branko^ Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Imam probl...ocigledno...Kad palim komp i dodje do WELCOME kad je ekran plav i pise to i cuje se zvuk za error .... sacekam jos 2 min i on se upali sve u fulu ..... EVO OVO MI IZADJE .... http://img337.imageshack.us/img337/6027/aaaabq.jpg da li neko ima predstavu sta raditi ....sem reinstall Win...mrsko mi :/ Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 http://www.google.com/search?hl=en&client=opera&rls=en&hs=E5P&q=%22jbdsa.exe%22&aq=f&oq=&aqi= neki keylogger momce, da nisi ti wower!? :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 (edited) instalirao si nešto što pokušava da se startupuje sa win-om ali iz nekog razloga ne radi. run > msconfig pa ga isključi u startup tabu, to je najprostije rešenje. posle probaj da nađeš tu aplikaciju pa da je izbrišeš nekako. edit: fu pejo! Edited November 4, 2009 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted November 4, 2009 Author Report Share Posted November 4, 2009 http://www.google.com/search?hl=en&client=opera&rls=en&hs=E5P&q=%22jbdsa.exe%22&aq=f&oq=&aqi= neki keylogger momce, da nisi ti wower!? :D ne...pojavilo mi se mislim kad sam skinuo neku shit portable verziju msn-a... instalirao si nešto što pokušava da se startupuje sa win-om ali iz nekog razloga ne radi. run > msconfig pa ga isključi u startup tabu, to je najprostije rešenje. posle probaj da nađeš tu aplikaciju pa da je izbrišeš nekako. edit: fu pejo! uradio sam to ranije disabled mi je ta app sta god da je .... Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 dobro, onda 10 sajtova koji su izasli na guglu za taj eror i vikali keylogger sigurno nemaju nikakvo znacenje, izvini The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted November 4, 2009 Author Report Share Posted November 4, 2009 dobro, onda 10 sajtova koji su izasli na guglu za taj eror i vikali keylogger sigurno nemaju nikakvo znacenje, izvini alo bre... niti imam pojma sta je taj keykurac niti me zanima hocu da se otarasim error-a tog ..ako ne znas nemoj mi se izinjavati ...caos! Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 alo bre, izguglaj sta je, jer je lose po tebe...caos The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 rečeno ti je da imaš virus, a ti kako hoćeš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts