Highl1 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 ajea, interesuju me tvoje konstrukcije, ako se ne stidis obrazlozi :) mada mnogo je 3k, ali opet takvo zezanje nema cenu :D ali opet ne bi mogli biti pijani stadionu (valjda) a ovde sedis sa ekipom ispred video bima na terasi dok ventilator ladi i zalivas ... hmmm nisam pametan karta ti povratna dođe 1000 otprilike, moguće je da će biti jeftinijih čartera. Tamo za avion ti treba još 500-1000 (cene opako variraju). Karte za mečeve su 220 dolara, i ostatak smeštaj i has. Ispod 2 ne verujem da može ikako da se prođe, moguće i preko. Uteha je što je JAR jeftina, pa i kad skoče cene za SP, neće baš toliko. @kreator: tako nešto, jurim kombinaciju ufura sa FSS :))) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 +/- teretana. ne znam da li je plus ili minus, ali ishao sam neshto malo i batalio jer sam shvatio da ne mogu odmah sa teretanom, a i malo mi je bezsmisleno toliko sirovo nabijanje snage. snaga mi ne treba, u ovom trenutku mi treba kondocija. Video sam te na slikama pre i posle teretane, definitivno je plus :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 vudzi brate, što reče Peja na nekom topiku, odmori malo sa teretanom, sad gledaš slike i drugih likova :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 E pusti ti Peju :) Ozbiljno, sećam se prote sa neke slike od prošlog leta valjda kad su se skupljali na Adi, imao je 20 kila s krevetom. Malopre mi buraz pokazao svežiju sliku sa fejsa, sad izgleda ko normalan dečko, što može biti samo dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 a zašto ti i buraz gledate slike likova na fejsu? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Blokirale nas sve ribe :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 čak i mlađanog krekija? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Videle da smo u srodstvu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 (edited) covek bi rekao da je ovaj vodo najtragicniji lik na planeti :D Edited December 11, 2009 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Bar nema senfa po faci :P Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 vudzi car! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Bar nema senfa po faci :P ja moj senf nosim sa ponosom :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted December 13, 2009 Author Report Share Posted December 13, 2009 ja moj senf nosim sa ponosom :D Ja mazhem med, to je bolje... P.S. LOL Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 u SHEČHE ČESTITAMO, ima jedan koji ti pomno gleda ćeru :P dete ti lichi na leprikona ;) Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Kreator je gledao moje slike jer smo drugari. ^___^ Thanks voodoo, nije to neki veliki pomak, ali pomak jeste. Ali uzhasno me umarala teretana i odluchio sam da prvo kondicija i kilazha pa onda teretana. Ima da budem prava momchina ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 ma ajde ako budes sedeo kuci i jeo nabices masu juce :D a ako i dodje to ce biti salo !:D i ja sam bio kao ti i nisam mogao da se ugojim dok nisam krenuo u tretanu :) 20 kila sam se ugojio :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Znam kal1. Prichao si mi mnogo puta tvoj put od ruzhnog pacheta do prelepog labuda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Još samo ja da ti ispričam moj put od ružnog pačeta do ćelavog pačeta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 pa ti si preterao sa hemacom :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 De sam preterao, samo whey sam jeo, hemije nisam video :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 E, ova godina je the best od kada sam se osamostalio. + -Otarasio vojsku -Dobio konacno, posle godina potucanja, pravi posao (Horgos,carina) -Prezadovoljan poslom.Do te mere da sam krenuo na internacionalnu sertifikaciju -Finansijska situacija mi konacno omogucila skolovanje -Upisao faks, KONACNO, uporedo radim sertifikaciju i placam oboje -Polozio voznju u minut do zakona :) -Sa devojkom tece 4 godina, love,moon,stars -Zdravlje odlicno - -Morao da se preselim u Suboticu,u kojoj ljudi disu sporo,nevidjeno licemerje etnickih grupa. + me pola mrzi jer, "dosao iz Beograda" -Morao zbog ret. skol. sistema da upisem privatni fax (Singi) jer drzava dozvoljava da si zaposleni student samo na papiru (ovo mora da moze da se resi!?) sledeca godina? zdravlje i da sve ostane kako jeste ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 - nisam nashao nikakvu normalnu curu sa kojom bi bio makar 3 meseca - nisam se nesto puno udebljao, sigurno manje od planiranog + - posvadjao se sa nekim dragim osobama, ali se u isto vreme i pomirio sa dosta njih :) + bio u Norveskoj + bio na Exitu + pocheo da se zajebavam u zhivotu :D mozda kasnije napishem jos jedan duzhi post, ovo mi je sad samo palo na pamet :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 (edited) -ugojio se zbog toga,citaj,dobio spojlere na mom sexi machkerskom telu -mnogo,ali jebeno premnogo pijem -moji su u emotivnom kurcu,rastavljali se dva put ove godine -uzgred i u finansijskom,sva sreca pa i sesha i ja radimo -nisam u stanju da rascistim sa devojkom sa kojom se vuchem neko vreme,a varam je na sve strane,a koliko god to licemerno zvuchalo,ultra ali ultra bi se smorio ako bi je ikad povredio,realno je volim,koliko god sve ovo sad glupo i klinachki zvuchalo. -nisam bio na exitu NE GRUJANE SAMO NE SPOJLERI :(( Ali volecu te uprkos tome! Pa evo i ja da saberem... Plus: + Dao uslov za 4. godinu + Dao gomilu ispita sa do jaja ocenama + Postao i zvanicno selektor najmladjih selekcija u alpskom skijanju. + Puno mojih takmichara osvaja zlatne i srebrne medalje, win win. + Dobio dobru opremu od ski saveza + Proputovao bash dosta + SPRCO mega do jaja + Zaradio bash dosta lepih parica + Raskinuo sa bivsom sa kojom sam se bespotrebno vucarao ko debil jako dugo + Nashao odmah super novu cicu + Isao na extra letovanje sa istom + Exit zhvnjau + Generalno izlazio koliko sam mogao, kad sam u Srbiji jelte + Jedno vreme trenirao do jaja + Skinuo djanu jednoj djevojci \o/ + Igrao sam se mnogo na kompu i xbox-u Minus: - Ostao na istoj kilazhi a lichi mi kao da sam se ugojio, i dalje ne kontam kako to - Nisam sprcao koliko sam hteo sa strane - Nervirao se bash dosta oko ribe, naravno oko totalnih gluposti, zato sto sam sujetan debil. - Prestao da treniram zbog obaveza - Mnogo nerviranja na poslu i oko posla - PREMALO SAM VRTEO ZIKU :(( Nista od juna jos... - Kola mi crkavala non jebeno stop I sto je najveci bedak utripovao sam da sam mator, sa svojih 23. godine, i da sam propustio mnogo toga, ne znam koji mi je kurac, to me do sada nije hvatalo, tek posle rodjendana je krenulo... Ima jos puno minusa al' sad ne mogu da se setim bash svih Za 2010. godinu planiram da se konacno zaposlim u savezu u full-u, ako drzhava da budzet naravno. Da sprcam duplo od koliko sam ove godine srpcao. Da se ne nerviram zbog riba i zbog toga sto sam kao mator. Da kupim nova kola. Da zavrshim fax ili da ga makar privedem kraju. I da budem jebeno srecan. Edited December 16, 2009 by eX1|e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 skino djanu Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts