Jump to content

Premier League 2010 !

ArktickaLubenica

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

šta ja pričam svo ovo vreme, i da ih ne mrziš, moraš da počneš pre ili kasnije [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

kao pool prosle sezone :p

al junajted,da su jadni jadni su,em sto su me prodali na tiketu (iz keca) em sto redovno daju gol u 90+ minu i moraju eventualno da imaju igraca vise,neko je spominjao odnos fergy-sudije...tuga golema

Um caruje, Dundo Maroje!

pa ne znam da li je bash bio faul,kontam da je ista takva situacija bila na arsenal portsmut,kad je kabul otresao almuniju,cinjenica je da Jones nije skakao u napred,nego je jednostavno bio u boljoj poziciji u odnosu na Fostera,sto ovaj nije uspeo da nadoknadi ni time sto moze rukama da barata,cinjenica je da nije bila zivotinja kao Jones,vrlo verovatno ne bi bio gol,ovako je smao ostala Fosterova tetovazha na Jonesovom ramenu :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

mozda i bude ako Drogba nauci da ustane, cigancina se valjala 85 minuta i uvek nesto priserava...plus sudija=kriminalan. Ali sve u svemu celsi zasluzio da dobije, pogotovo zbog promasaja benajuna

ajde jednom.. priznaj poraz ko COVEK ! :D

:)

da da,taj promasaj je bio jako bitan,jer je bio na 2:0 :)))))))

u prevodu-kad to promasi i treba da izgube

~~

ne znam kada ce ljudi shvatiti da je ovaj tores jedan mali pichkurko koji je uvek tu kada treba da se napuni hal, stouk i blekburn ali zato kad je prpa i kad je bitno nigde ga nema..niti moze sam sebi da stvori sansu a i ono malo sto ih dobije ih omasi..imo je neku povratnu na 1:0 i sutno je ko govno..ako mu dzeki ne namesti na prazan go ili mu je nacrta negde na glavu decko nece ni postojati na mechu..dobar napadach ali nikad vrhunski..

nasuprot njemu imamo zlog crnca koji je stvarno sisa i svaki cas pada i kuka ali zato i nekako namesti 2 gola..ili ih u nekom drugom slucaju da..kad je bitno..nije kao tores i ibrahimovic kojima su muda u bitnim tekmama velicine masline..

samo mi nije jasno kada gledam klupu sta ce celzi da radi ako se povrede anjelka ili drogba..rezerve su staridz i kalu..morali su kupiti bar jos jednog..a sad je vec kasno..

i ja mislim realno da je Tores ubica,prosrao si se Gibo :)

Mada cinjenica je da se mrtvi Kujt uvek nadje kad je bitnije hahahaha :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

kao sto rekoh najbolji je kad treba da se daju golovi nizim i srednjim timovima..

ne secam se da je dao nesto puno bitnih golova kao drogba naprimer..ili runi kad si ga vec pomenuo..dzerarda i inzagija da ne spominjemo:)..

dao je u polufinalu pre 2 godine celziju go kad je rise zasrao na kraju..a promasio je jos bar 3 cista na toj tekmi..a i kad je bilo 4>4 sledece godine svi su dali gol sem njega..

p.s. i nemoj mi govoriti da lupam, zvuci bezobrazno

Finale evropskog, kraj priče gibo, failovao si

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi