absolute Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Vraca se Kreator....\o/ Malinari krenuli peške za Beograd Autor: N. Kovačević Arilje - Proizvođači malina juče u podne u centru Arilja organizovali su protest, a kako se niko od predstavnika države nije pojavio da sasluša njihove probleme, njih stotinak, dva časa kasnije, peške su krenuli magistralom prema Požegi i dalje ka Beogradu. QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Vratio se, zbog malinara je putovao 6 sati :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 a immz, a immz???? on peshachi? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 on i koma idu peske hae! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 najjace da ce koma peske do beograda... dumro bi posle 200m :D mora on da se sprema za rurovce, da ih lepo ugosti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Jeo sam ceo dan meso. Sad idem da serem pa da pijem pivo. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Idem na vikendaju 5 dana da se skinem sa gradskog zivota malo, propadoh u kurac... "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Jebo im ja mater, zablokirali celu magistrali, jedva smo zaobisli nekim sporednim ulicama u Pozegi. Nasli 2 nedelje posle berbe da protestvuju, da su hteli rezultate, trebali su da rade kao i ranijih godina, lepo poseku sve maline i da vidis kako bi hladnjacari isli po kucama da ih mole da posade nove, ili da sve ubrane maline prosipaju ispred hladnjace, a ne ovako, sav rod su predali i ocekuju da ce ih hladnjacari saslusati. 6 sati sam proveo u busu, za 200km duzine... U nedelju u Novi Sad sa drustvom, dodjemo ujutru, vratimo se uvece, malo da obidjemo i taj grad. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Potvrdio Island od 06/09 do 19/09. Posle malo UK. Je l' zna neko neku tehnicku robu ili nesto, sto je znatno jeftinije nabaviti u UK nego ovde? Npr, video sam da je N97 400 funti na eBay-u iz 300000 feedback prodavnice, a telefon je najbolji na trzistu trenutno. Msm nije isplativo furati takav telefon, ali samo kazem kao primer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 ja da javim da sam bio na sevojno lil:) provedoh se bolje na svadbi;) edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 ja da javim da sam bio na sevojno lil:) provedoh se bolje na svadbi;) Hahah citam na vestima da su trubachi svirali non stop a :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Jos radiiiiiiiim................ Nema spavanja ni danas, jer se zavrsava seminar sutra... p.s. HA! Nasao sam prvu kupovinu: http://cgi.ebay.co.uk/BRAND-NEW-NIKE-AIR-M...id=p3286.c0.m14 Koje win patike. Pogledajte sliku dole, sa farmerkama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 J U nedelju u Novi Sad sa drustvom, dodjemo ujutru, vratimo se uvece, malo da obidjemo i taj grad. Mozete i da odete popodne i da se vratite pre crtaca u 7:15, posto nije to bas tako veliki grad...:) Inace, bas je vruce napolju...sinoc odigrao par basketa i bilo mi tesko...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Auu, jedva sam spavao nocas, znaci na selu sam komotno zaspao kad legnem, tamo je inace nocu oko 15 stepeni, a ne ko ovde 25, tamo se pokrijem cebetom i lepo zaspim, ovde sam se prevrtao celu noc trazeci ohladjeno mesto na jastuku... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Данас само пејб \o/\o/\o/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 ajmo da zovemo ovog play na neki skup i onda da ga prebijemo ko picku 10 vs 1 Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Trt mrt prd...otju negde na more....a nemam para.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Trt mrt prd...otju negde na more....a nemam para.... Mlad organizam, a prihodi niski...:( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Prihoda nema... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 (edited) Prihoda nema... :( Pare nisu problem...nema ih...:( Jbg..tako sam ja peko kajganu kod terazijske chesme 3 godine....:( Edited July 31, 2009 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Ja ne mogu ni sladoled da prodajem zato što "je starijim osobama potrebniji posao i dodatni prihod jer imaju male penzije"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 ajd drugari pomoc mala...izguglajte mi negde prosvetni glasnik sa pravilinikom o vrsti strucne spreme nastavnika i strucnih saradnika u osnovnoj skoli...nadjoh samo par linkova, al nigde nema samog teksta, vec se navode brojevi glasnika u kome je to objavljeno...fala:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 opet je pijan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 dule daj mi tacan naziv propisa koji ti treba Pravilnik o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u osnovnoj školi a na ovom linku sam nasao nabrojane brojeve prosvetnog glasnika gde se pominje to, pa vidi ako mozes da nadjes neki od njih http://www.propisi.com/mart-2009.html stija car\o/ stavi u spojler samo, da ne smetamo ostalima:)...imas pivo ili rakiju od mene!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 daj tu rakiju do sutra:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts