Jump to content

Playboy na prodaju

Recommended Posts

nije kojot za tu varijantu, pre bi kupio hustler. ili kad bolje razmislim, pre i jednog i drugog pan erotiku

ovo je neshto tipa za Ivana_ pre

[:D]

da se kojim čudom nađem na čelu plejboja, promenio bih fazon totalno. sise veće od dvojke samo ako su prirodne, mnogo manje plavuša, malo više riđih, pomalo suicide girls tripova, manje snobovskih članaka, apsolutno zabranjena sepia... :)

da se kojim čudom nađem na čelu plejboja, promenio bih fazon totalno. sise veće od dvojke samo ako su prirodne, mnogo manje plavuša, malo više riđih, pomalo suicide girls tripova, manje snobovskih članaka, apsolutno zabranjena sepia... :)

pa ti onda kupi CKM :))

tradicija je tradicija :]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Da ne zalazimo u dublju raspravu tjiro nemam ja nista protiv dobrog izgleda tela samo je diskutabilno sta je kome dobar izgled ... nekome slim izdefinisano, a pak vecini posetilaca teretana, nabiflano masovito.

Istina, jeb'o raspravu. Inache, i meni lichno idu na k*rac osobe koje idu u teretanu da izgledaju kao prenapucane konjine i kojima je tresha sve u zivotu, ali iskreno verujem da Vudu nije u tom fazonu.

@topic:

Shto se tiche teme, svidja mi se Ivanova ideja i iskreno se nadam da tje novi vlasnik Playboya malo promeniti usual style, shto reche Ivan... manje plavusha, manje silikonskih barbika, vishe raznolikosti i tako. Mislim da je vreme za neke drastichnije promene u Playboy svetu.

Jok nego je altruisticki napucavati se gistro zbog sebe, a u stvari zbog riba.

Mohi ocigledno nisi upucen u materiju :D likovi koji su pregruvani u vecini slucajeva su takvi da bi im ostali muskarci zavideli tipa da budem najveci u teretani kraju da dizem najvise iz benca itd :D devojke im nisu na prvom a ni na drugom mestu kad se gruvaju :D

Нема  будућности без истине.

Mohi ocigledno nisi upucen u materiju :D likovi koji su pregruvani u vecini slucajeva su takvi da bi im ostali muskarci zavideli tipa da budem najveci u teretani kraju da dizem najvise iz benca itd :D devojke im nisu na prvom a ni na drugom mestu kad se gruvaju :D

a posle idu odu na paradu da prebijaju pedere da bi povratili balans [roflmao] koji pishosmeh [roflmao]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

jesi normalan to dovodi do opadanja mase !! juris tamo trcis :D nikad necu zaboraviti kad mi je ortak reko " jebote smorim se svaki put kad serem sto moram da opadam !??!" :DD

curi mu sushtina bitja :)))

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

U realnom svetu i zivotu isto koliko nas, mushkarce, lozi dobro zensko telo toliko i ribe lozi dobro mushko telo - a u to spadaju i, jebiga, mishitji. Ali dobro, ovo je sada apsolutno druga tema od one koju je Mohi zapocheo. Samo kazem da sigurno i zeni godi kada vidi zgodno izdefinisano mushko telo i sigurno joj se mnogo vishe svidi nego beer belly fazon, jebiga.

pa normalno i da se ribe loze na dobro mushko telo, ali to nekako vecina mushkaraca zaboravlja

ja lichno volim loma izdefinisane, nikako nabildovane

poshto isto mislimo finansirala bi te da budesh glavni urednik HOHO

vincent%20cassel.jpg

e to je bachje. al realno kad ima moniku, koji ce mu druga

da ga vidim uzivo pobegla bi

oO