Jump to content

Crvena Zvezda

rev

Recommended Posts

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Igrao nekih 20 minuta.U sustini i dalje ima tehniku, onaj njegov sitan vez, ali mu je kondicija u kurcu, posle svakog trcanja ide minut stajanja da se navata vazduha, bas ocajno.

Edited by СавСамИсти

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Da u Smederevu. Cale moj je izvodio neke radove na tom stadionu jedno leto. Tako da me je ubacio u njegovu ekipu da rintam kao radnik onaj najgori. Bolje meni da da kesh nego nekom random radniku. Radili smo neke elektricne instalacije kao i sistem prskalica na samom terenu. Da bude fensi, izlaze same iz zemlje automatski i prskaju kao kod velikih evropskih klubova. Ne znam da li im to josh uvek radi, ali tako je bilo zamishljeno [:)]. U svakom slucaju, narintao sam se tamo jedno leto. Kopanje rovova, razvlacenje tih kablova i slicno...

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

smederevski stadion mi je jedan od najlepshih stadiona kod nas (top3) sigurno.. svi su pocheli ra rade na stadionima, voshi napravili konachno tribinu juzhnu (dodushe retardirano), novi "semafor" :D, danas bash chitam u novinama da je neka firma ponudila prvoligashima rentiranje reflektora, tako da postoji mogucnost da ce se konachno na svim stadionima igrati u vechernjem terminu..

možda nije hteo da pije sa tobom dule [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

meni je kul taj trend pravljenja stadiona po manjim gradovima, iako bih vishe voleo da budu bez atletske staze nije realno da uz tolike ulozhene pare to bude jednonamenski objekat, pogotovo u sredinama gde drugih stadiona nema. mada realno, ionako mi seva paja da idem na tekme van beograda :) aj splitujte ovaj deo o stadionima chisto da ne zagadjujemo :)

smederevski stadion mi je jedan od najlepshih stadiona kod nas (top3) sigurno.. svi su pocheli ra rade na stadionima, voshi napravili konachno tribinu juzhnu (dodushe retardirano), novi "semafor" :D, danas bash chitam u novinama da je neka firma ponudila prvoligashima rentiranje reflektora, tako da postoji mogucnost da ce se konachno na svim stadionima igrati u vechernjem terminu..

Ona nova tribina na Karadjordju je zali boze... Nit se slaze sa ostatkom stadiona, nit je lepa, nit je velika, cak nema kontinuitet sa ostatkom juga(onaj sto nema stolice), znam da su je firmasi zesce ispljuvali, jer se vidi da je bukvalno pravljena samo za ovo EP u atletici.

Sa druge strane onaj videobim jebe majke koliko je dobar.

Inace stadion u Smederevu je stvarno bomba, nadam se da ce ikad da ga zavrse u punom profilu po projektu.

Edited by СавСамИсти

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -