Andwhat Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Poz svima, mene zanima da li neko zna neki pristojan server za alijansu da nije u cyclonu, a da nije Al'Akir. -Dueli u Dun Moroghu 24/7 (A da ima ko da se dueluje naravno) -PvP guildovi -Dosta Gladiatora -Premadovi -Bez 14-godisnjaka sa kitama od pola metra (Ima ih svuda, ali treba mi neki server gde ih nema puno) -Battlegrupa Rampage,Misery,Blackout ili tako nesto :) Hvala Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 znam da smaram,zasto ne cyclone i zasto ne jedan od boljih servera van cyclone,ako si se fokusirao na pvp??? Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andwhat Posted May 23, 2009 Author Report Share Posted May 23, 2009 znam da smaram,zasto ne cyclone i zasto ne jedan od boljih servera van cyclone,ako si se fokusirao na pvp??? cyclone - ne zelim da budem zivot budem 1900-2000 :) alakir - otisao sam tamo i potpuno sam se razocarao... ako nemas 2400 onda si scrub i niko nece da radi sa tobom. Nisam video normalnog coveka tamo mesec dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 AA jeste pun nafuranih likova i u hordi i u alijansi.Jesi probao u Impulse,mada su sad promenili ime,oni su dobri pvp-eri. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andwhat Posted May 23, 2009 Author Report Share Posted May 23, 2009 AA jeste pun nafuranih likova i u hordi i u alijansi.Jesi probao u Impulse,mada su sad promenili ime,oni su dobri pvp-eri. sada su JOG ON I primaju samo nenormalne likove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 cyclone - ne zelim da budem zivot budem 1900-2000 :) procitao sam 10x i i dalje nema logike to sto si napisao ali kapiram otprilike prvi na selu -> zadnji u gradu :D? alakir - otisao sam tamo i potpuno sam se razocarao... ako nemas 2400 onda si scrub i niko nece da radi sa tobom. Nisam video normalnog coveka tamo mesec dana. ako si dk,priest.rogue ili druid onda i jesi ako nemas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andwhat Posted May 24, 2009 Author Report Share Posted May 24, 2009 procitao sam 10x i i dalje nema logike to sto si napisao ali kapiram otprilike prvi na selu -> zadnji u gradu :D? /clap I da, scrubina teska sa 3 savaga i 2 hatefula i igram sa rougom na 2k ratingu koji nije cuo za mouse turn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Skill ... Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 jel volis da te 1 shotuju opaki furious weapon warriori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andwhat Posted May 25, 2009 Author Report Share Posted May 25, 2009 (edited) jel volis da te 1 shotuju opaki furious weapon warriori warriori su mi smesni, 1 juke i full sam hp. a ako nije toliko retardiran mind control i prosetam ga iza pillara i ishealujem se. ako trinketuje, rogue blind pa sap. ide zerker rage iz sapa pa ga fearujem edit: neki pummeluju MC i onda vise ni ne moram da se trudim edit2: kakav je ovaj vas frostmane za alli? Edited May 25, 2009 by Andwhat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 idi na executus, trazi bilo koga iz guidla lethal i uzivaj :P Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts