Highl1 Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 pa dobro, bio je skup, ali je bio i 6. asistent lige, kad pogledaš koliko se para daje za druge likove koji ne valjaju kurcu, on je još i ok plaćen Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 To je jedan od onih timova koji udje u prvu ligu, rasturi prvih 10 kola i onda ispadne iz lige :D Ili je to mozda engleski Hofenhajm ? ;D Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 kolko ti lupaš, ja ne kapiram taj hejt ka hrvatima koji provlačiš svuda.. modrić dečko je imao više nego dobru prvu sezonu, i sad odlično igra nema hejta,nego kolko su ga hvalili na hrvatskim televizijama i index.hr-u ,posto ga pre nikad nisam video kako igra,ocekivao sam neku senzaciju ali nije to pokazao ,barem po meni,kolko su ga ovi budzali u medijama ocekivao sam bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 pa realno, i treba da ga hvale. On je došao iz kurac lige, i odmah postao standardan prvotimac. Ne znam kom je to našem igraču uspelo, a da je otišao u jaču ligu, svi su polusezonu presedeli na klupi dok nisu krenuli da igraju. Vidić je došao iz Rusije, pa je opet propustio prvu polusezonu, Bane ni ne igra redovno, Žigić znamo kako je prošao u Valensiji, a Lole Smiljaniće, Gulane, i sl neću ni da pominjem. Jedini pohvale vredan jeste Sulejmani, ali opet on u zadnje vreme nije u nekoj formi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 (edited) Realno istina je to da Hrvatski mediji uvelicavaju uspehe njihovih fudbalera barem 10 puta... Ali slazem se, Modric je sasvim fino igrao prosle sezone a ove ocekujem da bude jos bolji... A Highl1 ipak su Manchester, Chelsea i Valencia(pogotovo u napadu) veci klubovi od Tottenhama, eto ti Eduardov primer da nisu ni oni drugaciji od nas. A imamo i mi recimo Kacara koji je za jednu polusezonu postao glavni igrac Herte... A i Zigic kad je igrao za Racing u prvoj sezoni bio standardan, cak i boom te sezone u Spaniji. Edited August 24, 2009 by toMaBRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Nemam nista protiv hrvata, ali na indexu bash preterano seru i uvelicavaju sve vezano za hrvate a omalovazavaju srpske uspehe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 JEDAN JE STANKOVIC DEJAN! lololol:) realno i mi i hrvati kenjamo..samo oni malo vishe..kranjcar je po njima ronaldinjo i kaka u fuziji.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 (edited) GJ Lucas EDIT 0:2 GG Edited August 24, 2009 by AGRSV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 OJSSSAAAA PRSKEEEE :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Idemo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 opa, sramota na enflidu :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Koji ce fejl da bude sad kad preokrenu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 komo, jos jedan post i dobijas ban na 3 dana Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 E sada je stvarno gotovo A ovaj tores kada nebi dao gol znaci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 promenite u podnaslovu umesto poola arsenal poooz Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 da li je moguce da je Xabi toliko bio bitan... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 komo, jos jedan post i dobijas ban na 3 dana al nemoj da ga banujes u toku nedelje ili kad mancester izgubi :D nego kad dobije man onda ga banuj :D jer tad ima smisla :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Tu sam ja da odrzim lozu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 da li je moguce da je Xabi toliko bio bitan... Rekoh vam ja da jeste a vi mi ne verujete :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 realno aston vilu je dojaja usralo..auto go, korner i penal.. mada je i pul bio nesretan ali bili su zreli za x.. mislim da je liverpul sutnuo bar 10 puta vise.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Fridel je juche bio kao hobotnica jebena,sto jes jes. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Leto. priznajem da ga nisam nesto pratio, ali posle ove 2 utakmie sa atletikom mogu da kazem.. da je bolji od babela i riere zajedno ! Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 jbg,Benitez se vishe kune u El Zhara :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 necu komentarisati toliko suteva u jebenog Fridela...pojeo ih je pool. Prvi gol ok, ali drugi je bio posle nepostojeceg kornera, a treci ne kapiram zasto je Stivi pravio faul... Sudija=kriminalan, treba ga ubiti, Toresu naprave masnicu preko celog lica i nije faul, a ovamo svira svakojaka sranja za valjanje po 10 minuta, cigani bre...Pool osvaja Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts