Lex Posted December 11, 2017 Author Report Share Posted December 11, 2017 RuR Fantasy NBA 2017/18 The Truth Rezultati 8. kola Ugrinowtzi Peasants 3 - Shetachi 8 Mixe je znalački iskoristio 6 igrača više ove nedelje i rutinski pobedio u derbiju, te zadržao prvo mesto. Bezanija Beerdrinker 2 - Otimači 9 Sve nijanse su na kraju bile otete od strane Otimača koji u stopu prate Shetache na tabeli. Blokemoni 6 - Kaznitelji 5 Kao što smo prognozirali, Blokemoni su dobili u vrlo neizvesnom meču. Cerak Orange Wings 8 - Kabladzhije 3 Mendži nastavlja sa razočaravajućim rezultatima, a Vlaya je iskoristio ovaj trijumf za ulazak u top 6. DODIRNI MI KOLENA 5 - Preterano Skrnavi 5 Alen je ipak aktivirao ekipu u nekom trenutku i tako došao do podele bodova protiv jednako oslabljenih Preterano Skrnavih. Windtalkers 6 - Žarkovo Tilth 5 Gusto, gusto, gusto... Derbi koji se kao derbi i završio, a mislim da ni jedan menadžer neće žaliti previše zbog krajnjeg rezultata. Tabela posle 8. kola Parovi 9. kola Ugrinowtzi Peasants - Windtalkers Peasantsi se nadaju boljem zdravstvenom biltenu ove nedelje, u suprotnom nemaju mnogo šta da traže u ovom meču. Bezanija Beerdrinker - Shetachi Shetachi su spremni da nastave trijumfalnu seriju, a za Bežaniju je ovo još jedan problematičan matchup. Blokemoni - Otimači Mnogo ozbiljniji meč za Blokemone, nego u prethodnom kolu, Otimači su realni favoriti. Cerak Orange Wings - Kaznitelji Vlaya bi da ostane u top 6, a Kaznitelji će sa krnjim sastavom imati dosta problema da to spreče. DODIRNI MI KOLENA - Kabladzhije Derbi začelja, prava šansa za potencijalni preporod jedne od ove dve ekipe. Žarkovo Tilth - Preterano Skrnavi Po svim prognozama, ovo će biti najneizvesniji susret devetog kola. RuR VGM 17/18 Zavrišili smo prvu trećinu sezone. Oslabljeni Kaznitelji nastavljaju da dižu prosek i na putu su ka rekordnoj sezoni. Vića se priprema da sa punim timom proba da se suprotstavi tom naletu. Peasantsi i Blokemoni su ove nedelje konačno napredovali i možda će sledeće prebaciti 21. Kelt i dalje u blagom padu. U donjem domu Mendži je najbliži 19ici, a Deki je jedini ispod 18. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 10 minutes ago, Lex said: Blokemoni 6 - Kaznitelji 5 Kao što smo prognozirali, Blokemoni su dobili u vrlo neizvesnom meču. Još jedna fantastična partija bez prva tri pika. Sve je dostižno kad se oni vrate ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Ja sam srecan ako izvucem egal, cekam da ozdravi pola tima. Dodirni mi kolena ima ekipu za top tabele, steta sto se tek kod mene setio da aktivira igrace. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 a nije da ne moze da namesti tim danima unapred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 11, 2017 Author Report Share Posted December 11, 2017 To mu ja govorim već godinama. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 15, 2017 Report Share Posted December 15, 2017 Laktamo se Hajli i ja u PL fantasyu za sve pare, samo nam Gruja beži nešto sitno. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 18, 2017 Author Report Share Posted December 18, 2017 RuR Fantasy NBA 2017/18 The Truth Rezultati 9. kola Ugrinowtzi Peasants 4 - Windtalkers 7 Windtalkersi su iskoristili bolji zdravstveni bilten i rutinski došli do nove pobede. Bezanija Beerdrinker 5 - Shetachi 6 Beerdrinker je bio bolji u šutu za 3 i skoku, Shetachi u procentima i defanzivi. Na kraju su presudile 4 asistencije. Blokemoni 4 - Otimači 7 Očekivan trijumf Otimača, mada Blokemoni igraju sve bolje. Cerak Orange Wings 6 - Kaznitelji 5 Blokade su bile tas na vagi koji je presudio u korist Wingsa. Samo jedna je falila Kazniteljima do nerešenog meča. DODIRNI MI KOLENA 3 - Kabladzhije 8 Mendži dolazi do pobede u derbiju sezone. Žarkovo Tilth 9 - Preterano Skrnavi 2 Vića jako dobar ove nedelje, Sajko ni blizu maksimuma svoje ekipe, pa otuda i ovakav rezultat. Tabela posle 9. kola Parovi 10. kola Ugrinowtzi Peasants - Žarkovo Tilth Vića slovi za favorita u ovom meču, a 7:4 bi bio realan rezultat, osim ako neko u Ugrinowtzima ne bljesne. Bezanija Beerdrinker - Windtalkers Može li Kelt da iznenadi Dekija? Blokemoni - Shetachi Mixe je favorit, ali Blokemoni izgledaju sve sigurnije i mogu da iznenade. Cerak Orange Wings - Otimači Novi lider na tabeli neće imati lak posao protiv prilično sigurne ekipe Wingsa sa Ceraka. DODIRNI MI KOLENA - Kaznitelji Sve zdraviji Kaznitelji su favoriti u duelu protiv Goberta kom su ponovo dodirnuta kolena. Kabladzhije - Preterano Skrnavi Može li Mendži da krene u trijumfalnu seriju ili će Preterano Skrnavi pokazati kvalitet? RuR VGM 17/18 Kaznitelji su imali još jednu uspešnu nedelju, Vića je još malo opao, a i Gobert mu se povredio. Jrue Holiday je bio svetla tačka u Ugrinowtzima. Blokemoni i Bezanija stagniraju. Mendži sve bolji i mogao bi da bude šesti igrač sa prosekom preko 20. Deki i dalje ispucava utakmice i ima prosek za zaborav, a Mixe, Vlaya i Alen čekaju neku promenu da bi krenuli da napadaju 19. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Očeivah tu jednu blokadu od Morisa, ali avaj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Smiri se #jugularvein :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Koljem vola za vikend u žrtvu bogovima da mi se vrate Hasan i Devin, i da zaleče Dejvisa i Kapelu. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 21, 2017 Report Share Posted December 21, 2017 Ne diraj mi Vola, tek što se oporavio :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 25, 2017 Author Report Share Posted December 25, 2017 RuR Fantasy NBA 2017/18 The Truth Rezultati 10. kola Ugrinowtzi Peasants 5 - Žarkovo Tilth 6 Peasantsi su pružili jači otpor nego što smo očekivali, ali boljka sa postignutim poenima ih je na kraju koštala iznenađenja. Bezanija Beerdrinker 7 - Windtalkers 4 Malo povreda Vučevića, malo bolja forma i ekipa sa Bežanije je došla do pobede nad momcima iz Mirijeva. Blokemoni 11 - Shetachi 0 Shetachi su podbacili u napadu, a Blokemoni su znalački iskoristili višak tekmi u ostalim kategorijama i došli do sweepa. Cerak Orange Wings 7 - Otimači 4 Vlaya je po kratkom postupku skinuo Otimače sa vrha lige, ali možda je to samo na nedelju dana? DODIRNI MI KOLENA 2 - Kaznitelji 9 Očekivano ubedljivi Kaznitelji u duelu dve simpatično baksuzne ekipe. Kabladzhije 6 - Preterano Skrnavi 5 Mendži je krenuo u trijumfalnu seriju, preko trnja do zvezda! Tabela posle 10. kola Parovi 11. kola Ugrinowtzi Peasants - Preterano Skrnavi Prilika za povratak na pobedničke staze za obe ekipe, koja će je iskoristiti? Bezanija Beerdrinker - Žarkovo Tilth Može li Kelt da iznenadi Viću? Blokemoni - Windtalkers Kako Deki otpušta centre redom, tako Ulpy postaje favorit u meču. Cerak Orange Wings - Shetachi Vlaya je u naletu, a Mixe čeka januar da zaigra punom snagom. DODIRNI MI KOLENA - Otimači Prilika da Otimači novu godinu dočekaju na čelu kolone. Kabladzhije - Kaznitelji Može li Mendži do iznenađenja i novogodišnje tabele na kojoj će prvih 11 biti u igri za PO? RuR VGM 17/18 Vićsa održava prosek, Vića blago pada, Lex bi da pređe 21 do nove godine, Ulpy i Kelt nisu blistali, Mendži bi da se uključi u borbu za top 4, Mixe i Vlaya uživaju na 19+, Alen se baš pati, a Deki je na tužnih 17,5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 27 minutes ago, Lex said: Tabela posle 10. kola Na 10. mestu sa samo 8.5 zaostatka. Prebrodih povrede na najbolji mogući način, sad samo ostaje da nadoknadim :) Bilo li je nekad ovako tesno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 cilj mi je prosek od 20+, s'obzirom kako sam katastrofalno startovao, ovo je super :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 Da li će Buker i Hasan oporaviti modzo na vreme da presude Ugrinovcima? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 1, 2018 Author Report Share Posted January 1, 2018 RuR Fantasy NBA 2017/18 The Truth Rezultati 11. kola Ugrinowtzi Peasants 4 - Preterano Skrnavi 6 Neefikasnost i dalje muči obe ekipe, a Peasantsi su sa 479 poena baš bili loši. Ipak, meč su presudile jedna trojka (31:30 za Skrnave) i nerešeno u ofanzivnom skoku. Bezanija Beerdrinker 5 - Žarkovo Tilth 6 Izrazito zanimljiv meč u kom su presudili FGM. Kelt je šutnuo 27 puta više, a 6 puta manje je pogodio i to je bilo to. Čak ni 80 trojki mu nije donelo pobedu. Blokemoni 10 - Windtalkers 1 Ulpy je sa dve velike pobede stigao na drugo mesto. Cerak Orange Wings 6 - Shetachi 4 Vlaya je opravdao ulogu favorita, a Mixe čeka da mu se oporave bekovi. DODIRNI MI KOLENA 2 - Otimači 9 Očekivano lagan posao za lidera na tabeli. Kabladzhije 5 - Kaznitelji 5 Minimalna prednost za Mendžija u FGM i BLK, Vićsa nešto bolji u poenima, a nerešeno u trojkama su rezultat ovog zanimljivog derbija. Tabela posle 11. kola Sa starom godinom smo završili i prvu polovinu regularnog dela sezone. Nikad neizvesnija i ujednačenija liga. Par povreda i blagi padovi forme biće dovoljni da potpuno pretumbaju tabelu za samo 2-3 kola. Osim Alena i dalje svi imaju šanse za PO. Tek negde oko All-Stara će se izdvojiti 2-3 ekipe koje su skoro sigurne u top 6 i 3-4 koje će verovatno biti bez šansi za doigravanje. Parovi 12. kola Ugrinowtzi Peasants - Bezanija Beerdrinker Ugrinowtzi se nadaju boljem zdravlju od srede i pobedi na defanzivne kategorije, pošto je u ofanzivi Bezanija apsolutni favorit. Blokemoni - Žarkovo Tilth Derbi kola. Cerak Orange Wings - Windtalkers Vlaya je favorit u meču protiv Dekija, koji tradicionalno igra sve lošije kako sezona odmiče. DODIRNI MI KOLENA - Shetachi Mixe je apsolutni favorit u ovom meču. Kabladzhije - Otimači Mendži igra bolje nego što to tabela pokazuje, ali da li je lider pravi protivnik da to i rezultatski pokaže? Kaznitelji - Preterano Skrnavi Bitan susret u borbi za šesto mesto. Kaznitelji su konačno zdravi i zbog toga su blagi favoriti. RuR VGM 17/18 Loša nedelja za Savića, koji je na kraju imao sreće što Vića nije napredovao i što su povrede i Turner sputali Peasantse. Blokemoni bi mogli da napadnu treće mesto, Mendži sve bliži Keltu. Vlaya i Mixe ne odustaju od 20ke. Alen je malo popravio prosek, ali baš mnogo zaostaje u poenima. Deki će, ako ništa drugo, prvi stići do 500 utakmica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Kleo se u Kavaia, a Buker je taj koji donosi kući slaninu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Baš taj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Što si ogorčen? Ipak je najbolja nogetina u svom timu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 8, 2018 Author Report Share Posted January 8, 2018 RuR Fantasy NBA 2017/18 The Truth Rezultati 12. kola Ugrinowtzi Peasants 5 - Bezanija Beerdrinker 6 Peasantsi su izvukli maksimum iz ovog vrlo neizvesnog duela, ali pobeda zasluženo pripada Bezaniji. Blokemoni 4 - Žarkovo Tilth 6 Duel dve nadahnute šuterske ekipe, u kojem je nešto veća preciznost ekipe iz Žarkova presudila. Cerak Orange Wings 10 - Windtalkers 1 Očekivan ishod, mada je krajnji rezultat možda bio malo previsok. DODIRNI MI KOLENA 3 - Shetachi 8 Shetachi nisu blistali, ali su bili dovoljno bolji u ovom duelu. Kabladzhije 2 - Otimači 8 Otimači dovoljno bolji u većini kategorija, tako da su lakše nego što se očekivali potvrdili prvo mesto. Kaznitelji 4 - Preterano Skrnavi 7 Bitna pobeda za Preterano Skrnave. Tabela posle 12. kola Parovi 13. kola Ugrinowtzi Peasants - Blokemoni Favorizovani Blokemoni se nadaju pobedi od 7:4 ili više, Peasantsi se nadaju zdravlju. Bezanija Beerdrinker - Preterano Skrnavi Derbi sredine tabele. Cerak Orange Wings - Žarkovo Tilth Derbi kola. DODIRNI MI KOLENA - Windtalkers Derbi začelja. Kabladzhije - Shetachi Mendži je kiksao u prošlom kolu, može li da se prene protiv ispovređivanih Shetacha. Kaznitelji - Otimači Neugodan trenutak za Kaznitelje, koji možda još nisu potpuno spremni za susret sa liderom. RuR VGM 17/18 Prve četiri ekipe vrlo slične kao i prošle nedelje. Kaznitelji i Zemljoradnici u blagom padu, Peasantsi i Blokemoni u blagom rastu. Borba za peto mesto je sve zanimljivija. Kabladzhije su i dalje u naletu i verovatno prelaze 20 ove nedelje. U stopu ih prate Walkerpool i COW. Bezanija i dalje u padu, ali se nada preporodu. KOKA na svom mestu. Windtalkersi nikad grđi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 15, 2018 Author Report Share Posted January 15, 2018 RuR Fantasy NBA 2017/18 The Truth Rezultati 13. kola Ugrinowtzi Peasants 9 - Blokemoni 2 Peasantsi su iskoristili nekoliko utakmica viška i došli do ubedljive pobede, mada su 2-3 kategorije mogle da se završe drugačije. Bezanija Beerdrinker 5 - Preterano Skrnavi 6 Skrnavi su mirno priveli susret kraju i došli do bitne pobede, a malo je falilo da iskoriste nedelju i za 8:3. Kelt je ipak dovoljno odoleo tom naletu. Cerak Orange Wings 8 - Žarkovo Tilth 3 Pravi baraž iza linije za tri poena, par blokada, kao i neznatno sigurnija ruka sa linije slobodnih bacanja rešili su derbi u korist Wingsa, i to ubedljivije nego što smo očekivali. DODIRNI MI KOLENA 1 - Windtalkers 10 Otužno. Jedino vredno spomena je da su FG% i FT% bili izjednačeni u promil. Kabladzhije 3 - Shetachi 8 Mixe je hrabro odoleo solidnom Mendžiju, koji je možda mogao da izvuče još bod ili dva (asistencije i procenat šuta). Kaznitelji 6 - Otimači 5 Uprkos ovom porazu, Otimači ostaju na čelu tabele, a Kaznitelji uprkos pobedi zauzimaju deseto mesto. Prava borba za PO tek predstoji sa ovoliko ujednačenih timova. Tabela posle 13. kola Parovi 14. kola Ugrinowtzi Peasants - Cerak Orange Wings Favorizovani Wingsi se nadaju pobedi od 7:4 ili više, Peasantsi se nadaju zdravlju. Bezanija Beerdrinker - Blokemoni Prilika za Blokemone da se odvoje od jednog od konkurenata za Top 6. DODIRNI MI KOLENA - Žarkovo Tilth Vića ima šansu da se osami na trećem mestu. Kabladzhije - Windtalkers Može li Mendži do pobede i priključka ekipi koja juri PO? Kaznitelji - Shetachi Vrlo bitan susret za obe ekipe, a izgleda da će odlučiti povrede koje muče oba tima cele sezone. Otimači - Preterano Skrnavi Otimači su favoriti u ovom meču, ali nije nemoguće da dođe do iznenađenja. RuR VGM 17/18 Blokemoni mogu da budu najzadovoljniji ovom nedeljom, a Windtalkersi najnezadovoljniji. Mada je manje-više sve bilo isto kao i prošle nedelje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 22, 2018 Author Report Share Posted January 22, 2018 RuR Fantasy NBA 2017/18 The Truth Rezultati 14. kola Ugrinowtzi Peasants 4 - Cerak Orange Wings 7 Vlaya je počeo loše, zaboravivši ponedeljak, ali su se Peasantsi potrudili da mu to nadoknade povredama i sa 35% šuta poslednjeg dana, dovoljno za pobedu od 6 asistencija i jednog poena, a i prvo mesto na tabeli. Bezanija Beerdrinker 6 - Blokemoni 5 Sjajan meč dve dobre ekipe, Bežanija je na kraju bila bolja za 3 promila šuta, mada je tu prednost Bojan Bogdanović zamalo prokockao poslednjeg dana. DODIRNI MI KOLENA 2 - Žarkovo Tilth 8 Očekivano ubedljiv trijumf za Žarkovo. Kabladzhije 5 - Windtalkers 6 Deki je odoleo Mendžijevom naletu i ostao u trci za PO. Mendži i dalje ima teoretske šanse da uđe u doigravanje, ali će mu biti potrebne bar tri izrazito ubedljive pobede da do cilja i stigne. Kaznitelji 5 - Shetachi 6 Još jedan sjajan meč sa nekoliko neizvesnih kategorija. Vićsa je dobio A/T za 0.01, a Mixe je bio bolji za jednu trojku i 0.5% šuta. Otimači 5 - Preterano Skrnavi 6 Otimači su dobili šuterske kategorije, a Preterano Skrnavi sve ostale. Preokret se desio poslednjeg dana u asistencijama i ukradenim loptama, što dovoljno govori o tome koliko je ovo bio uzbudljiv duel. Tabela posle 14. kola Parovi 15. kola Ugrinowtzi Peasants - DODIRNI MI KOLENA Sve osim ubedljive pobede bi bila katastrofa za Peasantse, ali em je lopta okrugla, em se danas i u avionima igra košarka. Bezanija Beerdrinker - Cerak Orange Wings Sezamovski derbi nam donosi duel lidera na tabeli i lidera donje polovine tabele. Blokemoni - Preterano Skrnavi Direktan duel pete i šeste ekipe na tabeli ne može biti ništa drugo do zanimljivog susreta u kom će odlučivati nijanse. Kabladzhije - Žarkovo Tilth Hoće li drvo ostati da stoji visoko, ili će ga Žarkovljani sasušiti toksikom? Čiji kurac, rch i jezik će biti najaktivniji ovoga tjedna? Na sva ova pitanja, a možda i neko košarkaško dobićemo odgovor za tačno sedam dana! Kaznitelji - Windtalkers Ubedljiva pobeda bilo koje ekipe bi im značila beskrajno mnogo u borbi za PO. Potencijalno vrlo neizvestan susret. Otimači - Shetachi Otimači su blagi favoriti u ovom meču, ali i Shetachi imaju realne šanse da dođu do pobede. RuR VGM 17/18 Fina nedelja za Mendžija koji je debelo preskočio prosek od 20 i sada ozbiljno preti Ulpyju i Lexu koji su stagnirali. Mixe i Vlaya napreduju, ali sporije nego što bi voleli. Kelt i dalje u padu. Alen Alenuje. Deki se vrhunskim poslednjim danom vratio iznad 17. Vića je blago pao u proseku, ali je i dalje jedini iznad 21, kao što je i Vićsa blago pao, ali je jedini iznad 22. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 (edited) 2 hours ago, Lex said: Kaznitelji 5 - Shetachi 6 Još jedan sjajan meč sa nekoliko neizvesnih kategorija. Vićsa je dobio A/T za 0.01, a Mixe je bio bolji za jednu trojku i 0.5% šuta. Uh... kakvo klanje. U velikim sam problemima bio što se tiče navijanja :D Većinu Mixetovih igrača imam u jednoj drugoj ligi na kolone (KCP, Kristaps, Embiid, Ajzea). Na kraju ono najgore po mene. Odigraše dovoljno dobro ovde da izgubim, a nedovoljno dobro na drugoj strani da pobedim :D Mada sam naginjao na drugu stranu jer se tamo računaju pobede nedeljnog H2H, a ovde kolone. Edited January 22, 2018 by Vićsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 Slow Mo me spasio poput Haselhofa na plazi. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 Nabijem ga, i njega i Waltona sto Kuzmu pusta 10 minuta i Lamarkusa kilavog :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts