Lucky Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Znam da smo pričali u onom niggerovom topicu malo, ali po meni ovo treba da dobije zaseban topic. Koja, po meni, sjajna i zabavna igra za razbibrigu i veselje :)) Onako nekako, em ima nekakvog humora, em lepo napreduješ, dobijaš nove đije, likove i slično, em možeš prelaziti nivoe na različite načine a još je i sva onako simpatična. Možda je stvarno grafika nešto jednostavnija, da tako kažemo, ali je i pored toga meni dovoljno simpatično :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Skroz je kul igra, malo sam je probao juce i bas sam se prijatno iznenadio koliko je jednostavna i zanimljiva :) Definitivno cu celu da je predjem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Odlične su ninje, baš sam prešao pre neki dan, jedina zamerka je što nema nikake nagrade na kraju za skupljanje svih bonus predmeta (ali je i samo cimanje da se sve pokupi bilo zabavno). Zato su one HD animacije koje prikazuju priču svakog lika odrađene predobro. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 25, 2009 Author Report Share Posted September 25, 2009 Da, da, animacije su strava. I da još dodam, meni na sad već relativno "zastarelom" kompu ( C2D 1,8GHz, 8800GT) sve šaljaka u 1920x1080 bez ikakvog seckanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 ja sam ovo hteo da skinem, ali je bila nesto suludo velika, pa sam odustao :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts