RaveN Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 IDEMO JEBI MNJIH PRIJATNO! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 (edited) drogba mi je vinovao..sutra cekam pola mancestera i kajta da prorade.. i kockao sam se sa kevinom dojlom i izgleda da ga je blajznuo:)..bilo je on ili karlton kol i kao ajd ovaj igra 2 tekme.. jebote i koji fejl od aston vile teo sam pola njihovog tima da stavim.. edit: el ima neko da nije stavio fostera:)) Edited August 15, 2009 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 ima dva shto su kuschaka stavili, koji ce to biti fail sutra kad on zaigra umesto fostera :) dobra stvar je shto sam uzeo drogbu a losha je shto sam se dvoumio izmedju dve varijante i izabrao pogreshnu. da li da furam jednog defanzivca iz stokea + piquonea/ebanks blakea ili da stavim belhadjia + kanua, nazhalost odigro sam ovo drugo :/ ostalo je ok, jedino bi mogo da bude fail sutra ako foster i o shea ne zaigraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 foster povredjen jbt, ne igra sigurno. O'shea takodje mora da igra stopera osim ako nece fergi da se kocka sa cathcartom, jer su svi ostali osim ferdinanda povredjeni. jel mnogo 11.5 poena, toliko mi Milijas dobio :D failovao sam za baneta, cekam ceo United sutra :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 (edited) odakle vam ta informacija ? kolko ja znam foster je imao neki otok na kolenu tokom nedelje i iz predostrozhnosti je preskochio mech protiv holandije, ni na jednom sajtu koji pishe o povredama nije listovan kao injured a i u samom fantazy blogu pishe da ce sigurno igrati. ferdinand, evra i o'shae su zdravi. juche u expected lineupu je manchester izgledao ovako: foster o'shea, evans, rio, evra valencia, ?, fletcher, nemogusesetim rooney, berbatov uostalom videcemo sutra definitivno Edited August 15, 2009 by superbad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 opa, prvi posle prvog dana, ovo nisam očekivao :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Ja sam shokiran shto sam drugi :D ne znam kako :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 i ja gledam koji pacovski timovi :) Pero jebo te Rajan Dan i Shaja :) Ja sam zadovoljan,Milijash i Ebanks su mi odradili posao za svoju cenu :) Sinkler ima vremena da ispravi,a Mansijen mi je definitivno promashaj. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Shaja ce da bude ove godine najbolji golman Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 (edited) za mene odlichna postava manchestera, svi mi igrachi igraju samo mi nije jasno shta se desilo sa ferdinandom ? runi gol, ma idemo bre. Edited August 16, 2009 by superbad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 (edited) meni fale i ferdinand i park :( opa, prvi posle prvog dana, ovo nisam očekivao :) svaka cast za benta..veliki pogodak.. Edited August 16, 2009 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Shaja ce da bude ove godine najbolji golman bio je i prosle. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 taj fazon.Najbolji shot stopper. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 bio je i prosle. imao je i biser tekme, tipa protiv liverpula krajem 2008 i sl Bent ce da bude pogodak samo takav, i u Totenhemu je krenuo sjajno bio. Ocekujem puno i od Cole/Ashton kombinacije, jer nemaju jos puno napadaca Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 au al sam fejlovo, ni kuzcak (ipak sam se sjebao) ni ferdinand, ni park, ni ando mi nisu igrali :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 mnjih!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 au bassong ga zabiberi, modric asistent, a izbacio sam bassonga jer nije bio u expected lineupu :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 a meni igraju obojica, idemo :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 za prvi put i nije lose..dobro sam i na pola tabele kad mi 4 coveka nisu igrala :( ne kapiram sto rio i kajt nisu ni ulazili, el moguce da su se povredili na dan tekme..parka sam isto ocekivao ali me glupi fergi ispalio.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 kajt je igro ali tottenham - liverpool mech josh nije srachunat, a rio se povredio na warmupu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 bolje i da nije bednik..2.50.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.sale Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 opusteno, sedmorica su iskulirali prvo kolo :D Quote dosta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 pa realno ako 7oro bude igralo do kraja bice do jaja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.sale Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 reve nepismen si~ hahahahaha Quote dosta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 ti brate menjaj ime, brukas mi naselje Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts