Jump to content

Transfer hitovi 2009

GibanicA

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa ok jbg, mora i kroz to da se prodje, kad malo bolje pogledas nemaju oni bolje pojedince ni od ostatka top4, ni od ville, totenhema ni cityja, ja licno krivim vlasnike koji stalno zakidaju na transfer budzetu umesto da prodaju klub ako jednostavno ne mogu da se nose sa tim, a i Rafa lose kupuje ponekad :)

~~

pa Runi je jos dodatno eksplodirao ove sezone,sad je jebeno pravi lider kad je portugalska slina otisla u real. Stvarno igra vrhunski fudbal iako ga mrzim stochar engleski.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

a sta bi sa krasicem? nema vesti nesto u zadnje vreme..

Odustali su od Krasica, navodno Rusi traze previse para. Moje neko misljenje je da su oni pukli kao i Liverpul, nemaju para da dovedu kvalitetna pojacanja. Ispalili su Ljajica i jos 2-3 klinca koje su kaparisali letos, spominjali su nekoliko zvucnih imena u ovom prelaznom roku, a na kraju nisu doveli nikog. Ferguson kenja kako novac nije problem nego im ne trebaju pojacanja ali nesto mu ne verujem. Mancester je uvek dovodio dobre igrace u zimskom prelaznom roku, a ove godine nikog.

Benitez je izjavio pre nekoliko dana da ce u slucaju da se Liverpul ne plasira u LS morati da proda Dzerarda i Toresa ali po forumima vec neko vreme citam da njih dvojica odlaze bez obzira na to. Klub je pred bankrotom i to im je jedini nacin da pokriju deo duga.

Screw You Guys, I'm Going Home!

pa nije novac problem, nego to što Ljaljić nije pojačanje

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi