togFU Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 a i nije Mladost Novo Naselje nego Mladost SATELIT BRE!!1 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 nije nego mladost bachki jarak! ko je ovaj norvezhanin shto pisha po nama i koje je ime tvoje ekipe sini ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 to je Sini :) imao je i biser tekme, tipa protiv liverpula krajem 2008 i sl Bent ce da bude pogodak samo takav, i u Totenhemu je krenuo sjajno bio. Ocekujem puno i od Cole/Ashton kombinacije, jer nemaju jos puno napadaca Ashton je povredjen bruka dugo. Ja popizdeh juche sto nisam stigao da kupim igrache po starim cenama,a i arsenal i siti iskidali i svima poskakale cene. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 jebiga. Inače, ja sam danas prodao jednog igrača i kupio još jednog, tako da mislim da ipak do sutra/srede može da se menja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 ipak mislim da si se zajebao :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 ok, videćemo :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 kuje da li ste spremni za dolazak Bendtnera u Edesisspor u nedelji 2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 koliko sam chuo,Bendtner je odigrao vrhunski na toj nekoj novoj poziciji tako da bice zanimljivo koga pikirati :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 kuje da li ste spremni za dolazak Bendtnera u Edesisspor u nedelji 2? ko ima muda da stavi Bendtnera treba svako kolo da dobije neki bonus bod :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Realno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 samo jebi Bente :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 iz ofsajda bente, ko im jebe mater JAOOOOOOOOOOOO milijas assistent. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 jel ima prenos bre chelskija ? ja prochito na bezmotiku da ce biti na ES2 al kurchina, tamo neke debele zhene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 nema. ja gledam preko sopcasta. ne pamtim kad sam gledao ludju utakmicu : )) ocekujem shevin het-trik any moment now.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 mene zanima sta je sad sa igracima koji nisu igrali? Jel ce oni dobiti bodove za ovo kolo kad bude odigrano ili ? Na samom sajtu PL gde jos igram fantasy je moglo da se menja do utorka, i tamo postoje zamene, pa umesto igraca koji ti ne igraju udju 3 zamene Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Ne.To je ono sto smo prichali da obratis paznju na timove koji igraju dve tekme.Zato je tvoje trenutno prvo mesto ogroman uspeh,s obzirom da imash igrache koji su igrali samo jednu tekmu.Nema nikakvih zamena,sta napravish,to ti je za to kolo. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 aha, onda sam jebo kevu svima, nisam čitao baš redom sve postove Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 najusranije kolo ikada, mamu mu jebem :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobinho Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 najusranije kolo ikada, mamu mu jebem :D ma BAAAAAAAAAAAM BREEE...............KOLO ZA PAMCENJE. uzeo 200din i boli me jaje :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 (edited) bogami, zanimljivo! Steven Hunt ce se teleportovati u moj tim momentalno.. ZAJEDNO SA DANSKIM MAMLAZOM edit> igra neko fantasy seriu A ? :) Edited August 20, 2009 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 jeste, samo što nismo, kapiram da su tamo do sad u fantasy svi stavljali milita i ibru, i 5 u odbranu :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 pero brate chestitam ti na ovonedeljnome prvome mestu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 i to će biti jedino prvo moje mesto u ovom fantasy-ju :) sutra ne diram tim koji dobija :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 ^ brate znas koje sranje i disproporcija cena..navescu samo par primera eto - 25 milito - 24 cezar 20 amauri 18 i kako ja da sklopim ekipu sa sto poena? morace zebina da debituje.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 da, kod njih je sranje. a da ne pricam o primeri.. ne vode isti ljudi sve lige, ima razlike i u pravilima Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts