SleepeR^ Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 nesto komp poceo da mi se tripuje u poslednje vreme. ispusta zvukove kao kad npr drzis 3 ili vise tastera odjednom, ranije nije toliko cesto, a sad odjednom konstantno ispusta taj zvuk, kad sam ga restartovo ono na pocetko kad ocitava memoriju il sta vec poceo zabotovano da pisti, normalno sve se upalio kasnije... ne znam sta bi mogao biti problema, al mislim da je mozda do hard disca; posto imam 2 harda i jedan mi je podeljen na dve particije. ta druga particija mi se sjebala nema je vise, drug mi ranije namestio s onim norton partition magic-om, al se opet sjebalo, odnosno ako je nesto instaliranu na tu particiju ne moze da se koristi, i onda sam samo formatiru i ostavio tako prazan disc i posle nekog vremena sam mi se obriso. nisam ni hteo da petljam nesto posto nisam ni koristio toliko tu particiju, a komp mi je normalno radio :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 nesto komp poceo da mi se tripuje u poslednje vreme. ispusta zvukove kao kad npr drzis 3 ili vise tastera odjednom, ranije nije toliko cesto, a sad odjednom konstantno ispusta taj zvuk, kad sam ga restartovo ono na pocetko kad ocitava memoriju il sta vec poceo zabotovano da pisti, normalno sve se upalio kasnije... Pre bih tu tipovao na neispravnu memoriju. Pištanje pri uključivanju signalizira da računar ne detektuje memoriju. Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted July 23, 2009 Author Report Share Posted July 23, 2009 hmmm, kako bi mogao to proveriti ? :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Iscimaj ortaka nekog da ti da jedan memory stik pa probaj. Ili poslushaj koje zvukove ispushta tip tri bipa pa pauza i onda izguglaj shta to znachi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts