konfuzni Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 (edited) Ne znam dal je bio topic u vezi ove igre , ali svakako zasluzuje jedan svoj. U pitanju je FPS nalik kanteru koji uz lepsu grafiku donosi i dosta novina u samoj igri. Igra je besplatna , teska oko 800 mb i ima vec gomilu servera na kojima moze da se igra. Igra podseca na neke arkadne igre kada napravite neki multi kill ili killing spree izbaci vam na ekranu kao u starim 2d igrama sa automata na ekranu :) Morate da se reg na sajtu i skinete igru i uzivate Evo i officijalni trejler DL Clienta : http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PA...load/GameClient » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited September 27, 2009 by c0nfy pG Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 retko losa igra, prepuna je cheatera. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Igrao sam je pre jedno pola godine.. dobra je, meni bolja od CS-a ali previse chitera i glitchera... Tako da me jako smorila i jbg.. Ima moj profil tamo ra1n_ .. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 i ja sam igrao pre nekih pola godine... ne nesto intezivno mozda desetak dana, ali nisam skontao da ima toliko cheatera i glitchera (sta su oni btw? :D) inache sasvim solidna zabava, a ako se uzme u vid da je za dz i da je multi, nije loshe (one masovne bitke u team deathmachu su bile pravo rpzenje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 .. i glitchera (sta su oni btw? :D)epileptichari koliko se secam mozhesh da platish RL kesh da iznajmish opremu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Mda, uzimas kao bolju opremu, mada ja sam furao 2 puske uzimao sam g36 il g38 ne znam tacno, + hekler + bombe + fleshka + light armor + military bandana i kreni.. g3x je bila za daljinu a za rush je bio hekler.. i samo glave skidam.. A druge puske sam skupljao po zemlji.. nista sepc nisu stvar navike.. Glitcheri.. likovi koji udju u texturu i ti njima ne mozes nista, oni tebi mogu sve. :( Skroz katastrofalno, kao ubacili su u to vreme "Prijavite chitera/glitchera" Mada oni su i dalje u igri.. znaci smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts