cali Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 mali offtopic: ranije si mogao da odlazhesh vojnu obavezu do 27. godine, kada si morao da odesh bez obzira da li studirash ili ne. Kakva je pricha sada? da li mogu sa indeksom josh da dodgeujem zeleno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 mali offtopic: ranije si mogao da odlazhesh vojnu obavezu do 27. godine, kada si morao da odesh bez obzira da li studirash ili ne. Kakva je pricha sada? da li mogu sa indeksom josh da dodgeujem zeleno? i ti si jos u izgnanstvu od vojske :D... ja bezim vec 3 put xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Ovo i mene interesuje poshto nisam sluzio, a imam vec 33... Kad je onaj momenat kada prestaju da te traze?!? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 kad dumresh je mislim jedan od tih momenata :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Ovo i mene interesuje poshto nisam sluzio, a imam vec 33... Kad je onaj momenat kada prestaju da te traze?!? http://www.mfa.gov.yu/Srpski/konz/vojna_obaveza.htm Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 absolute daj napishi plz shta je bio problem sa leskom i hrvatskom, shto pre to bolje :) nemoj pustiti da rurovac zapuca na more i vrati se bez da oseti so... Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 (edited) Ovo i mene interesuje poshto nisam sluzio, a imam vec 33... Kad je onaj momenat kada prestaju da te traze?!? do 35 mogu da te shalju valjda, posle toga prekrshajna prijava, bla bla. Edited July 7, 2009 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 koja je uopshte kazna za neodazivanje? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 taj faj, znachi mozesh u najgorem samo da ostanesh bez srpskog pasohsa, al imash rusk valjda bole te patka:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Platio ja nekih 900 kinti kod sudije za prekrshaje pre jedno 2 - 3 meseca :) To je bila najblaza mogutja kazna... Ishao tjale, sharmirao sudinicu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Fora je bila shto ja nisam pojma imao zbog chega sam dobio plavu kovertu :) A unutra nije pisalo :) Ja sam se osigurao, pa sam poslao tjaleta :) Sva sretja bila je sudinica :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 i ti si jos u izgnanstvu od vojske :D... ja bezim vec 3 put xD evo sad gledam na sajtu ministarstva odbrane, kazhu da mogu odlaganje do 35. da dobijem uz pismeno odobrenje svog odseka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 (edited) Au... znachi ne gine mi rusko drzavljanstvo :( Ko ce da ide u zatvor od jedne do os... ovaj, ko ce da placa tu novchanu kaznu ;) Rusko drzavljanstvo je isto veliki smor dobiti, to je jebeno nenormalna procedura osim ako "ne podmazhesh" finim keshom... Mozda u lalalalendu, ovaj u Srbiji moze da se "podmaze" vojska za manji kesh, a? Edited July 7, 2009 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 nek ti sredi buraz civilnu,negde kao da idesh a da se ne pojavljujesh uopshte, dok je na vlasti josh uvek:P Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Avaj, mislim da je moj burazer jedini politichar u nashoj ili bilo kojoj zemlji koji ne koristi privilegije svog mesta u strukturi vlasti... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 koji glupander! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Pa da napravi skejterski park na Ushtju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 hvala mu do neba za to <3 btw, pitao sam leska za hrvatsku i vojsku, odgovori mi chovek da nije ni ishao u vojsku oO, mene neko zajebava a? :D Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 (edited) Ma, da..pitaj Leska...:( waaat? oO btw, pitao sam leska za hrvatsku i vojsku, odgovori mi chovek da nije ni ishao u vojsku oO, mene neko zajebava a? :D pa da,ja citam pm i nista mi nije jasno :D. edit: hahahahaha,skontao sam kad sam sve procitao :D. Zajebava Nemke malo za ovaj "devojcica ce lepo da se provede" deo :))). Edited July 7, 2009 by LESkOpoz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts