Lekler Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 gg&wp svima! <3 x 10000000000000 Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHOBIA deNic Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Dobar tur , samo sa malo zakashnjenja :S gg svima :) Quote PHOBIAteam! 8:57pmAlexandar imash 6 ? za fudbal? :D:D 8:57pmStefan hahahahhahaaha LOL :):) ne :D:D 8:57pmAlexandar ozb :D:D eo mi smo lan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Vi "Veritas" jedini ovde imate komplexe :'( Da Boco od tebe sto posto imam komplex pa sam te zato kickovao iz ekipe ... Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHOBIA deNic Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 baj d vej :) Gille hvala ti na podrshci , chujemo se josh :) <3 Quote PHOBIAteam! 8:57pmAlexandar imash 6 ? za fudbal? :D:D 8:57pmStefan hahahahhahaaha LOL :):) ne :D:D 8:57pmAlexandar ozb :D:D eo mi smo lan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 kakav je no manner pricati tako. "prokleti beogradjani namestaju i kradu novi sad!!!11" realno gille iskompleksirao si se mnogo u ovom slucaju. evo kazacu ti kakva je situacija bila. oni su igrali ozbiljno, kolko sam primetio, prvih 5-7 rundi (prvu koju su dobili kalasem, pa smo im mi vratili valjda eko ili tako nesto) i onda su se pojedini igraci smorili, jer su vec znali da ne prolaze dalje a i 2 su se svadjala a realno nije vredno toga. ps. horage dugujem ti cokoladicu sto si namestio da prodjemo !!11 i puno te volim! <3 :* :PpPpPPpPp ps2. ljubim vas sve, bio je super turnis. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maca! Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Zan klod prodao..... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 e ne znam zashto uvek za finale napishu pogreshan rezultat, po ovome tw je usvojio, a napisao si glorija, proto, proto.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 eyel ti si stariji decko i trebao bi da znas sta znaci rec komplex.... svaka cast vasoj ekipi i sve to al realno da vas nisu pustili ne biste ih nikad dobili ... samo malo budite realni i to je to .... ne bitno sta je bilo bilo je vidimo se na sledecem turniru ! Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 gotivim ja tebe bre samo ne mislim da je posteno da pises takve stvari.... mislim "sve to al realno da vas nisu pustili ne biste ih nikad dobili" wtf? tacno je ta recenica ono sto mi jako smeta u tvom stavu posle tog meca. mislim smesno je jer smo mi dosli na turnir sa cistim mixom i likom koj nije igrao cs godinama, cisto da bi malo blejali i igrali cs for fun. pa mi sve ovo deluje jako smesno, kao da smo sk i fnatic pa se mi tu kao svadjamo :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 (edited) Ma nema sta da se svadjamo samo jbg ne volim kad mi se tako nesto desi ... gg momci ! Edited July 19, 2009 by veritas Gille Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarbonMonk Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 (edited) Mihailo: Kao jedan od najboljih igraca cs-a kod nas, kako komentarises ispadanje kriletove ekipe? UndYinG: Zelim da porucim samo jednu stvar. KRILE, IMAO SI IH! GG krilence, eyelence ... Edited July 19, 2009 by mihailo : fsg! Quote Yoda: The other side is dark.. very dark. Obiwan: Quit whining and eat your toast already Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 @eyel valja bolje da niste prosli :D skoro 10 sati ste cekali jednu mapu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 gg WTT,teamwork i kbp! samo za Hogara !!!! kakva sjajna riba ohhoh! elem, prodo sam brata eyela za ovaj tur medjutim on je nasao jso boljeg igraca (ne znam tacno kog ali svi su bili sjajni!) i stigli do 1/4 finala. cmok za sve vas! gledao sam masu meceva i super igrate, uzivao sam gledajuci phb, ndie,wtt, vrts, ess... bilo je boostova, promena ritma, nekih lepih napada sajtova, svaka cast nisam ocekivao da cu toliko uzivati u svemu. malo mi je zao nekih ekipa shto su ispale a videlo se da su vezbale. ne bih sad izdvajao nikoga ali ako bih morao mnog mi se svidela igra phobije, ne znam momke itd, ali misilm da juce nisu imali ni malo srece a bez toga se ne moze. ii da cuveni hltv lajn: p[]z m[]mci j3l 0v0 l1v3? hahhahaa pozdrav od formija! Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisha_SU Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 gg 4glory, gg TW gg svim ostalima :) lepo nam je bilo druziti se s vama, zao nam je sto je kasnilo sve tako mnogo, sad znamo za nauk sta da radimo i sta da ne radimo sledeci put :) Hvala svim ekipama sto su se odazvale i ucinile tur zanimljivim :) POZ ESS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 svidja mi se ova pesma od marte savic :D Javi kad nadjes zamenu pola bar mene da je mozda se tada uplasim al' do tada ne zasmejavaj me To su muski kompleksi da svi kazu ekstra si tralallalala :D @ eyel - VOLIM TE GABIIIIIII <3 :* :)))) ;p Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisha_SU Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 (edited) i hogar i ekipa su dokazali koliko su verni cs-u ostali su do samog finala burno prateci svaki mec :D nadam se da ste zivi stigli :D Edited July 19, 2009 by Pishta_SU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 a da :D za turnis :D MASHINE PREJAKE :D nikada bolji kompovi :D kasnilo je,kao i svuda sto kasni,dodushe malo vishe,ali nema veze :D extra blejica :D upoznao sam pishtu geya,super lik :D neverwood isto :D i ostali koje sam upoznao :))) :*<3 Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisha_SU Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 kbp izgubio od TW-a kad je hogar pod stolom poceo da mazi dzonija :S od tad sve krenulo nizbrdo :S :D :D <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 kbp izgubio od TW-a kad je hogar pod stolom poceo da mazi dzonija :S od tad sve krenulo nizbrdo :S :D :D <3 a shto sada shirish neistine ? :D imash ti te gey porive :P znao sam oduvek,da si u dubini dushe,ti taj :D nije bilo mazenja :D nego su mi se madjari popishali po faci xD dobar tur,sa malim propustima,josh jednom..odoh da zdernem neshto i na spavanje :) :* Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHOBIA deNic Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 kakva sjajna riba ohhoh! elem, prodo sam brata eyela za ovaj tur medjutim on je nasao jso boljeg igraca (ne znam tacno kog ali svi su bili sjajni!) i stigli do 1/4 finala. cmok za sve vas! gledao sam masu meceva i super igrate, uzivao sam gledajuci phb, ndie,wtt, vrts, ess... bilo je boostova, promena ritma, nekih lepih napada sajtova, svaka cast nisam ocekivao da cu toliko uzivati u svemu. malo mi je zao nekih ekipa shto su ispale a videlo se da su vezbale. ne bih sad izdvajao nikoga ali ako bih morao mnog mi se svidela igra phobije, ne znam momke itd, ali misilm da juce nisu imali ni malo srece a bez toga se ne moze. ii da cuveni hltv lajn: p[]z m[]mci j3l 0v0 l1v3? hahhahaa pozdrav od formija! Hvala u svakom sluchaju ... Nismo igrali 20dana zajedno , pred turnir smo vezbali neshto malo tj. samo ponavljali :) Prota kaze navodno fobiji nije radio drajver , a on je sedeo iza i gledao non-stop + su meni mashinu nameshtali pola sata i chim sam ushao u igru odma je krenuo live... Nema veze , nauchili smo za sledeci put :) GG svima josh jednom :D Quote PHOBIAteam! 8:57pmAlexandar imash 6 ? za fudbal? :D:D 8:57pmStefan hahahahhahaaha LOL :):) ne :D:D 8:57pmAlexandar ozb :D:D eo mi smo lan Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 ko je na kraju osvojio turnir? Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maca! Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 ko je na kraju osvojio turnir? kobrica... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 kobrica... :D ti se igra sa mamom u spavacoj sobi Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 4gl osvojio. Svaka cast proti i Pisti koji su ceo dan bili na nogama. Turnir zamerka za bespotrebno premestanje i samim tim kasnjenja turnira,jer prilikom premestanja dobili smo losu masinu sa fps-om i masinu zvuka bez oko koje smo se jebavali 2,5h sigurno.. gg 4gl na dobrom mecu na sve tri mape, kao i gerili sa kojom smo igrali 15 15, takodje svaka cast ekipi ragazzi koji nisu za podcenjivanje. Trudili su se ljudi, iako masine i igraona nisu nesto gledali su da ovo odrade maximalno, a i niz druma poseduju dobar Giros :) Sve u svemu, vidimo se na nekom sledecem eventu gde ce biti manji trosak :P gg all p.s. demoi naravno ako moze uskoro Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mimikg Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 ti se igra sa mamom u spavacoj sobi Kobrice mnoogooo si zajeban LIK :)?Znas?!Sto jebes dete koje je moje godiste:)?Idi bolje uci da igras kladionicu nego sto smaras ovde ljude po RURU!!Bote jedan raspali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts