Korčagina? Ako znaš naravno ko je gazda.

Ja često odem u drugi kafić tu u blizini sa društvom, "Portoriko", lepo se provedemo a i znamo gazdu pa se desi da nam "čak" ne naplati Pikado :D

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Link to comment
Share on other sites

Pih tek sad si otkrio Korchagin. Kad god vidish 10 likova u odelima (pochetak vecheri) ili gatjam (kraj vecheri) znaj da smo mi. Istripujemo se tako banemo u korchigani u totalnom kontrastu ahahahahah :D

A u toku veceri ortak ciji smo rodjendan slavili pojede racun, ispovraca se na sred korcagina i izbace nas eventualno. :D

Link to comment
Share on other sites

Gibajo,gde je taj Santo Domingo?Snimio sam da je jedno 7-8 njih ove godine iz tog lokala bilo na nacionalnom takmicenju u pravljenju koktela,a nisam nikad chuo za njih.

A inache,koliko znam,i braun pravi ove godine all inclusive varijantu,pricao sam sa jednim od njihovih shankera,i rekao mi je da je 70 jura za likove,a 50 za ribe,pritom je valjda 3+1,znachi na 3 karte je jedna dz..ne znam da li je ostalo tako,ali uostalom,tamo je isto sigurno kvalitet sto se tiche pica.I zilja.Mozda i to neko pomogne.

tebrex, santo domingo ti je na vracaru..otprilike s bulevara kad od djerma krenes nagore..u tom kraju..u blizini je famozni kafic Bre i jos famozniji cobanov odmor..onako, ume da bude ok, pre svega zbog ogromne kolicine dobrih riba..tamo mi radi jedan ortak iz Herceg novog kao koktel kreator..Miro..radio je pre u Ben Akibi (da to mesto i dalje postoji ne bi ni razmisljao de cu za ng)..

a u braun mojne se nasalis da odes..tamo ce biti toliko velika guzva da ce ti se sve smuciti..ja bio pre 2 godine..jesu sejkeri bili dz i sve sto su obecali ali brate..ako je kapacitet mesta 300-500 tamo je bilo oko 1000 ljudi..znaci niko nema nikakvo mesto, jedni drugima blejimo na glavi, o odlasku u klonju samo sanjas..ima haos riba to stoji, ali ta guzva i nerealna vrucina stvarno opterecuju

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...