koshuta Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 (edited) Turnir ce se odrzati u subotu, 18. VII 2009. Prijava po ekipi je 2500din, i sve (tj. 95%) ide u nagradni fond nagrade su : 1. mesto 60% od uplata 2. mesto 25% od uplata 3. mesto 10% od uplata 5% ide radnicima koji ce biti tu za vreme turnira UPLATE MORAJU BITI NAJKASNIJE DO 15. JULA 2009. NA ZIRORACUN ILI NA RUKE, KASNJENJA NECE BITI TOLERISANA ZBOG ISPALA U PROSLOSTI ziro racun ce biti okacen do ponedeljka ukoliko do 15. Jula ne bude 10 ili vise ekipa, turnir se otkazuje do daljnjeg. pravila, back door nije dozvoljen ni na 1. kuli, osim ako nije denyable, onda moze nebitno gde je .... 1manta 1 refresher 2hex/eula (npr 1hex+1eul) 2 necro 2 arcane ringa podsetite me ako sam nesto zaboravio igra se 6.59d -cm u zavisnosti od broja ekipa ce se igrati partije, ali vrlo verovatno da ce se sve igrati na foru 3 partije, pa ko pobedi, ili ako bude 2-0 =gg nema looser/winner bracket i sl. u sredu (1. VII 2009.) cemo istaci plan igranja u zavisnosti od broja prijavljenih ekipa izvlachenje papirica za grupe (ako bude grupa, sve zavisi od broja ekipa, tako da ovo jos ne mogu pouzdano reci), koristice se 30 kompova i igrace se tako da nikada igraci iz iste partije nisu u istoj sobi i/ili u mogucnosti da cuju protivnike... kompovi su svi sa minimalno 1.5-2gb rama, mada vecina "vip" kompova su 2-4gb (ima ih ~20-25) procesori od 2800+ do dual coreova i sl. , ima 10 kompova sa TFT monitorima, wide, 20" incha, igrace se iz obe igraonice istovremeno, konekcija izmedju njih je 20mbps, net ima za downloadovanje (otvaranje stranica i sl, jednom rechju http protok) 2mb, i za igranje 3.5mbps sa odnosom 1:1 ako neko hoce da se igra dok cheka prijave postujte ovde za bonus info ili nejasnoce, mozte nazvati Viktora 064 9413323 silencioo/viktor/buktop/bechejac, jednom rechju, seljak Trenutno prijavljenje ekipe: Edited June 17, 2009 by koshuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Vr dolazi 99%.. ali chisto sumnjam da mi mozemo da uplatimo na vreme,uvek kidnemo neku kintu od nashih pa podjemo ^^.. pa jel mora da se uplati na rachun? |m| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted June 12, 2009 Author Report Share Posted June 12, 2009 da, jbg, isli smo na poverenje prosli put, pa je sa 12 ekipa 2-3dana pred turnir pao broj na 10, pa se na kraju pojavilo 7. Il' na racun ili na ruke do 1. jula. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 da,ali tad smo rekli da ne dolazimo sto posto jer je maxa morao da uchi za prijemni rallphy je zavrsavao oko posla a i bili bez kinte.. a do sad da kazem da nismo ispalili ni jedan... ali ok reshicemo valjda neshto.. ako ne gl hf... |m| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 sad nece biti ni 3 ekipe Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 sad nece biti ni 3 ekipe hater Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 sve je to ok za 3 ispale,ali do sad kad smo rekli da dolazimo uvek smo ispostovali.. tako da necemo ni sad da ispalimo proveri slobodno od ovih organizatora... ChW rulz :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 desi emo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreedySerbian Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 ekipa iz Nis dolazi sigurno! Quote [ Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted June 16, 2009 Author Report Share Posted June 16, 2009 neshto mi se chini da nishta od turnira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Nema potrebe da mi napominjemo da cemo doci ako bude turnira ;) Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 napinjem ti staru Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nennad_ Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 daj bre mora li svaki turnir kad su ispiti/prijemni/kolokvijumi... daj odlozite za sledecu subotu 10/11. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 kad je exit? ako se ne poklapa sa exit onda ok :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 liferi ja se izvinjavam Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 (edited) kad je exit? ako se ne poklapa sa exit onda ok :) poklapa se daj bre mora li svaki turnir kad su ispiti/prijemni/kolokvijumi... daj odlozite za sledecu subotu 10/11. hmm, kada su tacno? ako nista drugo, tj ako bude interesovanja, mozemo odloziti za 18. Jul, ali tada kontam neko ce biti na moru i sl :D ovaj datum je izabran jer se niko nije bunio u prethodnom topiku mislim da je bolje 3/4 jula jer prijemni i sranja... pa ako je jula,Vr dolazi ^_^ bolje pocetak jula zbog prijemnih ispita honestly liferi ja se izvinjavam oprosteno ti je. ps. jel moze neko od modova/admina da promeni topic description ? tj da namesti datum na 18. VII jer ja to u editu obicnom ne mogu.... Edited June 17, 2009 by koshuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 pa sta ako se poklapa sa exitom, turnir ne traje ni ceo dan... Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) pa pazi za vas ne traje :) mi smo na poslednjem turu igrali do 4am i to skroz na brzinu sa srs-om... a exit jedan dan =2k or more so gubim pare? ne... mozhe u petak :D p.s. a vi brate iz nisha serete pa barem na vreme kazhite choveq kad vam odg/ne odg da znamo... ffs Edited June 17, 2009 by Rambe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 ja sam na proslom igrao do 1h... planirao sam da za vas nece trajati dugo turnir xD pa eto, moze petak onda... a vi iz nisa stvarno uvek kenjate nesto... Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 ^^ videtjemo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nennad_ Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 samo sam pitao dal moze nista nisam kenjao, cepajte vi samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 videcemo rambe, videcemo (ako bude tour-a) xD pa eto, nenade, mozda i moze, valjda ce kosuta ili becejac javiti uskoro... Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 pa znate kako lepo je reko koshuta da je bolje da svima odg datum nego ne bude 10 ekipa i ne bude tura a nama iz vr-a se ne ipslati ni za tih 10 da dodjemo ali ipak otjemo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 (edited) videcemo rambe, videcemo (ako bude tour-a) xD pa eto, nenade, mozda i moze, valjda ce kosuta ili becejac javiti uskoro... pa zar vec nisam rekao da moze 18og ? Meni je realno svejedno kada je datum jer vrlo verovatno da necu ni igrati, a ako budem igrao bice nesto for fun. ps. moze bilo koji datum jer vlasniku igraonica je isto svejedno samo da se skupi ok broj ekipa i to je to... Edited June 17, 2009 by koshuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nennad_ Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 (edited) E pa ajde onda, najbolje napravite thread da vidimo kolko ce ekipa da se prijave do tad, pa da se vidi dal uopste moze da se organizuje nesto, sve preko 12 ekipa je odlicno po meni. Edited June 18, 2009 by Nennad_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts