George Jung Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Ako vam odu Dzerard i Tores, gg. Tesko da cete moci da napravite ekipu za sledecu sezonu. ne za sledecu sezonu,nego za sledecih par..liverpul suvise zavisi od toresa i dzerarda da bi mogli lako da nadju "dostojne" zamene... Quote It's half man,half bearpig...NO,its half bear,half manpig....half pig,half manbear? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 kao sto su od njih napravljeni igraci, napravice se i od nekih novih klinaca...mnogo ce teze biti celsiju kad im svi odjednom odu u penziju da obnove tim Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Ma nije problem naci igrace, nego sve to ukomponovati. Trenutno se liverpulova igra vrti oko dzerarda i toresa. Ako vam odu obojica bice zajebano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 pa ok jbg, mora i kroz to da se prodje, kad malo bolje pogledas nemaju oni bolje pojedince ni od ostatka top4, ni od ville, totenhema ni cityja, ja licno krivim vlasnike koji stalno zakidaju na transfer budzetu umesto da prodaju klub ako jednostavno ne mogu da se nose sa tim, a i Rafa lose kupuje ponekad :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Ma poenta je da ti ceo tim bude uigran, kao Mancester :D. Mozete vi da ga mrzite kolko ocete, al otisli su nam Ronaldo i Tevez, a sad smo drugi na tabeli. Ekipa se rotira non-stop i ne zavisi nam igra od jednog igraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 zavisi od svinjske face. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 10, 2010 Author Report Share Posted January 10, 2010 (edited) ja bih ga pre nazvao telecom glavom..:) ali druga kljucna karika je Nemanja, to se takodje mora priznati.. Edited January 10, 2010 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Pa i nije se nesto naigrao ove sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Kao i ostatak odbrane... Zapravo, cudo da su uopste i na 2. mestu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 I onaj bedni Foster koji je branio prvih par kola, kakva tuga od golmana. "Najveci" talenat u engleskoj. Jes kurac. Onaj Kuscak je za njega bog jbt. Stvarno cudno sto smo drugi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 kako to da josh niko nije prokomentarisao mogucnost da real da pare + higuaina za fabregasa. Ja ne bih pristao iako je Higuain jedan od najpotcenjenijih i najboljih napadacha u Evropi Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Ja kolko se secam Fabregas je igrao za barsu i cisto sumnjam da je toliki gej da predje u Real za bilo koje pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 novac>>moral :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Ne moras da stavljas smajli, realno je tako. Verovatno bi i Tores otisao u Real za neku ozbiljniju cifru :)i posle svih pljuvanja po njima... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 pa Runi je jos dodatno eksplodirao ove sezone,sad je jebeno pravi lider kad je portugalska slina otisla u real. Stvarno igra vrhunski fudbal iako ga mrzim stochar engleski. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Ovi na Redcafe forumu vec neko vreme pricaju kako Vidic na leto sigurno ide u Spaniju. Verovatno je istina, retko grese kada su odlasci igraca u pitanju. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 11, 2010 Author Report Share Posted January 11, 2010 a sta bi sa krasicem? nema vesti nesto u zadnje vreme.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 (edited) ma torres da je pametan trazio bi transfer i to odma,neznam sta trazi u propalom liverpulu,kako sam procitao negde Krasic nejde nigde do juna Edited January 11, 2010 by ~MaRe100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 kad je glupost u pitanju ti si van konkurencije, ne bih komentarisao izjavu Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 roki, nemoj se cimas, vraticete se vi na stare staze u sledecem veku ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 da mozda tad i osvojite vise titula od nas ;) Nego st ase desava sa Maxijem, jel ide u pul konacno? Pre 5 dana pisalo da ce sve da se resi za 48 sati a nema nikakvih vesti danima. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 da mozda tad i osvojite vise titula od nas ;) hoho, tako nesto se i pre govorilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 a sta bi sa krasicem? nema vesti nesto u zadnje vreme.. Odustali su od Krasica, navodno Rusi traze previse para. Moje neko misljenje je da su oni pukli kao i Liverpul, nemaju para da dovedu kvalitetna pojacanja. Ispalili su Ljajica i jos 2-3 klinca koje su kaparisali letos, spominjali su nekoliko zvucnih imena u ovom prelaznom roku, a na kraju nisu doveli nikog. Ferguson kenja kako novac nije problem nego im ne trebaju pojacanja ali nesto mu ne verujem. Mancester je uvek dovodio dobre igrace u zimskom prelaznom roku, a ove godine nikog. Benitez je izjavio pre nekoliko dana da ce u slucaju da se Liverpul ne plasira u LS morati da proda Dzerarda i Toresa ali po forumima vec neko vreme citam da njih dvojica odlaze bez obzira na to. Klub je pred bankrotom i to im je jedini nacin da pokriju deo duga. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 pa nije novac problem, nego to što Ljaljić nije pojačanje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 pa nisu ludi da prodaju krasica pre svetskog prvenstva Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts