d k r r Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 da dan traje 28 sati imas 4 sata vise da blejis na ruru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 da dan traje 28 sati imas 4 sata vise da blejis na ruru hahahahah Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 A MOZE I JEDNA NEDELJA OD 14 dana koji traju po 12 sati, i da se dani zovu ponedeljakDAN/ponedeljakNOC, utorakDAN/utorakNOC.... Sh'ta kazhte na ovu podelu a a ? genijalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Pih. Jebi ga, a bash sam se potrudio da budem inovativan, izgleda da je masa pod utiskom da ako je nedelja podeljena na manje delova, da ce ustvari imati vishe vremena za sve i svashta, pa reko da probam da vidim reakciju podele na vishe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 (edited) Pa ja recimo ne bih mogao da spavam danju. Mislim tačno se zna u koje doba dana je organizam za šta raspoložen, kad je najbolje da se rmba, kad da se uči, kad da se odmara, nekako mi ovo deluje nerealno. +1. Ne znam za druge, ali ja ako legnem 4-6am i ustanem u podne ili kasnije, osecam se umorno, malaksalo, kao da imam SAD, bez obzira na godisnje doba. Plus sto izgubim skoro ceo dan. Kad se vratim na staro, sve bude ok. Edited November 9, 2009 by fox m. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 upravo vec treci dan spavam danju veslam nocu :P al kad samo na jedan dan ili 2 poremetim ritam onda mi ne smeta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts