MaudDib Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 chekaj, shto ti nisi ustao da zabodesh jelovicu onda kad ti je rekla shto to daniele nije naucheno i zapisala neshto u dnevnik ? ne seri bre macha strada kurac palac .. pravila su jasna, ne mozhe uchenik da dira dnevnik i ne sme da bude iza katedre. sve ostalo je nebitno. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 ajd dodji da je tebe tako malo roknem pa cemo da vidimo da li bi mi ti vratio, ne zelim uopshte da ulazim u prichu oko njegovog ponashanje jer nemam nishta tu dobro da kazem, poenta je bila da je isprovociran, onda krene adrenalin i jbg. a i taj dnevnik kao da je od zlata, kao da prichash o odbrani bubrega koji joj treba za transplataciju sina. u svakom sluchaju nije je zabo u glavu nego je popila par shamara, ko se macha lati od macha i strada, prva krv jbg, mogla je da izabere i drugo oruzije;) e jbg... boris se sa vetrenjacom... ajde dodji da ja tebi ne dam da izadjes iz nekog zatvorenog prostora i otimam ti sluzbene spise... a ti ostani cool :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 pa ne pokushavam nishta ako znam da ne mogu da te dobijem, jednostavno, znam gde zivish i gde radish, najebacesh;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 naravno... ali i TEBI radi adrenalin... ima i ta profanka zivce, a ne samo djak... jbg nije izdrzala torturu, pokusala je da uzvrati... profesori mogu da budu nevidjeni gadovi, ali udariti babu, a da pritom nisi u pravu je dovoljno retardirano za drakonsku kaznu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Sad cu ja da napishem podugachki post o mom struchnom mishljenju koji cete morati da chitate i jako ce vas zanimati. realno, cachspr je objasnio :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 naravno... ali i TEBI radi adrenalin... ima i ta profanka zivce, a ne samo djak... jbg nije izdrzala torturu, pokusala je da uzvrati... profesori mogu da budu nevidjeni gadovi, ali udariti babu, a da pritom nisi u pravu je dovoljno retardirano za drakonsku kaznu... slazemo se ne opravdaam ja njega , ali je i ona kriva, koliko toliko, ali jeste, samo shto ce se ona ovde izvuci, a shta da je na mestu ovog lika bila neka sita riba, baba bi ej verovatno zgromila +sigurno to niko ne bi ni zaustavljao jer bi bili kao vidi chik fajt, a imali bi i jedno 5-6 snimaka iz razlichitih uglova:) ono shto zelim reci, je da ni ona nema opravdanje za taj prvi udarac. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Oboje su debili , zemlja je u 3 kurca Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Chitam shta pishete i ne verujem. Hvala Bogu pa sam ziveo u relativno malom gradu sa ne mnogo retarda i shto sam imao vishe-manje bezbrizno detinjstvo. Ovakve stvari se u mom okruzenju nisu deshavale... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) da, ti stanujesh u alternativnoj srbiji, ovoj zutoj, gde uchenici nose jabuke uchiteljici. Edited June 22, 2009 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 slazemo se ne opravdaam ja njega , ali je i ona kriva, koliko toliko, ali jeste, samo shto ce se ona ovde izvuci, a shta da je na mestu ovog lika bila neka sita riba, baba bi ej verovatno zgromila +sigurno to niko ne bi ni zaustavljao jer bi bili kao vidi chik fajt, a imali bi i jedno 5-6 snimaka iz razlichitih uglova:) ono shto zelim reci, je da ni ona nema opravdanje za taj prvi udarac. ma shta prichash ti bre. strvina od 2x2 ti blokira put, gura te, vredja te, smrdi na alkohol, fizichki ti preti .. tu prestaje svaki odnos uchenik-uchitelj i rade basic instincts. nemoj da lupash gluposti vishe. kk. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 da, ti stanujesh u alternativnoj srbiji, ovoj zutoj, gde uchenici nose jabuke uchiteljici. Ne, zapravo zivim u buretu i celo svoje shkolovanje sam imao privatnog profesora. ;/ Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 pravila su jasna, ne mozhe uchenik da dira dnevnik i ne sme da bude iza katedre. sve ostalo je nebitno. ne kenjaj, gde je tu pravilo, uchitelj ne udara uchenika, pravedni cile je to zaboravio. i gde je to guranje i vredjanje sa njegove strane do momenta kada ga je onda roknula, jedino shto tu imamo je blokada puta, dechko je bio koliko toliko smiren, jel si ti pogledao snimak uopshte ili seresh random po obichaju. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Ako blokada puta i otimanje dnevnika iz ruku od strane 2x2 mamlaza nije dovoljno da matoru uplasenu zenu izbaci iz koloseka, onda u redu. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 meni nije delovala bash uplasheno enshto, torokala je na sve strane, posle je delovala uplasheno. jedino mi nije jasno shto vi mislite da se ovaj scenario nije mogao nikako izbeci, po vama tu je morala da padne batina, to samo ne razumem, ovo da li se mi slazemo oko sitnica je druga stvar, nisam sve chitao ali chini mi se da niko nije bio ako e svaka chast ovom mamlazu. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 pa dulio napisao si ja mislim da je pre bilo vise toga :D 70-80tih ? to je nagadjanje :D da si reko moja mama kaze ili tata :D ujak :D kak oje bilo tada ok :D elem najveci problem je sto su se pre takvi postupci osudjivali od celog drustva ....ko bi to uradio odma bi dobio etiketu MENTOLCINA i kraj price ....a 50% klinaca ce za ovog lika reci CAR MATORI NE MOZE ONA NJEMU KO JE ONA !! nije nagadjanje nego ne citas. 70-80. godiste, ne 70-80ih. i tada sam i ja isao u skolu, nije morala mama da mi prica, nego sam nekad video, nekad saznao iz prve, a nekad iz druge ruke. osudjivali su se kurac moj, osudjivali matori ljudi ko mi sada, klinci su se lozili ko i uvek na takve debile. vi stvarno ko da vam je neko pojeo memoriju. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 @margi evo zbog tebe tju odgledati ponovo da ti navedem sa vremenom. 00:00 - uchenik iza katedre 00:04 - odbijanje za vratjanje na mesto 00:45 - vredjanje 00:57 - blokiranje prolaza 01:12 - pretnja 01:21 - unoshenje u facu 01:27 - duvanje u facu 01:31 - blokiranje prolaza 01:33 - guranje 01:50 - pretnja 01:57 - otimanje dnevnika 02:10 - pretnja 02:20 - blokiranje prolaza 02:33 - pretnja 02:45 - pretnja 02:49 - otimanje dnevnika ajde sevachina bre. ne seri vishe. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 oo:45 vredjanje na kome on trazi da vidi ocenu a ona mu kaze da je vreme za gledanje proshlo? chek ko koga tu vredja? ali chek, tebi je svaki razgovor, koji se ni ne razume pretnja, nisam znao da si istanchani sluhista. pali mamlaze Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 kupi bolje zvuchnike, stavi slushalice ili prochachkaj ushi. uostalom shta da prichamo mi kad i ti znash da to shto tvrdish je glupost i da nisi se ni koncentrisao na snimak i raspravu, nego sunuo neshto chisto da sunesh. a i nisi odgovorio za jelovicu ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 nije nagadjanje nego ne citas. 70-80. godiste, ne 70-80ih. i tada sam i ja isao u skolu, nije morala mama da mi prica, nego sam nekad video, nekad saznao iz prve, a nekad iz druge ruke. osudjivali su se kurac moj, osudjivali matori ljudi ko mi sada, klinci su se lozili ko i uvek na takve debile. vi stvarno ko da vam je neko pojeo memoriju. a izvini onda :D haha :D pa ne znam moja generacija je na takve debile koji su bili 80 81 gledala bas kao na debile :D mada uzicka>> mladost :P Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 kupi bolje zvuchnike, stavi slushalice ili prochachkaj ushi. dovoljno sam chuo da znam da kenjash. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 ahahha:) isti kurac i uzicka i mlados, pune idiota obe. medjutim, vise sam mislio na moju prvu osnovnu, filip visnjic, na karaburmi. tu je bilo i lomljenja nogu i masovnog prebijanja i totalnog demoliranja automobila i sve je to bilo planski, tako da apsolutno ne mogu to da stavim u isti kos sa nekim pijanim klincem koji je lagano udario profanku zato sto je popizdeo na nju. vau ode drzava u kurac, mislim dajte:) e sad, ne bi smeo da serem previse jer ne znam nikakvu pozadinu sem ovog sto se vidi na klipu, a to je otprilike nista. lik je debil i nije smeo to sebi da dozvoli, ali meni licno je predavalo par profesora kojima ni cupanje noktiju i popravljanje zuba na suvo ne bi bilo dovoljno sto se mene tice, tako da, sve ima svoje. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Eh, kad sam ja isao u skolu, u tuci 20. Oktobar vs. Branko Radicevic su liku odsekli uvo :) Ciste budale Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 previshe shirite temu i zato nastaju konfuzije. jednostavno, lik je bahati kreten koji je prekrishio niz pravila shkole i lepog ponashanja i gotovo. pravila postoje s razlogom. kraj priche. bilo kakva istorija ili budutjnost nisu bitne. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 uzicka vs branka je bio veci hit :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 dobro, tu je bilo svasta, ali to nema veze sa profesorima:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts