harasti Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Ljudi ovo je vec treci put da mi se javljaju tako neki likovi koji oce "samo da pogledaju account". Ovaj zadnji je jos naj lukaviji, molio me pola sata da mu dam pass da vidi account. Kao sliku stavio nekog gadnog klinca , pozadina od MSN neki svemici onako decije , a mail mu je svajcarac--95@hotmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prvakwowa Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 (edited) BOG te mazo sta rade ljudji......xD taj lik je i mene pitao samo da mu damm da se uloguje na mog shmana da ga vidi,,, dao sam mu ku###! Edited August 7, 2009 by Prvakwowa1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Kao sto je receno, RUR nije odgovoran za kradje naloga. Sve to resite medju sobom. Ja cu se truditi da banujem tog lika ako objavi neki oglas sa tim msnom. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts