Jump to content

Bionic Commando PC

Pipboy

Recommended Posts

Jap, izašlo, sedam i kusur giga.

i1ha3a.jpg

16052124bio2.jpg

1605215bio3.jpg

1605cbio6.jpg

1605b94368020090428screen005.jpg

1605b894368020090429screen001.jpg

Jeste preterano linearno, i radijacija na svakom koraku ide na onu stvar, ali ima šmeka igra za izvoz. Grafika je fanstastična, plus što je sve nezdravo dobro optimizovano, leti ko perce. Najjača je ipak muzika, sa svim mogućim obradama naslovne teme, a i zvuci su isto nadprosečno dobri.

Što se tiče mjuze, evo uvodnog ekrana, just to get the idea:

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Moram da probam ovih dana. Dugo sam ga chekao, jedino shto me nervira je totalni port sa konzola.

edit: probao, navlakusha samo tako - preshao sam prvog bossa, thanks to the internets (nisam znao da kada drzish dugme za pucanje sa rocket launcherom, on krene da lokuje mete). Mnogo je gotivan trip pentranja, bacanja i ostalog u postapokaliptichkom gradu :)

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

Moram da probam ovih dana. Dugo sam ga chekao, jedino shto me nervira je totalni port sa konzola.

edit: probao, navlakusha samo tako - preshao sam prvog bossa, thanks to the internets (nisam znao da kada drzish dugme za pucanje sa rocket launcherom, on krene da lokuje mete). Mnogo je gotivan trip pentranja, bacanja i ostalog u postapokaliptichkom gradu :)

Kad si pre stigao do bossa, ja fino polako, svaki secret nađem na nivou, pa tek onda sledeći :)))

Sve je fino urađeno, jedino ona jebena radijacija smara jako, često se samo zaljuljam u nju (ne znajući da je tamo, jel), i dok on krene da pada ili da se vraća iz nje, game over samo tako :(((

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

Mene mrzi da se smaram sa onim collectibiles... Zato volim da bijem one robote sa shtitovima :) Kada dobijesh one moci da mozesh da bacash predmete u vazduh i da razbacujesh predmete sajlom, zaista postaje mocno!

Mene je jedino smorila voda i to shto tonesh odmah...

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

Probao sam malo multiplayer, odlično je :)))

Jedino je sranje što se dugo čeka da se ubode ljucki i brzi server, obično se zapati sa nekim rusima i terminira se sesija je imaju šugave konekcije. Moglo bi bar četiri nas da se skupi, ima opcija za pravljenje private servera, pa da se krljamo teh apocalypsa stajl :)))

I sve fercera i ako nemate original, registracija je jedino potrebna i traje pola minuta.

Edited by Pipboy

Rusi imaju dobre konekcije, problem je u konekciji Srbija-Rusija... Moram da probam multi ovih dana.

Posle dobijanja znanja o baratanju mehanichkom rukom, prestao sam da koristim oruzije :) Samo hvatam rukom, vitlam i slamujem [:D] Ima neki Prototype shmek ova igra.

А в чем сила, брат?