Jump to content

Premier League 2010 !

ArktickaLubenica

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

liverpul ne mogu hladne glave komentarisati jer sam cekao GG za dosta para..

cak iako sam znao da doktor dzeki ne igra, nadao sam se da ce dati gol sanderlendu..

mancester bednjikav kao i uvek, branili su se ko picke zadnjih 10 minuta i to od nesretnog Boltona..a celzi sam gledao gotovo celu..nisam mogao da verujem da oni mogu da prime onakve golove..uopste, ne secam se kad je celzi primio golove iz prekida..svi skacu kao djavoli..

znam ja da oni nisu ista pozicija, ali bi promenio taktiku ako treba da mi igra celavi majstor..onda lepo umesto 4-4-2, sto je sad forsirao bi prebacio na 4-3-3..i napred lepo da igraju tevke, belami/petrov i adebajor..ili roki..

meni se i dalje srce cepa zbog njukasla, ali iskreno..jesu bili bedni, ali je trebalo da ih usere nesto..ipak je to veliki klub, sa armijom navijacha..koji nisu za championship

chitao sam pre par dana jedan zanimljiv tekst i zaboravio sam da ga odma quotujem ovde..neki intervju za dzordzom ziletom gde direktno optuzuje rafu za sve sto se lose trenutno desava u klubu..jedna od zanimljivijih recenica koju sad jedino mogu da nadjem na netu iz tog intervjua je svakako:

“If it’s not getting better, it’s not Gillett and Hicks, it’s the manager, it’s the scouting. So make sure you balance out your analysis”.

ne mogu sad da nadjem ceo tekst, secam se da sam se zapanjio citajuci..sad ko je tu lud tesko je reci, ali navodno rafa je imao pare i za ovaj prelazni rok na raspolaganju, ali nije teo da ga trosi (?!?)..ja ne znam stvarno takvog menadzera na svetu (osim Arsena, ali on je jedan jedini) koji ne zeli da trosi novac na pojacanja..cak je i poredio trosenje zadnjih par godina sa ostalima - jer se rafa na to zalio..

sad ko tu pere ruke i ko mulja meni nije bas najjasnije..

evo ga tekst! nadjoh..

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/leagues/premierleague/liverpool/6263268/George-Gillett-blame-Rafael-Benitez-for-Liverpools-failings.html

Edited by GibanicA

kontam da bi rafi trebalo dati otkaz..dugo je on vec u lpool treba to malo da se menja.. prodao je xavija a akvailani povredjen duze vremem+neznamo kako ce se snaci u ps,ako se torres povredi lpool je gotov, gerrad ima skoro pa 30 god , treba i njemu jos malo pa traziti zamenu neku,nepamtim kad je lucas nesto vise odradio , babel greje klupu iako je po meni on jedan od boljih tamo

Edited by ~MaRe100%