krlee Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Ne znam dal imam trip al kad pravim smooth pokrete tj kad pomeram misa polako imam osecaj kao da secka igra kao da mi secka nisan kad ga pomeram. Pocela je glava da me boli od toga :). Raspitao sam se malo i saznao da mx518 navodno radi na 125hz i da zato secka, i da treba da ubacim neki usbrate programcic koji mu podigne herzazu na 500 valjda nisam siguran.Na vodno (kako drug kaze) svi koji imaju inteli 1.1 , 3.0 i mx518 miseve i sve starije miseve koriste taj program kako bi povecali broj Hz na koj taj mis radi... Da li jos neko ima slican problem, i da li je dozvoljeno koriscenje tih programcica na turnirima? Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 ne, isto na 518 nikad nisam imao probleme a ni dosta ljudi za koje znam da imaju mx518. ali cuo sam da razer ima 1500hz miseve i da oni sabijaju kako rade, a pritom i svetle !!1 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 ne, isto na 518 nikad nisam imao probleme a ni dosta ljudi za koje znam da imaju mx518. ali cuo sam da razer ima 1500hz miseve i da oni sabijaju kako rade, a pritom i svetle !!1 IDEM ODMA DA KUPIM TE STO SVETLE!!1 nas nekoliko ima u Nishu sa istim problemom : /. Ma i pre sam ja igrao na mx518 i nije seckalo tako da ne znam sta je sad. Nisam pametan... Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 ne znam kako mozes da imas problem kada na mx518 misu mozes sam da dizes hercazu na dugmice... i moze da ide do 1200 ja mislim Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Koliko znam hercazha i dpi nisu isto. Ako jesu, onda si KrLe lupio. Ako nisu, onda si Bizho lupio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 bizha je lupio NHF :) Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 glup sam Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 ^ sala? ... dpi i Hz nije isto nije uopste u tome problem... no nebitno ako neko zna javice se ... Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrLudi Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Meni mx radi super, da kucnem u drvo. Citao sam neki tut u vezi misheva, nikako ne mogu da se setim gde :S Al, glavno je da tamo pise kako USB ulaz radi slagacu te dal na 500 Hz...a PS2 fazon na 2000 Probaj da ubacis onaj nastavak sto od USB prebacuje u PS2...pa probaj, mada nisam siguran u ove vrednosti ...ali tamo pise da ima razlike. Sad dal ima veze sa tvojim problemom ne znam...al mozes da probas ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 31, 2009 Author Report Share Posted May 31, 2009 Meni mx radi super, da kucnem u drvo. Citao sam neki tut u vezi misheva, nikako ne mogu da se setim gde :S Al, glavno je da tamo pise kako USB ulaz radi slagacu te dal na 500 Hz...a PS2 fazon na 2000 Probaj da ubacis onaj nastavak sto od USB prebacuje u PS2...pa probaj, mada nisam siguran u ove vrednosti ...ali tamo pise da ima razlike. Sad dal ima veze sa tvojim problemom ne znam...al mozes da probas ;) Znam, znam samo sto je fora nesto sa ovim novijim mx518icama je da rade na 125 Hz ne znam zasto i zato dolazi do tog seckanja : / ali stvarno nisam pametan :D Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChieF. Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Epa drugari sve je to do Hz-a naravno MX i svi stari mishevi IE 1.1, 1.1a, 3.0 etc. rade na 125Hz Naravno programi postoje da se povetja Hz ali rade samo neki, a neki zajebavaju inache znam za 1 koj radi 100% Pogledajte video kako se to radi i naravno mini objashnjenje shta je i kako je kad se igra na vetji Hz Potrebne programe mozete da skinete ovde Download hidusbf i mouserate GL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 dolazi do ghoustovanja zbog male frekvencije na starijim misevima,jednostavno preko gore navedenog programa OCujes USB da ti radi na 1000Hz tj sa odzivom od 1ms i netjes imati vise tih problema Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 I onda lakshe pucash samo u glavu i bolji si, jelte ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 To seckanje ne verujem da ima veze sa osveženjem, utakni miša na neki drugi PC i proveri da li i tamo ispoljava iste probleme. Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
mija Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 sta se razbacujete sa tim misevima.. kod kineza za 150 dinara znas kak'i misevi... u obliku fudbalske lopte, ma sta oces... profesionalni misevi su im malo skuplji, oko 300... salim se, ovaj, ja na mx-u nemam nikakvih problema, sto kaze ovaj covek, da kucnem u drvo ;) Quote First I was afraid I was petrified, thought I couldn't get a frag without you by my side... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 [nije hejt]prota preso igricu na iziju pa sad baja :'([/nije hejt] Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 ne znam kako mozes da imas problem kada na mx518 misu mozes sam da dizes hercazu na dugmice... i moze da ide do 1200 ja mislim ma vidish da mu laguje monitor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
effective Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Ja za ovo sad prvi put chujem a inache koristim mx malo manje od godinu dana i nikad nisam imao problema sa njim ... znam dosta ljudi koji koriste mx i niko nikad nije spomenuo da mu neshto smenta ... ne znam shta se to kod tebe deshava xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
error.h2g Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Heh,ok je mx518...sluzi me vetj 3god..jedino sto sad pucam na desni klik (levi je crko),no odlicno sljaka i dalje sabijam...sto prota team killer moze da potvrdi. ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Prota team killer potvrdjuje. ^.^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boris_rmx Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Matori MX518 ne sme da baguje!! to mu je u bioritmu xD Imam mx malo vishe od godinu dana i nije pokazao nikakve znake slabosti. Jedino ako si uzeo onu batman verziju pa ti baguje, jer to nema veze sa pravom verzijom, i ako ti jos vazi garancija menjaj ga za bilo sta jer neces bas da se usrecis :) Quote SK Gaming PROFILE Gather-Network Profile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts