cikaDrasko Posted June 14, 2009 Author Report Share Posted June 14, 2009 grupe su show..:) GLGLGLGLGLGLG U petak mozete da organizujete prijateljski mec sa pak-om, kecman i druztvance ceka ;) To ne vazi za gms jer su u istoj grupi :P Oni mogu sa Phobicarima koje predvodi gavraaa ( LOL ) Vidimo se u Petak, pozdrav !!! Quote "Burek sa sirom kupuju ga ljudi izvrstan kvalitet cika Grga nudi " ( the best Burek in Panchevo city ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHOBIA neX Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Drasko baca kao neke prozivke am?.....a trebalo je juce vise da te koljemo:D Quote DOBAR DAN...DOVIDJENJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 hf, bice dobar turniss Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHOBIA deNic Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 U petak mozete da organizujete prijateljski mec sa pak-om, kecman i druztvance ceka ;) To ne vazi za gms jer su u istoj grupi :P Oni mogu sa Phobicarima koje predvodi gavraaa ( LOL ) Vidimo se u Petak, pozdrav !!! Moze moze , gms nashi online drugari :) Drale , dobre Gavrine taktike hm? :D Neshto smo cutali i crveneli ? :P Quote PHOBIAteam! 8:57pmAlexandar imash 6 ? za fudbal? :D:D 8:57pmStefan hahahahhahaaha LOL :):) ne :D:D 8:57pmAlexandar ozb :D:D eo mi smo lan Link to comment Share on other sites More sharing options...
bpg.KOKANIDJA Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 (edited) U petak mozete da organizujete prijateljski mec sa pak-om, kecman i druztvance ceka ;) To ne vazi za gms jer su u istoj grupi :P Oni mogu sa Phobicarima koje predvodi gavraaa ( LOL ) Vidimo se u Petak, pozdrav !!! e ne znam, dogovorili smo se nesto sa hergom i ekipom da idemo kod njih u net+ pa posle da dodjemo u PA, a kasno tje biti..a i bitjemo umorni, tako da tju vam javiti ako ovi ne budu mogli.. Edited June 14, 2009 by bpg.KOKANIDJA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 U petak mozete da organizujete prijateljski mec sa pak-om, kecman i druztvance ceka ;) To ne vazi za gms jer su u istoj grupi :P Oni mogu sa Phobicarima koje predvodi gavraaa ( LOL ) Vidimo se u Petak, pozdrav !!! ko se zadnji smeje,znas kako ide dalje :) ? Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Najsladje se smeje?? Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 SLABO KAPIRA!!!1 @tema: TURNIR JE NAMESHTEN! MILAN TAROT JE PREDVIDEO SVE! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 pohapsicu vas sve ako donesete travu? hvala,poz <3 Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Ni iz domaceg podruma rastinje ne primate? Pih... Hemija?! Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bpg.KOKANIDJA Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 pohapsicu vas sve ako donesete travu? hvala,poz <3 a koku? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 ahah ahaha hahahha hahah koka da visi! Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=jpR0l3HV8nc Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mudovishte Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 gogogo GMS <3 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EL PREZIDENTE Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 GMS nogama ! : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cikaDrasko Posted June 18, 2009 Author Report Share Posted June 18, 2009 (edited) Molim sve ucesnike da minimum pola sata pre pocetka meca budu kod igraonice ... Kada sednete za racunar imate maximalno 15 min. za namestanje i podesavanje posle toga ide live . Molim ekipe koje prodju u 1/4 finale da se prvo informisu o sledecem mecu, ostave kontakt telefon a nakon toga mogu ici . Jos jednom dole u klub silaze samo igraci i max dva pratioca sa njima !!! U drugoj prostoriji bice postavljen HLTV za pracenje . Edited June 18, 2009 by cikaDrasko Quote "Burek sa sirom kupuju ga ljudi izvrstan kvalitet cika Grga nudi " ( the best Burek in Panchevo city ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHOBIA deNic Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Bez nervoze :) Dosho ja sa odmora , sad moze da se pika cs :) HF SVIMA :D Quote PHOBIAteam! 8:57pmAlexandar imash 6 ? za fudbal? :D:D 8:57pmStefan hahahahhahaaha LOL :):) ne :D:D 8:57pmAlexandar ozb :D:D eo mi smo lan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts