mohr Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 bez sumnje nas najbolji movie maker...zasto mi nisi prijavio pink pantera smradu :) i gde je moj ace :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raventl Posted July 30, 2009 Author Report Share Posted July 30, 2009 (edited) bez sumnje nas najbolji movie maker...zasto mi nisi prijavio pink pantera smradu :) i gde je moj ace :D omg!!! koliko si se puta dopisivao sa mnom i nisi video da mi stoji link na msn-u O.o sedi 1 :D Edited July 30, 2009 by RavenTL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Veliki napredak, svaka čast :) Na odličnom si putu, samo da pronađeš pravu formulu pa da bude ono što treba.Pink Panther, možda i bolje što je kraći jer bi smorio isti fazon da se vrti dugo, i hush style što si ubacio vrh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raventl Posted July 30, 2009 Author Report Share Posted July 30, 2009 mnogi h8uju hush deo posto ga nisu ukapirali, a ja sam svoj cilj ostvario... pray-u se svidja ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRBA Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 de je zadnji lik?? eno ga malo pre proso levo:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 omg!!! koliko si se puta dopisivao sa mnom i nisi video da mi stoji link na msn-u O.o sedi 1 :D haha sve sam ja gledao u tvoj personal messege :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bpg.KOKANIDJA Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 nice,nice,nice,nice,nice,nice.. tretji najjaci, prvi i drugi isto extra! gj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 rejven, okacih muziku iz outbreaka?:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 (edited) sva 3 filma su jako dobro odradjena,svaka chast,samo mala zamerka : hekler fragovi koji su po meni nepotrebni :D Edited July 30, 2009 by riddium Quote In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 ravene ne znam dal si svestan al dok sam gledao live stream cekao da pocne mec fnatica sad na e-Starsu pusten ti je film PINK PANTER :DDDDD samo sto nisam znao da si ti autor :DD Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Ovaj Pink Panther RAZUVERAVA!!! Stvarno vrx movie... Svaka cast RavenTL, objasnio si... ;) Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Djubre! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHOBIA deNic Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Panter je pobedio :) Quote PHOBIAteam! 8:57pmAlexandar imash 6 ? za fudbal? :D:D 8:57pmStefan hahahahhahaaha LOL :):) ne :D:D 8:57pmAlexandar ozb :D:D eo mi smo lan Link to comment Share on other sites More sharing options...
raventl Posted July 30, 2009 Author Report Share Posted July 30, 2009 @baltam0s Skidaj!!! jedino nisam uspeo da pronadjem prvu pesmu @sewAy auuu nisam znao, hvala na informaciji :P @uNkind djubre ti u gacama :P onaj demo sto sam trazio u aprilu je trebao da zavrsi u breakdown-u... i ti mi naravno nisi poslao ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemepsh Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 PINK PANTER JE STVARNO SUPER !!!! SVAKA CAST !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 zjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)) oplodi me :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 @baltam0s Skidaj!!! jedino nisam uspeo da pronadjem prvu pesmu @sewAy auuu nisam znao, hvala na informaciji :P @uNkind djubre ti u gacama :P onaj demo sto sam trazio u aprilu je trebao da zavrsi u breakdown-u... i ti mi naravno nisi poslao ^^ tnx!:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaLu* Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Ma za svaki film ocena cista desetka ! Svaki ima svoju pricu , fantasticne fragove i efekte... Raven-e vec sam rekao, ali jos jednom - samo napred, filmovi su odlicni, meni su licno prelepi i vidi se da je bukvalno na svaku scenu i frag potroseno dosta vremena i truda... bravo bravo bravo <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 svaka ti dala brate kakav si ti majstor ovo davno nisam video kurac bi ti popusio kako ovo radis Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 (edited) ubica znači,oduševljen sam. muzika odlično uklopljena,svaka čast skroz Edited August 1, 2009 by Quake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claw of the wing chao Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 super su filmovi, lepo odradjeno :) Quote Cobratix ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 auuu nisam znao, hvala na informaciji :P @uNkind djubre ti u gacama :P onaj demo sto sam trazio u aprilu je trebao da zavrsi u breakdown-u... i ti mi naravno nisi poslao ^^ Naravno da sam se shalio,vrh kao i uvek :) <3 Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 nice! Quote Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 evo malopre sam odgledao filmove . . . milina :D svaka cast !!! Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
JonA Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Najs kralju samo tako nastavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts