Jump to content

Koji antivirus za offline mašinu?

togFU

Recommended Posts

Dakle, koji antivirus će da mi radi posao na jednoj offline mašini?

Pre svega, prvi uslov je da može da se instalira bez interneta (na pamet mi pada Avira koja čini mi se mora da završi instalaciju online, mada moguće da grešim)

Zatim naravno, lako prebacivanje update fajlova sa druge mašine.

hvala.

kaspersky mozda , jedini razlog zasto ga ne bi koristio je ako je masina bash slaba. Offline ne moras da se brines zbog blacklistovanja key-eva, a i offline apdejt radi ok.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

Pa pazi ja, za zhivota...sam nabasao na 3 virusa sa neta i 2 puta na USB s'time da je lik znao da ima virus nego ga mrzelo da ochisti i to mi reko.

Tako ja lichno nisam imao potrebu za AVom ovako, a kamo li na offline mashini.

Kaspersky usvs...dobijesh chak valjda 1 mesechno updajt na PC Press CDu ili gde vec...

poz voz 2011

Pa pazi ja, za zhivota...sam nabasao na 3 virusa sa neta i 2 puta na USB s'time da je lik znao da ima virus nego ga mrzelo da ochisti i to mi reko.

neko ko cesto ide i gura flesh svuda vrlo verovatno je da ce zakaciti neko sranje i doneti to kuci. a nigrola, koji cesto ide po stamparijama da stampa svoje seksi logoe i tako to :D mora da ima av!

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Nije za mene pejo, ja imam net :)

Nego za jednog drugara koji cesto navuce raznorazna sranja preko flesha koji gura svuda :)

edit: Avira uradila posao, javio mi lik da je nasla 410 nekih sranja, haha da li je moguce? Cak kaze, nakon istalacije, da mu je obrisala sa flesha sve, cak i samu sebe, tj instalaciju avire koja je bila na fleshu :)

Edited by Niggrola

mukiju kratak kabl pa ne može da se umreži sa komšinicom, haehaehaheahehaehae

stfu bre [:D]

to je ispod mere za mene,

"umrezavam" se samo tetkama sa "razgazenom" sesticom, uz "staro srpsku shvalersku taktiku" branim se dokle mogu a onda legnem na ledja i kazem radi mi sha oces... pod uslovom da umeju da kuvaju i oce da kuvaju [:p]

+ da napomenem da sam ja dovezao (doneo) komsinicu iz bolnice kad se rodila ~25years ago [;)] jer joj je cale bio na sluzbenom putu [;)]