Pipboy Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 http://thatguywiththeglasses.com/videolink...tic/11805-wonka Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 stvarno sam pokusao da odgledam "review" do kraja ali nisam uspeo... lik me smorio, uopste mi nije zanimljiv.. nekako mi je providan i ociglegan, no fun at all for me.. Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Misljenja sam da se previse trudi i forsira a to odbija. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 ja sam uspeo par njegovih da odgledam, ali samo zato sto sam bio zaista zainteresovan za rivju, pa sam se psihicki pripremio da istrpim...pekare, dodaj na listu to sto redovno uzme foru koju smo se svi setili, analizirali i onda odbacili jer je prejadna, i isforsira je maksimalno. a to ne da odbija nego ne znam:) ko kad riba kaze 'prestala sam da pusim' i dodje lik od trijes godina i prodere se 'a cigare jel si prestala da pusis?' i to ne da bi odradio apsurd foru, nego tripuje da je to stvarno i dalje smesno:) a i gledao sam onog yahtzeea ili kako vec, zero punctiation, on mi se svidja kako radi prilicno, pa mi ovaj jos grdji... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts