krkela Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Pozz Znaci zaboravio sam kako mi ide mail,ne password nego mail ID a preko yahoo.com nemogu da retrive mail posto sam budala nalupao neke informacije. Imam sav ostali info ID,SQ,First Last name... etc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Block_Out Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Vidjeo sam oglas da prodaješ warriora Ironsword... Sad, da to nije zajeb neki, a? prodaš pa naguziš čovjeka? Ako nije to onde će ubrzo stići pomoć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoglia Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Pozz Znaci zaboravio sam kako mi ide mail,ne password nego mail ID a preko yahoo.com nemogu da retrive mail posto sam budala nalupao neke informacije. Imam sav ostali info ID,SQ,First Last name... etc! Realno ako nemas ni cd key od wow clasic,zajebano,acount kurcu ne vredi.taman da ga imas za uspomenu. ;p Mozes da probas ovde,ili da pitas nekog odavde ko je vracao info,ja sam cuo da sve moze da se vrati ako si ti prvi owner. evo ovde http://eu.blizzard.com/support/webform.xml pa sta ti bog da. Citao sam ovde da je Silencer imao problema nekoliko meseci da samo odblokira payment od visa kartice a imao covek ceo info. Generalno bez cd key(wow clasic) i jos neznas email ?! zajebano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 krkela lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 vidi ja sam imao taj problem jedno 5x mislim nisam zaboravljao mail nego hackovi i slichno, poslednje sranje koje mi se desilo jeste da su mi ukrali novhcanik na njemu mi je bio keychain ili ti blizz authenticator :D i naravno duze sam chekao i poduvao za uplatu i sve ali vratili su mi. Ali prvi sam vlasnik, poshaljem key i sq i svaki put dobiju novu svezu sliku mene kako drzim kutije i lichnu kartu i no frks... Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andwhat Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Vidjeo sam oglas da prodaješ warriora Ironsword... Sad, da to nije zajeb neki, a? prodaš pa naguziš čovjeka? Ako nije to onde će ubrzo stići pomoć. BUSTED. nek neka reaguje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Andwhat imash ti neki dokaz ili samo bla bla, jer ne mogu bash da verujem da ovde prodaje lika i da ovde trazi pomoc jer je zaboravio mail :/ mada nikad se ne zna :D gief proof da bude zanimljivo :D Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andwhat Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Andwhat imash ti neki dokaz ili samo bla bla, jer ne mogu bash da verujem da ovde prodaje lika i da ovde trazi pomoc jer je zaboravio mail :/ mada nikad se ne zna :D gief proof da bude zanimljivo :D vise bla bla ali u pravu si bumpovo je 6og maja zadnji put moguce je da je zaboravio... opet gief proof :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts