faq2 Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 ovaj Sionko je bas sad morao da gol,a u proslom kolu mi osvojio samo 9p :( btw ko je pravi Gruja? Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 gruja_machko sam ja,a gruj4 je onaj ortak sto je peglao i premier fantasy(sto je bio drugi). Sve u svemu,kidam vas :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Mrs bre u kurac, prvo kolo propustim jer nisam imao 14 igraca nego 11, a sad me opet pwnovao yahoo, tako da mogu da krenem da igram tek od treceg kola... popizdeo sam necu ni igrati >:[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 glupi futog :D nije namestio kapitena :D DE SI NIKOLA!! :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 za sta sluze ove izmene? ne mogu da ubacim Yakina :( Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Igrate li Fantasy na b92 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 igram,cetresprvi sam. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Ja sam 60. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 zavrsio se EURO2008 fantasy darko je rev? Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 svaka cast momci.Ja sam inace toliko retardiran,zaboravio sam kapitena da namestim u polufinalu,a u cetvrtfinalu sam imao debakl,posto sam stavljao sve igrace iz gubitnickih ekipa :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 realno sam dobar bio, mozhda imao i malo vishe srece sa kapitenima od ostalih, ali smor je shto nas je samo 6 igralo. kad krenu lsh i premijer valjda ce nas biti vishe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 9, 2008 Author Report Share Posted July 9, 2008 'Statistika je kao bikini...' Ovim legendarnim rechima otvaramo novo poglavlje tradicionalnog Fantasy topica. :) A prva liga za ovu sezonu bitje Premiership, jer, verovali ili ne, Premier Leauge Fantasy na Yahoo!-u je proradio. http://uk.premiership.fantasysports.yahoo.com/football Otvorena je i 'RuR Premier League' liga u koju mozhete utji uz pomotj sledetjih parametara: Group ID: 395 Password: elnino Prvo kolo se igra 16. avgusta, shto znachi da do 15. imamo fore da sredimo timove. Bitje to lepo zagrevanje za jedini pravi fantasy za koji se pripremamo u oktobru, a pochinje u novembru! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 frustriran losom fortunom i pehovima od prosle sezone dobro cu razmisliti da li cu ove godine igrati jedini pravi fanasy:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 12, 2008 Author Report Share Posted July 12, 2008 A jel neko pokushao da se prijavi za Premier? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 ima vremena, luka :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 ja sam se prijavio za premier ligu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 gajbarosi joined Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 e ja i moji ortaci(a ima nas 6-7) cemo uleteti za koji dan,sve nas mrzi,ali smo timove vec napravili :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 14, 2008 Author Report Share Posted August 14, 2008 Josh dva dana za pravljenje timova za Premiership Fantasy na Yahoo-u... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 FC Kabladzhije United u stroju!! spremni na sve!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 ja ne verujem da ću igrati, prošle godine sam prestao da menjam tim posle 5 kola, smara :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 napravicu i ja danas tim pa da djulamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 ove godine ozbiljnije krecem u premier ligu, mnogo je mladjani grujic pustio muda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 FC Kabladzhije United u stroju!! spremni na sve!!! za dom spremni :D...btw, bolje zvuci fc alkosi united:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Mendzi,ne lozhi se :)))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts