DontFear Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Kako mogu ja poceti da igram wow?Moram li da kupim sva tri dela(obican , tbc, wotlk) ili mogu samo prvi pa da update? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Jedina razlika izmedju ovoga shto si ti napisao je u keshu,kol`ko sam ja skapirao?Mozesh da kupish prvo vanilu,pa tbc,pa wotlk a mozesh i sve u isto vreme..Mada kad stignesh do 60 trebace ti The Burning Crusade (tbc) da bi lvlovao do 70,kad stignesh do 70 trebace ti Wrath of The Lich King (wotlk) da izlvlujesh do 80..Gl :) Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 Pa znaci ja moram da kupim sve tri dela , to sam hteo pitati.Ne mogu samo kad instaliram prvi da kliknem update i da mi update-uje do wotlk-a? I jos nesto , koliko se placa mesecno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Imash 2 nachina placanja: 1. nachin je Gamecard Gamecard ti je kao dopuna za telefon.Traje 2 meseca,znachi kupish,ukucash kod i tvoj acc je uplacen na 2 meseca igranja..Gamecard koshta ~3k al` ovde mozesh da nadjesh jeftinije.. 2. nachin je placanje putem kartice,koshta 13.5 eura i traje mesec dana.. :) Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 Imash 2 nachina placanja: 1. nachin je Gamecard Gamecard ti je kao dopuna za telefon.Traje 2 meseca,znachi kupish,ukucash kod i tvoj acc je uplacen na 2 meseca igranja..Gamecard koshta ~3k al` ovde mozesh da nadjesh jeftinije.. 2. nachin je placanje putem kartice,koshta 13.5 eura i traje mesec dana.. :) Ok placacu karticom nije frka to , nego ovo oko diskova ?Jel ja mogu sa neta da skinem expanzije posle , to mi se isto uvati ?da ne kupujem dzabe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Sve jedno morash da platish update accounta..Bolje da kupish dobijesh i diskove i sve.. :) Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Ok placacu karticom nije frka to , nego ovo oko diskova ?Jel ja mogu sa neta da skinem expanzije posle , to mi se isto uvati ?da ne kupujem dzabe Možeš da nadješ ekspanzije na netu, ali imaš i milion patcheva i kuraca, a suština WoW igre je nešto što se zove account. Kada to napraviš na netu, možeš da igraš. Kad nemaš acc, ne možeš da igraš. Dakle, može neki drugar da ti sa svog harda iskopira ceo wow, a ti da ga igraš sa accom kojim imaš. Fora je, recimo, što ako za hiljadu dinara kupiš vanilla acc, moći ćeš da igraš samo do 60. levela i nećeš moći u outland. Ali, onda kako apgrejduješ acc, možeš da igraš i ekspanzije. TLDR verzija: treba samo acc da kupiš ili apgrejduješ, sam wow iskopiraj od druga. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted July 6, 2009 Author Report Share Posted July 6, 2009 Ok skapirao sam sve , hvala ! Zna li neko gde ima da se kupi , naruci account , posto ovde gde ja zivim toga nema ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 hmm jel ovaj starke onaj starke shto je prskao sc, ako jeste naci cemo se u skejt parku pa cu ti objasniti lepo gde shta i kako i uzecesh od mene celu igru sa patchevima da ne dldujesh/instalirash/upgeradujesh itd... ako nije to taj starke jbg :D onda nadji nekoga ko igra da ti prebaci igru a ti lepo pravac www.wow-europe.com imash tamo da kupish preko kartice(koju si rekao da imash) nalog, mozesh i da dldujesh odande, napravish novog lika i uzivash :) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 Nije taj Starke nazalost :D Jos samo jedno pitanje , jel mogu dva account-a da se placaju jednom karticom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 moze i vishe, ali preporuchljivo je da su iz iste zemlje da ne bi imali komplikacije. Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 (edited) Vidim da ste radi pomoci... Mene zanima koliko pocetak kosta? Mislim sta sve prvo treba da platim da bi dosao do 60lvl? Edited July 10, 2009 by GeNoC1de Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 oko 1000 dinara ti je vanilla wow, tu dobijesh i mesec dana igranja, to ti je dosta za lvl 60... ali zadnji lvl je 80 I guess u know it, znachi treba ti josh 2 expanzije, poslednja ja oko 4000 za tbc ne znam ali savet je da kupish battlechest (vanilla+tbc) i kad nagurash 70 lvl (again dosta ti je mesec dana) kupish lepo wotlk koji ce mozda da pojeftini dotle (probobly not) i levelujesh josh 10 lvla... da treba ti neki net, recimo 512kbps je i vishe nego dosta :) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Samo jos mi reci koliko kosta battlechest tj vanilla+tbc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 jbg u nekoj frci sam oko exita pa ne mogu lepo da proverim, nemoj me drzati za rech ono 100% ali mislim da je oko 2000/2500 dingera... ako ne zurish reci cu ti za koji dan :D Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brufen Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 (edited) www.komparator.rs/ ovi prodaju, vidi cene, moze i da se naruci ako ti to nesto znaci (ako zivis u malom gradu i sl.) edit: ovi likovi povremeno na svom sajtu imaju malware, ne kažem da je namerno (da, zna biti i nenamerno nekad) ali ipak ima malware-a... Edited July 27, 2009 by brufen Quote otišao tetki da odnese lek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 1500+1500+3999 ti je cela prica dobijas i metar dana gametime za iste pare. inace ako ovo neko jebe na altu serem mu se u zabavu realno Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 posaljes ovom liku poruku http://forum.klanrur.rs/index.php?showuser=20304 i on ti sredi sve to za mnogo manje para al moras da platis unapred... bez brige like je safe 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonika Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 promeni patike i obuci papuce i poceces Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 (edited) Najvise me jbu CD-ovi gde da ih kupim... A skinuo sam jos davno neki WoW i secam se kad sam ga instalirao "lichio" je na original(Mislim da jeste) e sad gde da kupim acc kako to da platim ? koji sajt itd? EDIT: Ako to uopste moze i koliko je to para? Sry za smor al jbg-a kad zivim u budjavoj mitrovici :S Edited July 12, 2009 by GeNoC1de Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonika Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 stavi zelenu sherpu na glavu i vici ura ura ura i samo ce ti doci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siphon Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 dzonika=milan tarot? Quote famine,pestilence,war,death. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brufen Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Najvise me jbu CD-ovi gde da ih kupim... A skinuo sam jos davno neki WoW i secam se kad sam ga instalirao "lichio" je na original(Mislim da jeste) e sad gde da kupim acc kako to da platim ? koji sajt itd? EDIT: Ako to uopste moze i koliko je to para? Sry za smor al jbg-a kad zivim u budjavoj mitrovici :S http://www.wow-europe.com zvanicni sajt za evropu. tu mozes i da kupis i da downloadujes igru: http://www.wow-europe.com/en/downloads/client/index.html kupovina igre se svodi na kupovinu accounta, download igre se svodi na torrentovanje preko njihovog klijenta. u mitrovici bi trebalo da imas filijalu banke inteze, cije kartice rade za wow, a inace je najjeftinije placanje preko kartice (traze samo licnu kartu da se izvadi kartica). nadam se da admini/modovi ovo ne vide kao reklamu, vec savet, itd... Quote otišao tetki da odnese lek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Tnx tnx eo skidam WoW sa client-a uplaticu sutra tj danas 3h je :) vanilu i tbc pa cu poceti uskoro igrati :) tako da se mozda vidimo negde na nekom servu nzm jos gde cu igrati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kshaja Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 stavi zelenu sherpu na glavu i vici ura ura ura i samo ce ti doci ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts