Sting Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Koga su bre sabili? Dali su prvi gol zasluzeno greshkom nashe odbrane, markiranje igraca 0. Razumljivo nashi se usrali malo. Posle toga sudija dosudio penal, iako je faul bio metar izvan shesnesterca jer se shvedjanin bacio. Faul je bio, to je sudio dobro video, ali je ipak bilo dosta izvan 16 metara. Treci gol je bio totalni user, neka shvedska kontra gde im nash igrac uzima loptu i nash odbrambeni igrac se oklizne shto dozvoljava shvedjaninu da dodje do lopte i daje gol. Totalno sranje, naravno posle toga nashi su se pogubili i dobili zasluzeno crvene kartone, oba. Sve u svemu, loshe odigrano ali mislim da je najvishe kriv selektor ovoga puta. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 nisu nas sabili,lepo je sting sve objasnio... meni samo nije jasno zasto je Petkovic dobio crveni karton?! oO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 ^ kako to mislis ovoga puta :)) mislis sjebo je sve 3 tekme jer ne zna nishta?..realno, mamlaz.. A PREDSEDNIK DJENOVE GLEDA TEKMU I KUKA KOGA JE KUPIO..TOMOVICU HVALA TI STO SI OTISAO DA NE KOPAS ZVEZDI RUPE Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 nisu nas sabili,lepo je sting sve objasnio... meni samo nije jasno zasto je Petkovic dobio crveni karton?! oO Zavalio ga pesnajom u vuglu u skoku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 pa dobro, penal nije na shtetu sudije... nije video, jedino je mozda pomocni mogao da signalishe, ali opet teshko je proceniti da li je bilo unatar kaznenog. Nismo toliko loshe igrali, koliko su shvedjani odigrali dobro...+ su bili motivisani i podjebavali nas.. a mi smo stoke uvek bile i nasedamo na svaku provokaciju... Cela odbrana podbacila, sem Vilotica koji me je odushevio. Dodao bi i kachara koji zasluzuje takodje sve pohvale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 (edited) realno,mene kad podjebavaju + gubim + kradu sudije (seru igraci) obicno se potucem il polomim noge nekome :D Edited June 24, 2009 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Tomic je bio brutalan kad je usao. Odjednom su sve lopte pocele preko njega, i imao je 3-4 dobra driblinga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 lehsko pa kako je komentator preneo, svima su im rekli da ce za takve startove sa visoko podignutim laktovima u skoku dobijati crvene :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Kada sam rekao "ovoga puta" mislio sam na celokupno takmicenje . Shto se tice penala, ako se ne varam linijski sudija je signalizirao penal, dok je glavni dosudio samo faul. I kurac nije moglo da se vidi kada je faul bio ISPRED 16 metara cisto. Pogotovo ako je linijski dosudio, napravio je veliku greshku, jer mozda nije bio u dobroj liniji inace bi lako video da je bilo van 16 metara. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Zavalio ga pesnajom u vuglu u skoku. nije ga udario pesnicom,nego ga podlakticom klepio... lehsko pa kako je komentator preneo, svima su im rekli da ce za takve startove sa visoko podignutim laktovima u skoku dobijati crvene :S za ovo prvi put cujem...vidjao sam da se dobije zuti,ako je bas nesto izricito digao lakat(kao npr sad Petkovic),ali crveni je nebuloza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 kad bi se takvi crveni tako davali ibra nijednu utakmicu ne bi zavrsio Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts