Jump to content

Online learning, diplome etc

Recommended Posts

Naletim na:

http://www.it-akademija.com

Ja imam problem da, posto radim, nemam vremena za neku proper-school, tj. bilo kakav fax, a bio sam dovoljno velik debil da ne zavrsim nista kad mi je bilo vreme.

Da li neko ima iskustva sa ovim Distance learning tipovima skola, certifikatima i sl?

Ukratko - vredi li to sta, u poredjenju sa ulaganjem (skolarinom)?

Ne

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Sve je to kurac u sustini, imas ti na svim drzavnim fakultetima ono skolovanje na daljinu i te fore gde dobijas materijal pa ucis i izlazis samo na ispite, realno to ti je mnogo bolja varijanta ako se stvarno potrudis mozes da zavrsis bez problema i imaces priznatu diplomu i znanje koje mozes da prodas.

SCJP.png

To preko neta postoji samo u Americi, Australiji i tako tim zemljama. Ako hoces da ucis, upisi fax vanredno. Al tu postoji problem da neces znati sta treba a sta ne treba da ucis, pa ces morati da se cimas sa profama i asistentima za skripte i savete. Realno, ne mozes izbeci cimanje i naravno hard core ucenje. Najlaksa varijanta bi bila da upises privatni fax, jer su tamo malo opusteniji i studentska sluzba actually vrsi sluzbu. Pricam iz licnog iskustva sa BK

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

To preko neta postoji samo u Americi, Australiji i tako tim zemljama.

ispade da ima i kod nas, bar po infou sa linka koji je dao Noodle.

Ako hoces da ucis, upisi fax vanredno. Al tu postoji problem da neces znati sta treba a sta ne treba da ucis, pa ces morati da se cimas sa profama i asistentima za skripte i savete. Realno, ne mozes izbeci cimanje i naravno hard core ucenje.

been there, done that. Dzukele prvo u fazonu "ma prilagodili smo mi nastavu i ljudima koji rade", onda platis semestar, krenes na predavanja itd i skontas da je 95% svega pre podne - za vreme posla. U 15:40 pa nadalje fax pust, samo fale onaj povetarac i zbun iz vestern filmova.

Elem, treba mi vise diploma nego ucenje, posto trenutno radim fakticki 3 posla u jednom, od cega je po sistematizaciji za 2 potreban fax, iako u realnosti tj praksi ne. I eto, ne mogu da napredujem, iako de facto radim te poslove, samo iz razloga nedostatka jebene diplome..jbga

jesam :) cekni msg :)

dr nik je na fitu a moja najbolja ortakinja je tamo asistent, pa mogu da se raspitam o uslovima i nachinu rada

Ok, jos samo pix od asistentkinje i upisujem :P

Aj raspitaj se molim te. Opis> lenj za bubacenje napamet, lezi mi vise praksa, sljakam svaki radni dan do pola 4, tako da nemam bas svo vreme ovoga sveta, moram iskljucivo on-line jer nisam iz BGa itd :) Smer...nemam pojma, onaj menadzment IT sistema il tako nesto..sto lakse to bolje

To preko neta postoji samo u Americi, Australiji i tako tim zemljama. Ako hoces da ucis, upisi fax vanredno. Al tu postoji problem da neces znati sta treba a sta ne treba da ucis, pa ces morati da se cimas sa profama i asistentima za skripte i savete. Realno, ne mozes izbeci cimanje i naravno hard core ucenje. Najlaksa varijanta bi bila da upises privatni fax, jer su tamo malo opusteniji i studentska sluzba actually vrsi sluzbu. Pricam iz licnog iskustva sa BK

status vanrednog studenta ne postoji vec par godina

oO