Trooper Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Dakle treba mi preporuka za telefon koji moze da koristi 2 sim kartice istovremeno. Imam 2 broja telefona i nosim 2 mobilna, al to pocinje jako da smara pa mi treba neko elegantno resenje da oba broja budu dostupna preko jednog telefona. Nije bitno da ima bilo sta od fancy opcija, hocu da mogu da posaljem SMS i da telefoniram i to je to. Bilo bi lepo da drzi malo duze bateriju i da nije neko kinesko govno koje ce da crkne posle 2 meseca. I da, i'm on the budget, znaci sto jeftinije resenje to bolje. tnx unapred za predloge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 moje kolege imaju kineze sa po dve i tri sim kartice i preko godinu dana im shljakaju besprekorno. cena im je u beogradu neshto preko 100 evra. ne znam zashto brand name proizvodjachi ne proizvode ovakve telefone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 najbolji razlog - ovako morash da kupish dva telefona umesto jednog... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 19, 2009 Author Report Share Posted May 19, 2009 cuo sam i ja dosta o tim kinezima, al price su nekako podeljene, jednom radi ko sat, drugom crko posle par nedelja, itd ... jel imaju oni neku garanciju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 "servisi koji ih prodaju daju godinu dana garancije", rekoshe kolege. u oglasima mozhesh naci jeftinije, ali bez garancije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 19, 2009 Author Report Share Posted May 19, 2009 blagosloven bio! A jel imaju te tvoje kolege neki broj telefona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Oni kinezi AnyCool su solidni telefoni, kostaju tipa 120-130 evra a rade sve. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 (edited) Hteo da postavim isti topic. Elem, najverovatnije cu uzeti neki anycool ali iz prodavnice gde ima deklaracija n stuff. Ako vidish neshto na crno (u oglasima) i extra jeftino to nisu pravi anycool telefoni nego njihove kopije (na koje se svi zhale i koje crkavaju relativno brzo), kao shto ima kopia n95 i ostalih. primer: T818 t808 A i kao shto je Cali rekao, imash garanciju god dana :-) edit: e da, josh neshto ali to verovatno znash RAZLIKE između jednog i dva procesora: Telefoni i sa jednim i sa dva procesora primaju dve sim kartice istovremeno. Izgled i sve funkcije su im iste, sem jedne. Kod telefona sa jednim procesorom, dok pricate na jednom broju, drugi broj je nedostupan! Kod telefona sa dva procesora, dok pricate na jednom broju, ako imate poziv na drugom, imacete obavestenje u obliku zvucnog signala, tako da mozete da se javite na drugi broj, dok vam je prvi sagovornik na cekanju. Sem shto su sa dva procesora malo skuplji isto troshe i vishe baterije. Tako da cem se ja odluchiti za jedan proc zbog baterije naravno. Edited May 19, 2009 by TeacH Quote Craziness is directly related to having a vagina.  Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 (edited) proizvodi samsung od tih brand proizvodjaca, ima moj cale neki sa dve kartice, radi mu skroz ok, ali cenim da kosta bar 200 evra, pa ne znam da l ti to odgovara. edit: http://mobilnisvet.com/mobilni/1568/Samsung/D880-Duos Edited May 19, 2009 by skrimke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 ti kinezi imaju rok trajanja. al bukvalno. 1 god, max 2 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 moze da se desi da bude kul primerak a moze da se desi da ti pola stvari ne sljaka i da ima neke sitne bagove tipa ne cujes dobro sagovornika, gubi domet, baterija prsnjava..kao i sve drugo kinesko ovo ti je macka u dzaku.. gorepomenuti samsung je odlican samo je bar duplo skuplji od anycoola Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts