Jump to content

Gde kupiti KAFU

Recommended Posts

Za sve to je kriva jedna crnkinja iz shpanije sa plastica proshle subote, i moja pasija ka upoznavanju kulturoloshkih razlika :( xD

Nishta, sad mi valjda ide ova pauza nedelju dana kad mi je ok...pa onda da vidim dal cu da umrem od upale pluca ili ne. Ja sam se lechio aspirinom plus c....misim i olinth za nos i tantum verde za grlo al to nema veze.

No mnogo sam fapavova, tako negde 6-7 puta na dan, bila dobra nedelja ovde na klinke iz kontejnera...tako cenim da sam u punoj ratnoj spremi.

A ako bude frke ortak mi je preraspodelio zalihe tamiflu-a u apoteke Ivancic i Sin koje su blize meni. Misim ozb kazhe imaju neke zalihe tamiflu-a, ako mi ustreba ne dao bogu.

Mozhda da odvorim twiter da mikro blogujem o svinjskom gripu hm hm

P.S. Pod proshle mislim od proshle nedelje kad sam se razboleo - te mu to dodje predproshla subota - da se zli jezicim odma ne obraduju

poz voz 2011

Za sve to je kriva jedna crnkinja iz shpanije sa plastica proshle subote, i moja pasija ka upoznavanju kulturoloshkih razlika :( xD

Nishta, sad mi valjda ide ova pauza nedelju dana kad mi je ok...pa onda da vidim dal cu da umrem od upale pluca ili ne. Ja sam se lechio aspirinom plus c....misim i olinth za nos i tantum verde za grlo al to nema veze.

No mnogo sam fapavova, tako negde 6-7 puta na dan, bila dobra nedelja ovde na klinke iz kontejnera...tako cenim da sam u punoj ratnoj spremi.

A ako bude frke ortak mi je preraspodelio zalihe tamiflu-a u apoteke Ivancic i Sin koje su blize meni. Misim ozb kazhe imaju neke zalihe tamiflu-a, ako mi ustreba ne dao bogu.

Mozhda da odvorim twiter da mikro blogujem o svinjskom gripu hm hm

P.S. Pod proshle mislim od proshle nedelje kad sam se razboleo - te mu to dodje predproshla subota - da se zli jezicim odma ne obraduju

pa nema leka protiv virusa :D

Нема  будућности без истине.

Ma sisaj ja mislio ti ozbiljno zakacio pa da vidimo update, i da me mozda zarazis da steknem imunitet sto pre :)

Ozbiljno, subotu je bio taj plastic i ta crnkinja, u utorak me bolelo grlo, u chetvrtak kijavica, u subotu temperatura i bolovi u zglobovima i tako. Dodushe u desnoj ruci koju ionako koristim za misha i na kojoj spavam. Tako ne mora da znachi nishta. Ja se generalno ni ujednom trenutku nisam osetio ko da imam svinjski grip iako eto mnogo stvari ukazuje na to - fali josh samo da imam proliv/peglam/muka i dobro tu temperaturu nisam merio jer je odokativno nisam cenio na preko 38.

Nznm al meni bi sve bilo kul da nije bilo te iz shpanije, poshto se brate mnogo tripujem na to da je shapnija izvoznik svinjskog gripa odma posle meksika :/

Chinjenica je da se meni chini da od proshle nedelje je epidemija obichnog gripa, jer za sad ja znam 7oro ljudi koji su u tom stanju..i evo ovde 8 chovek...shta je srbija postala centar svinjskog gripa...tje da ga preimenuju u Srpski Grip?

Mada ljudi to vam je brate grip ko grip misim ne bi se zvao svinjski grip da nije, nego je mutirao te nema leka za ove koji imaju slabiji imunitet pa ne mogu da se izbor sa njim.

pa nema leka protiv virusa :D

Tamiflu ne lechi 100% ali uspesno pomaze pri lecenju svinjskog gripa...tako reklo americhko zdrastvo, i srpsko...i srbija nabavlja sa 2% na 4% stanovnishtva da ima za zimsku sezonu Tamiflu-a.

Al ko shto rekoh, to ti onako treba samo kad organizam sam ne mozhe da se izbori sa gripom. Vitamin C i aspirin su za to :)

poz voz 2011

Nema leka za grip, tami olaksava simptome.

Ma sve je ok, nego za sada ima mnogo slicnosti sa 1918 i spanskim gripom, tako da je realno najpametnije odma sad se zaraziti dok ne krene sledeci talas. Ako krene naravno

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Nema leka za grip, tami olaksava simptome.

Ma sve je ok, nego za sada ima mnogo slicnosti sa 1918 i spanskim gripom, tako da je realno najpametnije odma sad se zaraziti dok ne krene sledeci talas. Ako krene naravno

Pa glavni talas najavljuju tamo na zimu jelte, a sad je ovo sa univerzijadom buknulo i pandemiju su zvanichno proglasili tad...ako ga imam trenutno - onda i nije tolko opasan kolko sam ga cenio

poz voz 2011

Opet da smorim sa hipohondrijom, zapanjujuca je slicnost sa 1918 i spanskim. I tada je prvi talas bio komicno smesan i jadan. U drugom se zarazila trecina populacije a umrlo 60-100 milki prema procenama (milijardu i 600 hiljada ukupna populacija) Kao sada da umre ~400 miliona ljudi.

Opet ako bude bice :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

i to i igor je paranoik:)

Nemoj brate i ja sam se isprimao, ispalio sam gotov prcanj u petak kad je bila neka shatro zhurka univerzijade. Al me bash boli kurac, zapravo jedino tju pregoreti ako se ispostavi da sam ispalio to, da bi dobio jebeni usrani svinjski grip dana posle.

Edited by Dreadlord

poz voz 2011

odakle ti rasol :)

zamrzli za crne dane toribrax

http://www.cafe-factory.net/

Nisam bio dugo, ali imali su svašta nešto.

thx, al vec sam porucio ..

evo ako jos neko ima slicnu potrebu, imaju sirok izbor, nisu preterano skupi i salju za srbiju (ali je postarina oko 1000din)

http://www.hrhiggins.co.uk

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.