domiNus Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 pa nije da nemamo bas nikakve sanse...jeste da smo tamo katastrofalno odigrali,ali ovde mozda to moze da se ispravi...samo da mi u prvom poluvremenu damo 1,a ne primimo nijedan,i idemo! :) a koliko je to bas povod za radovanje,ni sam ne znam :D. pa chemu da se radujemo ako ne prolasku u sledeci krug lige Evrope, i to posle poraza od 2-0 u prvom mechu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 pa ne,bice radovanja u tom slucaju,ali kad bolje razmislis,radujes se sto si prosao Dinamo Tbilisi?I prosao u sledece kolo kvalifikacija? Tuzna istina... :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Kupio 3 karte, kamaan. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 pa ne,bice radovanja u tom slucaju,ali kad bolje razmislis,radujes se sto si prosao Dinamo Tbilisi?I prosao u sledece kolo kvalifikacija? Tuzna istina... :\ znam, tuga.. sada se radujem kada pobedimo javor u gostima, a dinamo je premija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 sale, ne loži se :) ako damo gol na vreme, imamo neke šanse. Ako dočekamo 50-60 minut na 0-0, krenućemo na sve ili ništa, i to uvek u slučaju naših timova bude ovo drugo. Sa druge strane, ako večeras ispadne groblje, boli me kurac šta će da bude sutra Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 hahaha,tako nekako :D. samo jos uvek ne znam,ako oni ispadnu od Apoela,jel idu dalje u kvali za ligu evrope,ili ispadaju skroz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 idu u taj 4. krug kvalifikacija za ligu evrope... i kod mene je taj osecaj, da ako partizan ispadne, onda mozemo i mi.. jebi ga, tako je kako je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 ali nisu ispali :\...nastavice takmicenje u Evropi,a mi u kurcu :D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 e moji cigani kompleksasi,vise gledate partizan nego zlezdu,cccc :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 ajde bre tisina, jedva se cekali da i mi izduvamo pa da nam kenjate :D ma sta bre, ako damo gol u prvom poluvremenu, zgazicemo ih u drugom.. a i zna se koja je prednost domaceg terena kada dodje do produzetaka/penala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 da,pogledaj samo partizan poslednjih godina u njukaslu i u beogradu protiv petrzalke ,prednost domaceg terena nema sta :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 a tek ste u gostima ocajni kad dobijete 3 godine zaredom petardu + na maksimiru sto vam ni 1 srbin nece zaboraviti dok je ziv Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.sale Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 smarate vise sa tim glupostima od pre 5-10-15 godina... Quote dosta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Deki,ja sam samo konstatovao da nema veze domaci teren za penale,to je cista sreca. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 (edited) ima :)) Edited August 5, 2009 by domiNus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.sale Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 jbg mi nismo prosli u 4. kolo... ali zato MARAKANA prolazi cigane iz gruzije ~ Quote dosta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 katanac ce i ovde da padne :/ Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 jao jao veceraske jurimo -2 iz gruzije, ako ponovimo igru iz prve utakmice ne mozemo se nadati nicemu. ako poboljsamo duplo, bice cupavo, ali znajuci da su ovi nasi lozane, mozda nesto i uradimo, ako ih na vreme otvorimo. ne igra im najbolji igrac, ne igra im najbolji strelac, eto sanse!!! svi veceras na marakanu da podrzimo ove momke kojima je zvezda zaista u srcu!!!! iiiiiIIIIIIDEMO DELIJE!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 A ti se nadash da tjemo mi dati gol? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 KADU RESHAVA STVAR!!!! :D SVI NA MARAKANU ! izbacujemo ih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 A ti se nadash da tjemo mi dati gol? :) da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Nada umire poslednja :) Mi, rurovci, da se skupimo i da igramo jedva bi nam dali gol :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 srecno vecheras :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Evo! :) Chak i Saint da igra sa nama, oprali bi ih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Saint je Srećko, tako da bi sigurno dali gol Večeras mrka kapa, možda i odem na tekmu, al videću.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts