Silencer Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Zato sto me valjda smeh drzao do 2 ujutru =) A lepo pise gore desno =( Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 to mi je jedina neostvarena zelja mu wow-u :( da nekog tolko ponizim u bg/areni da dodje na moj servere da me whisp "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 nista u poredjenju da dobijes u areni svoje gmates ,i da na gchatu napishesh gg :D :D When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 jel usralo nekog neki Wrathful od novog voa bossa? ja failovao sa 2 grupe nisam ga jos ni ubio :S "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 to mi je jedina neostvarena zelja mu wow-u :( da nekog tolko ponizim u bg/areni da dodje na moj servere da me whisp Ma nisu napravili char i wisper ;) To je bilo instant cim je rogue pao, mag je leave za 2 sec. Izlazim ja kad vidim mag pored mene i padne wisp od njega SKILLS ! I posle ovaj rogue me wisp D: Umro sam >.< jel usralo nekog neki Wrathful od novog voa bossa? ja failovao sa 2 grupe nisam ga jos ni ubio :S Meni nije palo :( Izgleda da nece da me sere ko u S7 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
joximovic Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Nemojte se loziti i uzivajte u igri, ako pak ne uzivate vise u igri, batalite je. Da sam pameta sigurno bi bio neki dr mr pr i bio PISMEN a nebi zavrsio za mesara i klao svaki dan 2000svinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 5, 2010 Author Report Share Posted February 5, 2010 Pa nemoj pricati dve odvojene price na dva odvojena foruma... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joximovic Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Uhm, gdje sam ja to kukao kako je igrica mnogo lagana, kako je vanila bila zilion puta bolja, gdje sam plakao sto vidjam casaul ljude sa 5k gs, ili slicno? Da mi je u glavi da prestanem igrati uskoro - jeste... ali ovo definitivno nisu razlozi. Da sam pameta sigurno bi bio neki dr mr pr i bio PISMEN a nebi zavrsio za mesara i klao svaki dan 2000svinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 ajooooj pre mesec dana odlucim da obrisem wow jer ne zelim da gubim vreme na igru i zato sto zelim da krenem da rlujem i tako sve bi super, vratim se za BG, posle 5 dana sedim u kgbu i vidim neki lik pored mene igra prokletinju ja gledam, gledam, napalim se i produzim acc i tako sam 20 i kusur dana nolajfovao ko niko, ponovo se napalio sav srecan igram wow to bre!! dodjem sad kuci napaljen da sednem da igram KAD NEMA WOWA OBRISAO MAJMUN! sam bih sebe tukao do smrti :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 been there, done that :(.... dvaput Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Stormscale&n=Gaar%C3%A1liciouz ovaj lik je iz srbije :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 i ovaj lik je iz Srbije: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Stormscale&cn=Rhastalol ima ih jos dosta sa titulama, stonebull (mercilles gladiator) je sa nasih prostora ali mu charr nije vise aktivan pa ne moze link. Zanima me i onaj lik Matori, znam da je jedno vreme u tbc-u vazio za jednog od najboljih warriora na cyclon bg grupi a po imenu bi rekao da je isto nash lik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 matori je iz hravtske, igrao je na sylvanasu u bcu koliko se secam isto Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Sad je na stormscaleu OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Moze neko da mi potvrdi da nema novih trinketa u S8 ni WG, jer vidim samo medalion koji je bolestan sa resi, ali jebiga human sam :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 ja se nesecam da je Matori ikad bio na Sylvanasu. Bio je Mojsije shaman, koji je dugo bio njegov 2vs2 partner na Stormscalu. Mozda si ga pobrkao sa njim "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Krenuo sam malo arenu, Ret i Druid, ide lepo, mada smara mnogo sto igras sa hilerom pa su duge partije. Switch odradim danas sa Shadow Priest-om i doso do 1650 ratinga 20 win - 13 loss / Full Games 47 win - 26 loss. MMR 1970, kapiram da cu lako doci do 1800. Poenta mog posta, nikad nisam znao da je combo Shadow Pries / Ret skroz zabavan, mada je lose kad mi nalete priest i rogue setup =) Inace nisam fun 2v2 arene uopste, ali sad mi je vrlo zanimljivo. PvP i PvE item odnos u areni se jako primecuje, tako da moja preporuka svima je get more resi gear, ne znam kolko je pametno kod paladina da imam 1k :P trenutno sam sa PvE Cryptmaker oruzijem i 5/5 relenrless, offitems 6x Wrathful, ukupno 924 Resilience. Krivo mi je sto nema novih S8 Trinketa :< pa nemam nekii trinket nov da uzmem drzim battlemaster's i DV. Ajde da cujem druge utiske ko je igrao arenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 @Стева - то је као да си рекао: "Видим има пичетине на све стране, али, јебига, фурунаш сам." Матори је био на Драгонмаву и(ли) Фростмејну. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Матори је био на Драгонмаву и(ли) Фростмејну. Taj je cist Srbin neprskan. i bio je na oba, jer sma ja igrao sa njim u guildi Enigma, Titty Twister i mislim da je bio u Grief. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 nije to taj matori, ovo je drugi matori. Evo sad sam nasao nije bio nikad na Sylv, ceo zivot je na Stormscalu Tauren warr. http://www.warcraftrealms.com/charsheet/39421093 "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Очито не говоримо о истом, пошто је овај био у Алијанси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 ulazim u 2v2 sad partija broj 1, izgubljena partija protiv 2500 priesta i maga partija broj 2, dc dobijam iz igre- skype i net rade normalno partija broj 3, izgubljena partija protiv 2500 priesta i maga partija broj 4, dc dobijam iz igre- skype i net rade normalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 http://celebrityodor.com/2009/12/08/8-hot-female-celebrities-who-play-world-of-warcraft/#more-5480 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 ma editovao sam post , jbg nisam igrao mesec dana i onda dodju retardi i sjebu sve kako da se ne iznerviram "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts