LESkOpoz Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Koliko ja znam jeste nesto malo,i kao komentator(na snimku) je opravdanje za njegovu ocajnu igru trazio u "nije dovoljno spreman" i neki fazoni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 (edited) Igrao nekih 20 minuta.U sustini i dalje ima tehniku, onaj njegov sitan vez, ali mu je kondicija u kurcu, posle svakog trcanja ide minut stajanja da se navata vazduha, bas ocajno. Edited August 18, 2009 by СавСамИсти Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Pa on nije imao kondicije ni dok je igrao u najvecoj formi, najbolje da ce sad da ima :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 stadion jagodine ftw Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 18, 2009 Author Report Share Posted August 18, 2009 meni ce borchin, ako ga urade po nacrtima, biti vrh. http://www.bskborca.org/view.php?page=19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 e jebote, kad je shabachka machva (osnovana 1919. god.) krenula sa projektom stadiona... i onda dodjoshe devedesete i lopovi i evo vec 20 godina ne mrdaju... a fudbal je otishao daleko na dole... tuzno :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 zato nas stadion u smederevu sabija, mada ga jos nisu zavrsili... » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 extra jbt, moram svratiti u smederevo nisam bio... paaaa otkad sam prestao fuzbal da treniram :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 au jebote WORLD CUP 2097 NAM SE SMESHI Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Moram da se pohvalim da sam radio na izgradnji tog stadiona . Shteta shto ga josh nisu zavrshili, ali stadion je odlican zaista. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 de bre vojo, u smederevu? to je jos za vreme matkovica napravljeno, posle stali radovi...mada realno, koji ce kurac gradu od 80k stanovnika stadion sa 20k mesta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Da u Smederevu. Cale moj je izvodio neke radove na tom stadionu jedno leto. Tako da me je ubacio u njegovu ekipu da rintam kao radnik onaj najgori. Bolje meni da da kesh nego nekom random radniku. Radili smo neke elektricne instalacije kao i sistem prskalica na samom terenu. Da bude fensi, izlaze same iz zemlje automatski i prskaju kao kod velikih evropskih klubova. Ne znam da li im to josh uvek radi, ali tako je bilo zamishljeno . U svakom slucaju, narintao sam se tamo jedno leto. Kopanje rovova, razvlacenje tih kablova i slicno... Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 do jaja, sto se nisi javio bre, ja zivim na kilometar od stadiona...mogao si da svracas na pivo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 smederevski stadion mi je jedan od najlepshih stadiona kod nas (top3) sigurno.. svi su pocheli ra rade na stadionima, voshi napravili konachno tribinu juzhnu (dodushe retardirano), novi "semafor" :D, danas bash chitam u novinama da je neka firma ponudila prvoligashima rentiranje reflektora, tako da postoji mogucnost da ce se konachno na svim stadionima igrati u vechernjem terminu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 možda nije hteo da pije sa tobom dule Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 19, 2009 Author Report Share Posted August 19, 2009 meni je kul taj trend pravljenja stadiona po manjim gradovima, iako bih vishe voleo da budu bez atletske staze nije realno da uz tolike ulozhene pare to bude jednonamenski objekat, pogotovo u sredinama gde drugih stadiona nema. mada realno, ionako mi seva paja da idem na tekme van beograda :) aj splitujte ovaj deo o stadionima chisto da ne zagadjujemo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 poceli su da se kurce previse sa ovim igranjem utakmica uvece samo da bi izgledalo kao neki spektakl a ne samo jos jedna utakmica domacih cobana realno posle kilijevog posta, mislim da nam ne trebaju reflektori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 E jebiga dule, mislim da se tad nismo ni znali . Davno to beshe... Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 (edited) smederevski stadion mi je jedan od najlepshih stadiona kod nas (top3) sigurno.. svi su pocheli ra rade na stadionima, voshi napravili konachno tribinu juzhnu (dodushe retardirano), novi "semafor" :D, danas bash chitam u novinama da je neka firma ponudila prvoligashima rentiranje reflektora, tako da postoji mogucnost da ce se konachno na svim stadionima igrati u vechernjem terminu.. Ona nova tribina na Karadjordju je zali boze... Nit se slaze sa ostatkom stadiona, nit je lepa, nit je velika, cak nema kontinuitet sa ostatkom juga(onaj sto nema stolice), znam da su je firmasi zesce ispljuvali, jer se vidi da je bukvalno pravljena samo za ovo EP u atletici. Sa druge strane onaj videobim jebe majke koliko je dobar. Inace stadion u Smederevu je stvarno bomba, nadam se da ce ikad da ga zavrse u punom profilu po projektu. Edited August 19, 2009 by СавСамИсти Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Ma samo nek oni igraju uvece da se lepo ne poklapa sa terminima Premier Lige, pa da mogu ko covek da gledam pravi fudbal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 gagaghahah Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 a ako radnichki iz nisha udje u prvu ligu (a nece ofc), mozhda i ostvare onaj projekat, znachi kakav bi to lep stadion bio.. a ima i uslove, na velikom je prostoru, reflektore vec ima... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Srecno danas <3 Bar jedan da im zabiberimo.. i miran revansh kuci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 ajmo Zvezdo!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 za revansh svi na stadion! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts