Sarma Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 neo zakljucao topic, a ja ne mogu da izdrzim :P najveca prevara je kada te miskovici i ostali lopovi nabede da je preko neta zajebano i kako su to sve scameri, zato je najbolje kod njih da pazaris, da te deru po usima i jos da ih indirektno reklamiras preko foruma sa stavom: zajebali xy lika preko neta... mozda i jesu ali ako je isao na www.cim_si_kliknuo_na_ovaj_link_vec_si_zajeban_sad_ne_moras_ni_da_kupis_preko_na s.com cisto da razgranicimo one koji stavljaju novac na elektronski rulet u bloku i nabedjuju mene da je igrati na pokerstars-u glupost zato sto program laze :P zato su nam i redovi u postama po 100 metara, a bankomati prazni... ajde ne opravdavam penzionere, ali mogu da razumem ljude od 70 godina koji nemaju poverenja u takve novotarije, ali mlade ljude... tuga :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 klejbezable that way >>>> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 klejbezable that way >>>> e nek si mi rekao... i da... klejbazable t h a t w a y . . . . . \/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 votafak je klejbezabla? to je bila neka jezikolomka u osnovnoj školi, er tako? A i, Sarmo, ne verujem da je u pitanju zavera, pa da te trgovci ubedjuju da je nesigurno kupovati preko neta, pre mislim da je to klasični strah od nepoznatog. Srbija je po razvoju interneta i net kulturi negde u sredini devedesetih. Vidim i po tome koliko se ljudi zbunjuju kad me pitaju gde da kupe nešto (najčešće knjige, ali i kamping opremu ili stare igre) i kažem im da naruče preko neta i svi su u fazonu, tri sekunde tišine i onda "a to radi?" :D Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 votafak je klejbezabla? to je bila neka jezikolomka u osnovnoj školi, er tako? Vidim i po tome koliko se ljudi zbunjuju kad me pitaju gde da kupe nešto (najčešće knjige, ali i kamping opremu ili stare igre) i kažem im da naruče preko neta i svi su u fazonu, tri sekunde tišine i onda "a to radi?" :D Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Da, da, rastibudjilizovane. :) Hm, mogao bih malo da vidim šta sve ima na RuR forumu... Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Red bi bilo chitati neshto drugo osim WoW podforuma :) Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Chek bre, pa reci magichnu rech: U klejbezablama ima pichke. :) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 5, 2009 Author Report Share Posted July 5, 2009 votafak je klejbezabla? to je bila neka jezikolomka u osnovnoj školi, er tako? A i, Sarmo, ne verujem da je u pitanju zavera, pa da te trgovci ubedjuju da je nesigurno kupovati preko neta, pre mislim da je to klasični strah od nepoznatog. Srbija je po razvoju interneta i net kulturi negde u sredini devedesetih. Vidim i po tome koliko se ljudi zbunjuju kad me pitaju gde da kupe nešto (najčešće knjige, ali i kamping opremu ili stare igre) i kažem im da naruče preko neta i svi su u fazonu, tri sekunde tišine i onda "a to radi?" :D naravno da te trgovci ne ubedjuju, nego sam tako srocio zato sto nisam mogao da verujem sta sam sve procitao na lock topicu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 fixed Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonika Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 ja kupujem u uscu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts