Guest maja93 Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 mnogo volim arapsku muziku iz preislamskog i ranoislamskog perioda prepune su emocija instrumenti su divni ja sam odrasla u okruzenju gde se slusa slicna muzika i to mi bas lezi. Nigde ne mogu da nadjem muziku iz ovog doba a svuda sam trazila. Drugarica sa trbusnog plesa mi je dala ali meni se iskreno ne svidja to je uglavnom haremska muzika,dosta spora i bezidejna ,ne preklapaju se instrumenti. Planiram da studiram arapski pa bi bilo divno kad bi nasla, ali ne interesuje me pop niti savremena. Bila sam na svakom forumu koji se tice muzike a ovde vidim ima dosta poznavaoca pa bi bila zahvalna ako bi me uputili gde da nadjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Imam ja pozamashnu kolekciju, pa baci br na pm da se iskombinujemo da slushamo ploche poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Majo sta radish u 3 ujutru na forumu ? ;) Btw, sta je nagrada kad provalimo chiji je ovo alt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 E, ovo s altovima je tako 2008. Naročito kad su registrovani na dodgeit.com mejl koji ističe posle 7 dana, mislim ej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts