vLaDa__ Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 ovako, skidao sam igru iz 6 delova sa megauploada, ja i ortak smo podelili uglavnom dok smo skinuli prvi, drugi,treci,peti i sesti deo, oni su sklonili linkove tako da mi fali cetvrti (1gb), ako neko ima neka posalje na pm linkove a da su isti partovi (pretpostavljam da su isti kao i oni koje sam ja skinuo) u zurbi sam konfuzan je post jako, neam vremena sad da trazim ako neko ima neka posalje, hvala unapred Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 i golmani su dooosta dobri.. ajde lepo skini ovaj riplej sto sam okacio pa ponovi to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 jel izvodljivo da se pogodi gol iz penala sad??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 Ortak kupio original i pegla online 2v2 opusteno. Ima 3/256 adsl. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 jebiga s golmanima je uvek frka..na kraju krajeva i dida i kasiljas ispadnu debili u pravom fudbalu ponekad:) ali napredak na tom polju u odnosu na 09 je impozantan..i odbitak golovi padaju mnogo manje nego pre,pogotovu ako su ozbiljne ekipe Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 mnogo realnije, teže za igranje = mnogo bolje nego ranije Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 mrzi me da razglabam, samo cu reci da mi je ovo najbolji fudbal ikada Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Ja ga i dalje nisam pokrenuo. :C Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 odigrao 50+ tekmi i zadovoljan sam skroz. pljuvao sam ga u pocetku, jos u demo verziji, ali sada mi se sve vise svidja. samim tim sto je dosta teze da se da gol, kada padne neki, vristim!!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 (edited) ladno imaju ocene za kopacke :S My link My link Edited October 27, 2009 by hpo Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 ja sam sve zadovoljniji i zadovoljniji.. jedino penal ne umem nikako da dam..uvek pravo sutnu jebem ih u usta.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 (edited) ja sam sve zadovoljniji i zadovoljniji.. jedino penal ne umem nikako da dam..uvek pravo sutnu jebem ih u usta.. edit da lakse odjasnim :D penale izvodis tako sto shutnes i kad igrac bude na 3-4koraka od lopte drzis u stranu :D Edited October 28, 2009 by hpo Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 3,4 koraka? penali se izvode na sledeci nacin (:D) : 1.pritisnes sut i drzis u zavisnosti od toga koliko visoko hoces da ide lopta 2.cim prestanes sut da drzis odmah odredjujes stranu i koliko hoces da ide u stranu (orly) uostalom, sta kenjamo, ukljuci trening i probaj 5 min i izvezbaces :) Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 (edited) Nego jel koristite,i koji patch koristite?Meni je ortak mod na Pes Serbia pa mi je preporucio PESEdit patch vol 0.6. Features: Kits for all national teams Kits for all Bundesliga teams Bundesliga in place of Eredivisie (Eredivisie is still there; your saved games still work ;-) Missing teams added to CL mode selection updated league and cup logos Bundesliga teams basis updated German national team original league, cup and team logos correct kits for all EPL and La Liga teams faces for some players correct team names. Link Edited October 28, 2009 by Ivan~ Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted October 28, 2009 Author Report Share Posted October 28, 2009 PES 2010 na PC-u - odusevljen sam PES 2010 na PS3 - totalno sam smoren.... Sinoc sam pikao i na PC-u i na PS3, meni je razlika ogromna... na PC-u igrachi su koliko toliko normalniji, sut je realan, pas daje kad ja stisnem... dok na PS3, qq majko.... kad bacim pas tipa Ronaldu kao da sam Drvetu bacio loptu... ali ipak PES>FIFA ove sezone. Sve u svemu svidza mi se :) Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Nego jel koristite,i koji patch koristite?Meni je ortak mod na Pes Serbia pa mi je preporucio PESEdit patch vol 0.6. Features: Kits for all national teams Kits for all Bundesliga teams Bundesliga in place of Eredivisie (Eredivisie is still there; your saved games still work ;-) Missing teams added to CL mode selection updated league and cup logos Bundesliga teams basis updated German national team original league, cup and team logos correct kits for all EPL and La Liga teams faces for some players correct team names. Link a reci mi,jel se promeni fizika igre? Bar malo? jer uvek ide prica kako patch nista ne menja,i onda se svaki put smorim kad instaliram i osetim da je nesto drugacije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticke[P]a Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 a reci mi,jel se promeni fizika igre? Bar malo? jer uvek ide prica kako patch nista ne menja,i onda se svaki put smorim kad instaliram i osetim da je nesto drugacije... Naravno da se nije jos promenila ne moze to tako brzo igrica je izasla tek pre nedelju dana ali ima dobrih patchova mada realno teraju igricu da puca standard dok ne izadje officijalni patch od strane KONAMI-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 a reci mi,jel se promeni fizika igre? Bar malo? jer uvek ide prica kako patch nista ne menja,i onda se svaki put smorim kad instaliram i osetim da je nesto drugacije... Ne menja se,samo nemoj da skidas sad sam ja instalirao i ima neki problem sa .dllom i samo stavi neke ubagovane dresove i nista.Sad cekam ortaka da vidim sta ce da uradi pa javljam. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 haha,kasno brate :D. Skinuo ja to sinoc i instalirao vec...usao sam u igru samo da vidim da li je ubacena bundes liga i da li su promenjena imena igraca u reprezentacijama...i to je sve ok...nisam ulazio u samu uktamicu,ali nadam se da sve radi kako valja :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Onda tebi radi :D Meni nece,sad cekam ortaka pa da pikam sa burazerom. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 ja pikam samo na soniju i skroz mi je isto ko na kompu, nemam pojma..ili sam se naviko.. a kad skupim pare za igricu za ps3 nastace epidemija, ima da ne izlazim iz kuce 20 dana dok ne provalim sva drndanja do kraja :) inace ima turnir onaj kod vuka u nedelju..sto pesoholicari tradicionalno prave..pa nek svrati ko oce, mislim da se igra ove nedelje sa reprezentacijama.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 imam jedno pitanje u vezi patch-a za PES 2100. Dakle, hoce li mi ostati sacuvano ono sto sam igrao u Become A Legend-u kad patchujem igru? Posto sam bas dosta igrao, jedno 4 sezone, i ne bih da pocinjem sve ponovo :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 (edited) Ovaj patch koji sam ja koristio je sacuvao,ne znam za druge :S edit : Sad sam pitao ortaka sa pes-serbia i ostace ti save za bilo koji patch,tako da slobodno instaliraj. Edited November 11, 2009 by Ivan~ Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 E do jaja, bas ti hvala! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 evo ko igra obavestavacu vas o turnirima pesoholichara ... http://www.pes-serbia.com/threads/13997-Turnir-1v1-svi-klubovi-%28Kure%29 ovaj je prvi pa krecemo polako :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts