Lucky Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Jel pika neko Battlefield Heroes? 1. Manje više predstavlja ogoljeni BF1942 što je plus (to što je BF42 a ne nešto drugo, ne što je ogoljeno) 2. Urađeno u sličnom fazonu kao TF2 (što je plus :)) 3. Potpuno besplatno (što je plus :)) 4. Takođe se igra iz browsera poput QuakeLive. 5. Oni koji hoće da plate mogu samo da dobiju drugačje kostime i izgled, ne utiče se novcem na poboljšanja u igri, oružja itd. Postoje tri klase, postoje tri vozila i svega nekoliko mapa, ali se nove mape dodaju redovno kao updateovi. Po meni super zabava uz jedini nedostatak to što je skoro nemoguće napraviti privatnu igru sa društvom, osim ako se ne zakupi poseban server od EA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Probao, i igra je stvarno oguljena i jednostavna, ali nije mi zadrzala paznju vise od 10min , zato sto je stvarno PRETERANO arkadna. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2009 Author Report Share Posted September 26, 2009 Nemam pojma, meni se valjda baš to i dopalo. Uletiš na server, odigraš partiju-dve, tj. mapu-dve i ideš dalje 'de si poš'o :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts