Aca~ Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Grupe se zavrsile u 4 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PowerTEAM Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Bilo je dobro...G G za sve :))) zabava ispred svega ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 (edited) Ko je pobedio na kraju? gg svima, lepo je bilo Edited December 1, 2009 by zex0n Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 gg, i meni je bilo ok, odigrao sam k'o najveci nub :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
8Ball Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 gg bilo mi je super, nadam se da ce biti nesto ovako opet uskoro ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j2c starlancer Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 finale bilo mcnuggetsi protiv garden salate. osvojili meknagetsi : eli, mad man, bager, mzz, starlancer. igrali smo samo jednu mapu u finalu jer je bilo 6 ujutru. gg svima bilo je extra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted December 1, 2009 Author Report Share Posted December 1, 2009 (edited) Hvala svima na cestitkama, ali ipak nisam zadovoljan sto se tice organizacije. Zao mi je sto smo tolko kasno zaboli ali nisam mogao sam sve da postignem. Sto se tice samog lan partija super je bilo dobar CS se igrao i kao sto je neko spomenuo pre svega bilo je dobro zezanje. Najavljujem odmah Lan Party number 3 ali ovogo puta sa malim izmenama. Imamo sada dovoljno vremena da se bolje organizujemo i sto se tice satnice i sto se tice raspored igranja. Lan party number 3 bice 16 decembra u sredu ! Prva stvar koja se menja: 1. nema vise prijave igraca i pravljenja mixeva, za predostejeci lan party prijavljuju se ekipe koje dolaze kao ekipa na lan party. 2. pocinjemo ranije ovog puta, recimo oko 18:00 3. neka bude za sada opet 8 ekipa ukoliko bude vece interesovanje prosiricemo na 16. 4. pripremite se za jos jedno prskanje ;))) Nagrade: 1. mesto >> Big Mac obrok po igracu + jos nesto (ne mogu sad da kazem sta ;) 2. mesto >> 5 sati besplatnog igranja u 3D-u 3. mesto >> mi naduva jaja =) moze i maxa sam ;)) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa salim se bice nesto i za 3 mesto. Btw ovo ce taman biti priprema za predstojeci turnir u 3D-u u Counter Strike 1.6 koji je zakazan za 26-27 decembar. Ja se u ovo ne mesam, Du je glavni i odgovorni, a on ce vam uskoro saopstiti kompletan info za tur. Takodje cu sada da najavim da ce biti turnir u PES '10, a on je zakazan za 19 i 20 decembar. Glavni i odgovorni za organizaciju ce se znati danas kasnije pa sa njim sve oko organizaicije turnira. Ono sto mogu ja da vam kazem od infoa to je da ce biti 64 slota(ako bude vise zainteresovanih prosiricemo broj slotova), ufur po igracu ce biti 500 dingera, a prvo mesto je 500e + robne nagrade za prvo drugo i trece mesto. Nemojte da me drzite za rec, uskoro cu vam potvrditi da je ovo 100% tacno i da nije iskljuceno da ce mozda biti kesha i za drugo i trece mesto. Pozdrav & keep in touch !!! Edited December 1, 2009 by zEky Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 kada je sledeci :) ? Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 GG, jedino ste nas malo usrali, igramo prvi mec u 22h a sledeci u pola 2,al dobro sta sad boze moj bar je bilo dobro zezanje :D kassade dodjes nam pomfrit !!!111 Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 GG momci.. bilo je dobro... cya next time ;) Uzdravlje Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Jbt ladno je i Mrki bio, koji sam kreten sto sam propustio ovo :( Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Jbt ladno je i Mrki bio, koji sam kreten sto sam propustio ovo :( Pa ja pitao gde si ti i neko mi reche ma on i eyel ispalili .. :( Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Ja imam grip i temperaturu 39+ te nisam bio u mogucnosti da dodjem a hteo sam :) Ne znam sto on nije dosao?! Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herga Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Dobro je sto nisi dosao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 koji pomfrit ne znam ja o cemu ti pricas covece :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 Dobro je sto nisi dosao :D grok ^oo^ Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheX Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 GG svima, lepo je bilo. Dobro je sto nisam umro tamo na fotelji ... Zato smo Deki i ja objasnili UFC! xD <3 Vidimo se na sledecem party-u ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 GG svima, lepo je bilo. Dobro je sto nisam umro tamo na fotelji ... Zato smo Deki i ja objasnili UFC! xD <3 Vidimo se na sledecem party-u ;) Nauchio me zeki novim forama :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheX Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 Pokazaces mi sledeci put :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted December 10, 2009 Author Report Share Posted December 10, 2009 Nazalost moram da vam kazem da odlazemo lan party za 16. jer moramo da sredimo masine za turnir i ne mogu stvarno da postignem sve da bude na vreme, a da bude lepo organizovano. Ajmo sad da odradimo turnir kako treba, a lan party cemo da ostavimo za '10ku. Sry Poz Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Ja tek sada video ovo, auuu koja si prodaja... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted December 13, 2009 Author Report Share Posted December 13, 2009 (edited) Ja tek sada video ovo, auuu koja si prodaja... Kush keru ! Dodji sutra na mix neki uvece, bice hyber, toki i ovi svi ostali, pa cu te vodim u Mc kerino ! Edited December 13, 2009 by zEky Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts