Ramirez Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 U pitanju je tactical squad based strategy iz WH40k sveta. Igra je stara preko 10 godina, i imam problem da je poteram na xp-u, 'doh. Jurio sam resenja na netu, i nijedno ne pomaze (ili nije opcija, poput instaliranja 98ice). Dakle, menjanje rezolucije, color deptha, compitabilitija, i slicnih uobicajenih akcija, nije urodilo plodom. Video sam za mogucnost postavljanja virtuelnih masina, al za njih mi valjda treba i disk windowsa koji hocu da emuliram (gde da nadjem 98icu sada..), i ne znam dal bi to uopste pomoglo. Jel imate neku ideju kako da resim to? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Nađi na istom mestu gde si našao i igru :D Pa da, to je procedura, skineš nešto za emulaciju (VirtualBox recimo), unutar njega instaliraš Win98 kao na pravom kompu, onda instaliraš drajvere za tu njegovu virtuelnu grafičku i zvučnu kartu, i gg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts