Vićsa Posted May 7, 2009 Author Report Share Posted May 7, 2009 (edited) Uh bre... Ja sam za :) Oko 10 mogu komotno da dodjem :) Basket lopta provided by me ;) Samo treba malo da je napumpam :) IMa neko pumpu? :) Edited May 7, 2009 by Doca[RUR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 ajmo ovako,ja predlazem da par nas dodje oko 9.30-10.00 da zauzmemo terene.ima li ko za,protiv?replika?:) taj sam, sve za prevoz do tamo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted May 7, 2009 Author Report Share Posted May 7, 2009 Ako neko ide sa Mirijeva, Zvezdare, Konjarnika idem ja kolima pa ima jedno mesto sigurno, mozda dva... Ako Figl ne bude hteo da ide :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Ja sam u Cvijicevoj, mada ne verujem da cu ici (moguce da necu biti u bg-u) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 povedi figla, doco! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted May 7, 2009 Author Report Share Posted May 7, 2009 'Verovatno tje hteti da ide :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 kemponja i ja dolazimo paja vidim se vec prijavio tako da je taj tim opet na okupu, pa da prasimo sve redom niko da nas ne skine s kosa \o/ sto se tice sporta moze i odbojka, fudbal, vaterpolo (meh), frizbi nije losa ideja, trci se i tu ako ima neznalica =D Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Doco ako prolaziš 29. novembra/takovska možda bih se ja privalio! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted May 7, 2009 Author Report Share Posted May 7, 2009 Malo mi nisi usput, matori ;) kemponja i ja dolazimo paja vidim se vec prijavio tako da je taj tim opet na okupu, pa da prasimo sve redom niko da nas ne skine s kosa \o/ sto se tice sporta moze i odbojka, fudbal, vaterpolo (meh), frizbi nije losa ideja, trci se i tu ako ima neznalica =D Shto pravish takav tim? :) Sam sebe dovodish u situaciju da je jedina odbrana protiv tvog tima udaranje i shamaranje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 zato treba 2 terena da zauzmemo: 1 za shamaranje i udaranje, drugi za basket (vica, peja...) ono teshka i laka kategorija :D btw ja zivim preko puta tako da mogu izjutra da budem tamo samo koji dan subota ili nedelja? Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted May 7, 2009 Author Report Share Posted May 7, 2009 It is decided that the day is Sunday :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 btw, vi zauzmite terene, a ja dolazim kad se otreznim, posto u subotu proslavljam malo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 btw, vi zauzmite terene, a ja dolazim kad se otreznim, posto u subotu proslavljam malo:) Novi kazan rakije? Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Ni to ne smeta doco, prosli put nije smetalo ;) Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 (edited) moze nedelja 10h da zauzmemo kosh!!! AE basketasi, javljajte se!!! Edited May 7, 2009 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 count me in evo vadim stare najke za basket :D ali ne brinite frizbi stize :D Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 \o :D Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Taman, e sad posto necu stici u 10 da se uvalim Nemketu da me vozi, Milić taman dok ustane do 12, uvalicu se njemu :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 vidim ja da ce biti zadovoljnih ljudi sto se tice uvaljivanja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 \o :) A NAJBOLJIM DRUGARIMA!? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 kemponja i ja dolazimo paja vidim se vec prijavio tako da je taj tim opet na okupu, pa da prasimo sve redom niko da nas ne skine s kosa \o/ sto se tice sporta moze i odbojka, fudbal, vaterpolo (meh), frizbi nije losa ideja, trci se i tu ako ima neznalica =D I ja cu sa vama WuDu (Obavezno me zovite pa da idemo zajedno) :) mogu da ponesem odbojkasku ako vam znachi nesto? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 ne. igramo basket :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 (edited) Extra :> Samo da ne zaboravim shortz kao proshli put :( smoricu se od vrucine Edited May 8, 2009 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 ne. igramo basket :D ovo je vojnicki receno :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 hm, mozda dodjem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts