Lucky Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Ne znam koliko ljudi ima PSP među forumašima, ali se relativno skoro pojavila Dissidia: Final Fantasy za ovu platformu. U pitanju je akcioni RPG koji se pojavio i zbog proslave 20 godina Final Fantasy franšize. Samim tim ima likove (kako dobre tako i loše) iz svih Final Fantasy-ja do sada, zaključno sa FF XI. Samim tim je i super za sve koji bi da se malo uključe u Final Fantasy priču sada, pre nego što dođu neki novi nastavci. Igra inače nije tipični potezni RPG kao što je ostatak FF-ova, već akciona igra sa tabanjem u realnom vremenu, koje se doduše može promeniti na potezno ali se ono i dalje odvija u real timeu osim što kompjuter umesto vas tajmira udarce. Strava je i to što se može pikati samo po 5 minuta dnevno ili tako nešto, jer je formirana po pričama i svaka od priča (po jedan FF i jedan glavni lik) ima pet poglavlja koji su kao šahovska tabla, i lepo ideš po poljima pa se šibaš itd. Međutim, ovo je samo vrh ledenog brega, jer igra poseduje toliko dodatnih sadržaja, mini igara, kupovine opreme, otključavanja, da imam utisak da nisam odigrao ni 10% svega što ima da ponudi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts