Anta-93 Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Crkli su mi stari zvucnici pa moram da uzmem nove. Zanimaju me 2.1 zvucnici i bitnije mi je da zvuk bude kvalitetniji nego jacina zvucnika Ako bi moglo to da se uklopi u neki cenovni rang od 2.5 - 3k dinara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 pogledaj nesto iz microlab solo serije:D svi ih hvale, al nisu 2.1 nego 2.0 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 (edited) Opet ja da smaram sa mojim zvuchnicima... Logitech X-230 Imam ih vec ~9 meseci i nemam stvarno nikakvu zamerku. Ja sam ih tada uzeo za 3200 valjda, pa bi sada vec trebalo da udju u tvoj cenovni rang... Edited July 5, 2009 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
siphon Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 slazem se sa nepismenim,sto se tice kvaliteta zvuka uzmi logitecha elem imam http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-x-...speakers/31/246 vec 12-15meseci i prezadovoljan sam,zvuk cist kao suza a ima i bass na kom bi mu pozavideli i mnogo skuplji zvucnici. Quote famine,pestilence,war,death. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Ima drug ove X-230 i dobri su. Stvarno imaju odlican bas... Samo mi je nekako uvek bilo cudno, cinio mi se bas glasniji nego sto zelim i nekako se stapao sa srednjim tonovima. Najbolje je da ih poslusas u radnji, pa da vidis da li ti odgovaraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 Pogledacu danas onda te logitechove zvucnike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 znam da je offtopic ali brate uzmi SLUSHKE DOBRE, ne moze se nikada porediti zvuchnik sa dobrim sluskama plus mozes da przis kolko oces a da nikome ne smetash :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Za te pare ti otprilike sve dodje na isto, al' juri neke Altec Lansing... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 MICROLABBBBB! volem i ja vishe altec lansing i logitech ali microlab ima najbolji value for money u svim cenovnim rangovima. imash i 2.1 i 2.0 modela pa vidi shta ti vishe odgovara. 2.1 ce svakako imati bolji bas, ali ako ti je mala soba onda je mozhda praktichnije uzeti 2.0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted July 16, 2009 Author Report Share Posted July 16, 2009 uzeo sam genius SW-HF2.1 2000 dosta lepsi zvuk su imali od gore navedenog logitecha ;) uzeo sam jos pre par dana ali sam zaboravio da napisem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts