Trooper Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 za one koji nisu upućeni http://en.wikipedia.org/wiki/Silent_disco između ostalog bio je i Silent Disco stage na Exitu 09 e, sad, ja bih organizovao neku kućnu varijantu ovoga. Dakle recimo 2-3 FM odašiljača povezana na različite kompjutere koji puštaju različite playliste, i nekih 20-30 FM prijemnika, podeljenih u 2-3 grupe tako da ljudi potencijalno slušaju različitu muziku. Jel razmišljao neko o ovome? Konkretno, kako najjeftinije proći sa opremom? Gledam, ovi DIY FM transmitteri izađu oko 400-500 din komad. Za risivere ne znam, al kapiram da na buvljaku mogu da se nađu neki džabaleska radio prijemnici za po 50-100din ili tako nešto? mislim delili su radio prijemnike i uz jebeni čips, tako da pretpostavljam da može baš jeftino da se nađe. Najveći problem tj trošak kolko mi se čini bi mi bile slušalice, jer bi bilo ipak dobro da budu malo kvalitetnije, mada ne znam ni koji tip slušalica bi bio najbolji za žurku, recimo one što potpuno izoluju spoljašnji zvuk nisu dobre jer onda ljudi na žurci ne bi mogli da se čuju međusobno šta pričaju, a nije fora da se skidaju slušalice :) saveti? ideje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 nemam pojma ali cu svakako doci na zurku :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 ne znam da li bi to funkcionisalo u kucnoj varijanti. Meni je to izgledalo super na exitu i taman kad sam trebao da sidjem dole da probam :P cujem masu kako se dere "i dont wanna work today :P" pa nisam uspeo da iskusim iz prve ruke na sta lici posto sam 5 min posle toga bio na zabod stejdzu :P . Na neki nacin je i poenta da te izoluje taj zvuk, tamo su recimo bile te "studijske" slushke, to je i bitna razlika u odnosu na klasicno slusanje muzike pa to recimo ne bi menjao. Priceless je kad se deru jedno na drugo a okolo tishina :P . Ali nije losa ideja da pustis 3 signala po grupama sto vise konfuzije to bolje :P lol nisam pomogao ni malo, ali ako mi padne neka ideja na pamet javljam :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 koliko je meni zhao sto nisam otishao na taj stage :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 definitivno je to bio veliki uspeh na Exitu,ali ne znam kako to moze da izgleda u kucnoj varijanti...u svakom slucaju,samopozivam se! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 ovaj truper je stvarno geek god. we bow to you, mighty trooper! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Ja sam u dubrovniku prosle god vrteo jednu zurku u tom fazonu, mega dobra fora sa slushkama, samo dj-a posle boli glava, stalno moraju slushke da su ti na glavi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 ahaha, jebeno dobra fora, nas me zanima kako bi izgledala takva zurka:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 ahaha, jebeno dobra fora, nas me zanima kako bi izgledala takva zurka:) Samo ne znam zasto je retard ubacio muziku u klip. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 ahaha, jebeno dobra fora, nas me zanima kako bi izgledala takva zurka:) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts