sinister Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 fail ili ne... riki i teri su mu objasnili neke stvari juce :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 gibo da ne dodajem ja onda nista : ) dao je prosle sezone golove i mancesteru i celsiju u derbijima...dao je pre ove tekme 46 goloba u 64 tekme, za prve 2 sezone adaptacije na total drugaciji fudbal od spanskog, zar nije savrsenstvo? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 ja sam uz mog brata gibu!!! tores pickica!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 (edited) tako je tebra! Ti me jedini razumes:) nasisajte mi se svi kurca, mislim da je tores peder i dalje..:) jedino se hajliju saginjem za to finale..e to je to na sta sam mislio, vrh potez u vrh bitnoj tekmi..to sam zaboravio.. mislim sve je ovo zajebantska rasprava i nije mi cilj da sad ovde kreiram neprijatelje, samo - niste me skapirali..on je svakako ekstra igrac..ali i u toj ekstra klasi napadaca postoje oni do jaja i oni koji su manje dojaja..ja ibru volim ko brata i pushio bi mu na ulici da ga vidim ali i on ima dasku u glavi kad je bitna tekma..nikad ne odradi nista vrhunski protiv vrh protivnika..(da kazem da mu je highlight karijere ona dva gola parmi, ali to je parma, nije mancester ili real..)..slicno misljenje imam i za toresa, nisam rekao da je u klasi Dejana Lekica ebo vas ja..:) samo da mora jos da se dokaze i pokaze da bi bio kao runi/drogba/dzerard..u tom fazonu mec vinera ito.. i necu bre ustvari nista da pisem vise, svi me napadose :)).. Edited October 5, 2009 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Gibo to je stvar ukusa, nije svadja, meni je torres isto no1 napadach uz rame sa drogbom, ibrom, etoom i slichnima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 tako je tebra! Ti me jedini razumes:) nasisajte mi se svi kurca, mislim da je tores peder i dalje..:) jedino se hajliju saginjem za to finale..e to je to na sta sam mislio, vrh potez u vrh bitnoj tekmi..to sam zaboravio.. mislim sve je ovo zajebantska rasprava i nije mi cilj da sad ovde kreiram neprijatelje, samo - niste me skapirali..on je svakako ekstra igrac..ali i u toj ekstra klasi napadaca postoje oni do jaja i oni koji su manje dojaja..ja ibru volim ko brata i pushio bi mu na ulici da ga vidim ali i on ima dasku u glavi kad je bitna tekma..nikad ne odradi nista vrhunski protiv vrh protivnika..(da kazem da mu je highlight karijere ona dva gola parmi, ali to je parma, nije mancester ili real..)..slicno misljenje imam i za toresa, nisam rekao da je u klasi Dejana Lekica ebo vas ja..:) samo da mora jos da se dokaze i pokaze da bi bio kao runi/drogba/dzerard..u tom fazonu mec vinera ito.. i necu bre ustvari nista da pisem vise, svi me napadose :)).. brateee niko te ne napada samo dajemo kontra argumente za pljuvanje Toresa koji realno igra vrh decko :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 http://www.blic.rs/sport.php?id=114017 ne znam samo kako ga više nije sramota da lupeta, totalno je izgubio kompas u zadnjih par godina Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 stvarno je zreo za penzionerski dom Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 taj fazon,citao sam juche na yahoou sta je rekao i umirao sam od smeha,kako ga bre nije sramota,matoro prdalo. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 ahahah..obraza nema.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 WANKER!!2 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 hoce da mu ga pipnu Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 ne mogu da nadjem sliku onog kretena sto je beriju sad u ponedeljak mahao nekim parama dok je ovaj izvodio korner za siti :) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 jao da,poginuo sam od smeha :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 da vidim da se neko belamiju opet kurci ovako :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 9, 2009 Author Report Share Posted October 9, 2009 uf dobro je sto nisam bio tu kada je GibanicA postovao Torres hejt :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 inace bi mu pokazao svoga boga ! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 imao sam srece! inace bi letelo perje :) svako ima pravo da mrzi koga god hoce..osim ako je ibrahimovic u pitanju. za njega je hejt nedozvoljen :) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 9, 2009 Author Report Share Posted October 9, 2009 hahahahahahahaha ne samo bih upao u besmislenu raspravu na to sam mislio, psiholozi moji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 A za ovu sliku sto je Sinister stavio, jel bi ove navijace lerali ako bi mu normalno pokazali srednjaka ? :D pa moraju ovako kurvanjski :D Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 er... ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Pa sto onda ovako retardirano ? Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Zato sto su englezi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Ok. Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 (edited) tores i dzeki out for liverpul. omg... now what? :D Edited October 16, 2009 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts