Pipboy Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Jap, izašlo, sedam i kusur giga. Jeste preterano linearno, i radijacija na svakom koraku ide na onu stvar, ali ima šmeka igra za izvoz. Grafika je fanstastična, plus što je sve nezdravo dobro optimizovano, leti ko perce. Najjača je ipak muzika, sa svim mogućim obradama naslovne teme, a i zvuci su isto nadprosečno dobri. Što se tiče mjuze, evo uvodnog ekrana, just to get the idea: Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Fina je zabavica, ali pored Prototype je po meni ipak u drugom planu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 izashao? Xtra! Gledao sam brdo trailera, gameplay je bash onako dinamican, nema davljenja, samo akcija... Multiplayer mod je odradjen onako... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 (edited) Moram da probam ovih dana. Dugo sam ga chekao, jedino shto me nervira je totalni port sa konzola. edit: probao, navlakusha samo tako - preshao sam prvog bossa, thanks to the internets (nisam znao da kada drzish dugme za pucanje sa rocket launcherom, on krene da lokuje mete). Mnogo je gotivan trip pentranja, bacanja i ostalog u postapokaliptichkom gradu :) Edited July 22, 2009 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Skinuo, igram.... nice so far... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 23, 2009 Author Report Share Posted July 23, 2009 Moram da probam ovih dana. Dugo sam ga chekao, jedino shto me nervira je totalni port sa konzola. edit: probao, navlakusha samo tako - preshao sam prvog bossa, thanks to the internets (nisam znao da kada drzish dugme za pucanje sa rocket launcherom, on krene da lokuje mete). Mnogo je gotivan trip pentranja, bacanja i ostalog u postapokaliptichkom gradu :) Kad si pre stigao do bossa, ja fino polako, svaki secret nađem na nivou, pa tek onda sledeći :))) Sve je fino urađeno, jedino ona jebena radijacija smara jako, često se samo zaljuljam u nju (ne znajući da je tamo, jel), i dok on krene da pada ili da se vraća iz nje, game over samo tako :((( Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 (edited) Mene mrzi da se smaram sa onim collectibiles... Zato volim da bijem one robote sa shtitovima :) Kada dobijesh one moci da mozesh da bacash predmete u vazduh i da razbacujesh predmete sajlom, zaista postaje mocno! Mene je jedino smorila voda i to shto tonesh odmah... Edited July 23, 2009 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 23, 2009 Author Report Share Posted July 23, 2009 (edited) Probao sam malo multiplayer, odlično je :))) Jedino je sranje što se dugo čeka da se ubode ljucki i brzi server, obično se zapati sa nekim rusima i terminira se sesija je imaju šugave konekcije. Moglo bi bar četiri nas da se skupi, ima opcija za pravljenje private servera, pa da se krljamo teh apocalypsa stajl :))) I sve fercera i ako nemate original, registracija je jedino potrebna i traje pola minuta. Edited July 23, 2009 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Rusi imaju dobre konekcije, problem je u konekciji Srbija-Rusija... Moram da probam multi ovih dana. Posle dobijanja znanja o baratanju mehanichkom rukom, prestao sam da koristim oruzije :) Samo hvatam rukom, vitlam i slamujem Ima neki Prototype shmek ova igra. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts